Bucurii de sept-oct 2006 (175)
Raspunsuri - Pagina 13
xandrutza_76 spune:
Buna dimi, sunt si eu prin zona, la lectura
Pentru ca nu stiu cum voi mai reusi sa intru pe forum, va doresc o duminica frumoasa, daca aveti sarbatoriti, sa va traiasca!
Adriana, multa sanatate lui Dudu!
Roxana, ma bucur sa aud ca piciorusul Dariei este ceva mai bine, sanatate multa!
Cris, no comment (soacra...).
Lilico, Lexi, eu mi-aduc aminte cu multa placere de primele zile pe triburi, cu voi
Mai vreaau ![]()
Va pup pe toate! Merg s-o culc un pic pe Diana, daca voi putea...
P.S. Ramo, mai intra un pic sa faci o prezenta ![]()
flavia ramona spune:
Salutare,
Adriana, cat mai putine probleme cu urechile va doresc.
Roxana, ar fi o mare bucurie pt noi toate sa ne dai incet, incet vesti bune despre Daria si evolutia ei.
Cris, nu pot sa inteleg soacrele de felul asta, mamele de genul cu atat mai putin.
Eu incerc sa-l fac pe Bogdi sa nu mai bea lapte noaptea si sper sa reusesc incet incet. Profitand de Craciun i-am spus ca m-a sunat Mosul si a zis ca daca nu mai bea lapte noaptea ii aduce ce vrea el si el a spus ca vrea Roary cu telecomanda. Deja are cateva nopti de cand nu a mai baut decat dimineata pe la vreo 6, ceea ce e mare realizare. Sper sa reusim sa o tinem asa, pt ca Mosul a cumparat deja masinuta si sa nu fie degeaba
.
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Ieri nu am apucat deloc sa intru.
Adriana, sper sa nu ajungeti la timpanostomie.
Roxana, ma bucur mult ca Dariuta nu mai schioapata asa mult, sa dea Domnul sa nu mai schioapete deloc.
Xan, Lilina 
Yoanna, Ramo, Ancuta, mexxa, Itzy, Monique, lakioana, Cata14, Pufy, Princess, Eunice, trischa, Adina, mini, Gety, tanima, CristinaGoji? Pe unde sunteti? Sper ca e totul OK.

de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
AMR 21 zile
Adriana mica spune:
Multumesc la toate pt urarile de insanatosire la adresa lui Dudu. Sper sa nu ajungem la timpanostomie, mergem pe 30 decembrie din nou la control.
Tocmai m-am intors de la dermatolog; la prima vedere in urma dermatoscopiei, alunitele nu au un aspect suspect. Voi merge maine sa scot 2 dintre ele, cu laser (aplicat doar la radacina, pt a putea analiza corpul alunitei dpdv histopatologic). Cam asta este, am ceva emotii pt maine dar prefer varianta asta decat leacurile babesti.
Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...
GETY spune:
Scriu si eu repede, ca am o masina de rufe acusi gata. Mare inventie masina asta de spalat!![]()
Eu sunt mai mult decat ocupata la servici. Am de finalizat niste sarcini de serviciu, ca apoi sa intru in C fara salar sau de odihna linistita.
Adriana, eu ma feresc de dr., de spitale... Cat pot...Poate si din cauza ca lucrez intr-unul? Nu stiu. Oricum, inainte de a recurge la varianta "leac babesc", m-am documentat si am aflat ca ccc cele cancerigene au un "comportament" anume.
Mariei i s-a dat sa invete poezia "Bradulet, bradut dragut". In mare parte o stie, dar mai avem de lucrat la dictie. Eu ii cumparasem papusa Stefania din Oraselul Lenes si inca un joculet, dar pana la urma a strans un parinte bani cu sugestia sa le cumpere la toti copiii la fel, sa nu se certe intre ei.
Nu am fost de acord, dar ca sa nu fiu "Gica contra", am lasat de la mine.
V-am citit, va pup pe toate!
usor, mamici!
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,69.1,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
GETY spune:
Buna dimineata! Haideti la o
mamici!
Eu ma lupt deja cu perdele, coverturi, paturi, mocheta...
Adriana_mica, am stat mai bine si am "rumegat" la ce-ai scris si cat de curand am sa merg la un dermatolog... mai am cate ceva de aratat, alunite mai mici sau mai mari rosii...
Plec, ca nu ma lasa Mariuca...
Abia astept sa vina vacanta asta! Nu tuseste des, dar cand tuseste se aude iar haraiala!
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,69.1,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
tanima_i2002 spune:
Dragi mamici, va doresc ca mos Nicolae sa nu vina cu o nuielusa nici ptr voi si nici ptr piticii vostrii, ci cu mulye jucarii si cadouri pentru fiecare dintre voi.
La multi ani sarbatoritilor si sarbatoritelor de maine.
