Bucurii de sept-oct 2006 (175)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Roxana, superbe pozele, cea alb-negru e de pus in rama. Ai doi copii frumosi, desptepti si harnicuti!
Fii-mea aseara a descoperit cadoul de Craciun si a trebuit sa i-l dau, nu am avut incotro... Asa ca toata seara a mesterit cu bancul de scule si a schimbat cauciucurile lui McQueen. Am facut si ceva poze, o sa vi le arat cat de curand, ca am uitat sa le pun pe stick.
Adina, nu m-a costat absolut nimic sa descarc pozele, am gasit site-ul unei mamici de tripleti care are o multime de imagini Disney. Ti le poti salva gratis pe computer, dupa care le printezi. Daca dai cautare pe google "Disney cliparts" sigur gasesti si site-ul de care iti spun.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

AMR 23 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna dimi! Cam tarziu, dar e bine si asa.
Cris, multa sanatate va doresc, tie si copiilor!
Adriana, mult succes la investigatii, multa sanatate lui Dudu!
Roxana, e tare frumos tricoul Dariei, sper sa fie si cu folos. Am vazut pozicile, intr-adevar ai doi copii superbi, esti perfect indreptatita sa fii mandra de ei
Alina, am vazut-o pe Ade, e tare simpatica, cu coditele, imi place mult de ea.

Mda, nu mai stiu ce-am vrut sa scriu... o am si pe Diana maraita, e un pic bolnavioara. Va doresc o zi frumoasa!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Xandrutza, multa sanatate fetelor! Stii ca mi s-a facut dor sa joc "Triburile" cu tine?
Adriana, multa sanatate lui Dudu, sa-i dati cat mai repede de capat.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

AMR 23 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

salut
mey, lasati triburile in pace, ca va bat glumeam....ah ce-as mai juca si eu

Bucurestencelor, vedeti ca incep targurile de Craciun
unul ar fi cel de pe Kisselef, strada devine pietonala si se umple de cabanute unde veti gasi tot felul de cadouri pt sarbatorile de iarna
am si eu o prietena care merge cu ceaiuri si accesorii (cescute, cani, infuzoare) ceaiurile ei sunt delicioase, mai ales cirese cu vanilie

mai este unul in IOR la intrarea din Campia Libertatii...mergeam acolo cu Alina in anii trecuti ...imi aduc aminte ca acolo am dat cu capul de o firma luminoasa de mi-am facut un mega cucui

pup, am fugit la treaba

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut, site-ul
www.lilubiju.blogspot.com/" target="_blank">Lilu Biju

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Salutare !

Multumesc mult fetelor pentru urari! Acum suntem mai bine, eu sunt la scarbici!
Adina - eu o am pe soacra-mea care sta chiar langa noi dar a spus ca a preferat sa nu ne deranjeze!

Adriana - sa aveti succes la doctor si sa descoperiti cauzele cat mai repede sa se poata trata - sunt periculoase otitele astea .

Alina - am vazut poza cu Ade- e frumoasa foc.

Roxana - ce frumosi sunt puiutii tai. Si Daria si Victor sunt minunati- Multi pupici de la noi .

Lexi - am vazut si eu pozele din camera Mariei sunt foarte frumoase!

Mai fetelor sa va povestesc ce am patit cu ridichea neagra- mai da "pute" rau . Am citit pe net ca se poate da pe razatoare si pune la frigider si sa se consume in 2-3 zile. Zis si facut - dar cand sa deshid frigiderul sa-ti dai matele afara nu alta.Mirosea toata casa a parturi puturoase , nu am avut ce face si am aruncat-o cu parere de rau .

Cristina si Dragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

Seara buna
si eu m-am minunat de copii Roxanei, sunt asa haiosi !!! cand stau ei unul langa altul in pat sunt deliciosi

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut, site-ul
www.lilubiju.blogspot.com/" target="_blank">Lilu Biju

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Ne-am intors de la medic. Nu s-au refacut polipii, dar se pare ca la 10% dintre cei operati, nu se rezolva decat partial problema, datorita unei particularitati anatomice (canalul spre ureche este mai larg, sau in unghi si favorizeaza in continuare "migrarea" mucozitatilor dinspre nas).

Acum nu are o forma foarte grava de otita, iar tratamentul pe care il facem este cel indicat in asemenea cazuri. Ne vedem dupa ce se vindeca, pt a stabili daca este cazul de timpanostomie (recomandata in asemenea cazuri). Practic se pun niste tubulete in ureche, pt a drena eventualele acumulari de lichid inainte de a se infecta. In prima faza pot fi puse pe o perioada fixa, apoi daca este nevoie se pot pune pe o perioada mai lunga (2-3 ani).

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)

Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

neata fetelor,

Adriana, ce vesti ne aduci... nici nu mai imi venea sa scriu cand am citit. ce sa-ti spun, sunt alaturi de voi si sper sa rezolvati fara acea timpanostomie. poate nu e cazul sa aiba el acea particularitate anatomica. Multa sanatate puiutului Dudu si pentru tine.

Multumesc fetelor care mi-au admirat odraslele.

fetelor, am facut rost de Proxen Saft. O colega a Ancutei mi-a adus si abia astept sa ma vad cu ea sa le primesc! Uraaaa!!! in plus, cred ca incepe sa se vada putin din efectul acestui medicament. daria a inceput din nou sa schioapete numai dimineata, la trezire, in rest nu se mai plange de piciorus (care ramane totusi umflat). asa ca sper sa reusim ceva cu medicam asta. din pacate in ultimul timp se plange destul de des (de cateva ori pe zi) de durere de burtica, ceea ce imi spune ca nu-i chiar ok pt stomacul ei ce-i dau.

Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
http://family.webshots.com/slideshow/570075285YYSlEe
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Roxana, lucrurile nu sunt atat de grave precum par. Mi-au confirmat mai multi medici ca In alte tari, timpanostomia este o practica uzuala, se face la primul semn de otita pt a se evita infectia. Numai la noi se pare ca se aplica aceasta metoda doar ca ultima solutie. Oricum este de preferat asa decat sa faca otite repetate, tratate cu antibiotic si cortizon.

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)

Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

adriana, vad ca ai un moral ridicat si, avand in vedere ca te-ai informat, privesti mai cu obiectivitate problema. ma speriasem cand am citit de procedura aia. multa sanatate!

Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
http://family.webshots.com/slideshow/570075285YYSlEe
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui licurici

Mergi la inceput