Noi inca ne mai luptam cu muci dupa ce 3 saptamani ne-am luptat cu tuse, deja dr vroia sa ii dea lui Rares al cincelea anticiotic dar l-am refuzat categoric. De luni vom incepe si noi cresa (abia astept ca nu mai pot, sunt epuizata si fizic dar mai ales psihic).
Miruna din fericire este foarte bine, nu are nici muci, nici tuse nimic, mananca cat 10, m-a disperat, ea toata ziua cere papa, Rares trebuie sa stau sa ma rog de el cu mancarea, greu pana ajunge sa ia o gura ca dupa aceea i se deschide apetitul, dar imediat cere si dulcele. Nici nu termina de mancat si ma si intreaba:"mMami, ce ai bun? Ai un bun ptr mine, nu-i asa? Miruna nu papa bun ca nu a fost cuminte."
In seara aceasta mos Nicolae este foarte incurcat, nu stie daca sa ii aduca ceva lui rares care a facut foarte multe prostii in ultima vreme, care nu vrea sa doarma nici ziua si nici seara, deja somnul de pranz il cam sare de cateva zile bune, iar seara tot la 12 reusim sa il linistim. Dimineata la 7.30-8 este in picioare. Este o mare dilema ptr mine cum de se satura copilasul asta al meu doar din 8 ore de somn, ca nici omului mare nu ii este de ajuns. Nici Miruna nu sta prea bine la capitolul somn, abia daca doarme 11 ore pe zi, dar macar ea este ceva mai linistita toata ziua, nu viermuci ca rares.
Roxana, ma bucur ca se vad ceva rezultate la Daria, Doamne ajuta sa functioneze tratamentul.
Adriana, tare greu si de voi cu urechiusa.
Numai copii bolnaviori anul acesta. Si noi ne declaram invinsi anul acesta desi anul trecut a fost primul an de colectivitate am trecut foarte bine de el, dar probabil ca pe fondul scaderii drastice a imunitatii, anul asta am patit-o. A fost un an tare greu, mai mult a stat acasa decat la cresa si de la 1 oct numai in tratamente, deja ma dispera cate siropuri a inghitit. Cred ca toata agitatia piciului este si de la atatea chimicale si zahar cate au si toate siropelurile medicament ptr copii.
Noi ne pregatim de plimbare, diseara vrem sa scoatem puii in oras sa vada beculete.
Inca nu am facut bradul acasa si evitam sa il facem prea devreme ca mi-e teama ca pana la Craciun va fi jumulit de cei doi teroristi. Anul acesta va fi un an al nervilor incordati la maxim.
Va pupic si va doresc week-end placut.
Mami de doi ingerasi Rares (15 oct 2006) am 2 ani si Miruna (1 febr 2009)
trischa spune:
Buna seara,
Mosul Nicolae sa va aduca doar bucurii si sanatate ,sa fiti fericite si sa aveti o seara frumoasa!
beatrix spune:
Buna dimineata!
La multi ani sarbatoritilor de azi!
Mos Nicolae sa va aduca tot ce va doriti dar mai ales sanatate tuturor!
Roxana si Eric (11 Septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam! 
AndraPG spune:
La Multi Ani de ziua Sfintului Nicolae, multa-multa sanatate si numai bine va dorim!
Sper ca toate bucuriile noastre au fost cumintele si si-au gasit de dimineata ghetutele pline cu multe jucarii si cadouri de la Mosul.
Pentru noi a fost un week-end de vis, am mers in parcul Kiselef si am dansat la foisor cu mascota Vizoo pina am cazut late, ne-am plimbat prin "Capitala Bucuriei" pe la toate casutele posibile si am cumparat vrute si nevrute ( constat ca am mincarici in palma si ca nu ma pot abtine sa nu dau banii pe o gramada de fleacuri, numai sa-mi vad odrasla fericita), am asteptat cu nerabdare sa vina seara ca sa ne facem toate ghetutele si in final am adormit aburite, de teama ca daca nu ne culcam repede, nu mai vine Mosul pe la noi si duce cadourile noastre altor copii care au fost mai cuminti si care dorm deja.
De dimineata Carina s-a trezit cu noaptea in cap si s-a repezit pe hol la ghetute. Cum cadourile erau cam maricele ca sa incapa in ghetute, "Mosul" le-a pus desupra lor in pungute. Ea-ca un copilas dulce si scump ce este, le-a dat la o parte si a bagat adinc minuta in toata incaltamintea, apoi s-a uitat la mine siderata si trista si mi-a spus:"Mami, nu mi-a pus Mosul nimica, am fost rea?" Am ris cu pofta si i-am spus ca Mosu' i-a pus cadourile deasupra, in pungute, pentru ca altfel nu incapeau.
Tot de dimineata, uitindu-ma mai bine pe hol, intr-una din ghetele mele era o cutie de crema de corp din partea sotului, iar in ghetele lui, isi pusese singur..... o nuielusa.
Recunosc ca desi sint suparata pe el, am gustat gluma si am zimbit.
Sper ca si voi ati avut un week-end cel putin la fel de placut ca si al nostru si va astept cu povestioarele!