Bucurii de sept-oct 2006 (175)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

"La Multi Ani ROMANIA!"- si tuturor romanilor - oriunde v-ati afla!

"La Multi ani! si pentru ziua de ieri - tuturor ce si-au serbat onomastica- Andrei , Andreea si derivate"

Noi suntem un pic mai bine - dar va spun a fost groaznic. Am cazut la pat eu si copii. Copii febra 40 amandoi iar eu nu am facut temperatura dar nu am putut sa-mi misc un deget asa de rau m-am simtit. Trebuie sa recunosc ca au fost cele mai urate si grele zile din viata mea. Nu am fost in stare sa vad ce fac copii si sa le dau medicamentele la timp si din pacate am fost singura cu ei.

Cristina si Dragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Offf, multa sanatate Cris!
Alinamoro, mai povesteste-ne de voi. Ce face Adelina?

La multi ani, Romania, la multi ani, romani!

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

AMR 24 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Lexi , noi suntem ok, fiecare cu treburile lui, noi adultii cu munca, Dragos cu scoala (clasa I) si Adelina la gradinita unde-i place foarte mult, chiar si sambata si duminica ar merge la gradi. Cu mancarea tot asa ne chinuim, dar totusi am ajuns la 14 kg. Vorbeste foarte mult, dar pocit, uneori nu inteleg ce zice. Toata ziua imi canta si imi spune poeziile invatate la gradinita.
Am o poza recenta, aici.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Vai, Alina, cat de scumpa e! vorbareata mica si pe scolarel!

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

AMR 24 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

LA MULTI ANI ROMANIA

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut, site-ul
www.lilubiju.blogspot.com/" target="_blank">Lilu Biju

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lakioana spune:

La Multi Ani, Romania !!!!!!!!

Sanatate tuturor

_

Lakioana mami lui Reby, o minune de fetitza (16.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

LA MULT ANI LILI si ALINA! Multa fericire si sanatate va doresc!

Alina, super scumpica fetitza, sa-tzi traiasca!

LA MULTZI ANI ROMANIA!

lexi, super desenele, nici nu suna foarte greu dupa cum descrii, merci de pont! Cred si eu c-a fost incantata Maria!

A trebuit sa platesti ceva pt printat pozele sau le-ai descarcat gratis?

Si eu ma apuc maine de zugravit, profit c-o am pe mama aici, dar doar in sufragerie si bucatarie, si acolo nu cred c-as avea permisiunea "shefului" pr un Winnie, un dalmatzian ceva ... .

trischa, Roxana, merci de intrebare, eu n-am mai reusit s-ajung pe la gradi fiindca duminica seara m-a sunat o mamica sa ma informeze ca la gradi sunt 7 cazuri de gripa porcina , mi-a picat fatza .

Eu sincer nu-s foarte speriata de virusul asta, insa noi plecam sambata viitoare in concediu si chiar nu vreau sa risc, asa ca prefer sa-i tzin acasa si sa-i scot doar in locuri nepopulate.

Trischa, n-am un astfel de gradi prin zona cum descrii tu ... ridichi negre itzi pun in plic si-tzi trimit daca vrei , Fabi nu-mi mai tusheshte deloc in schimb a inceput Alex asa timid ...

Adriana imi pare rau pt problemele de sanatate pe care le avetzi, sper sa va revenitzi repede

Cris da, cunosc si eu starea aia cand nu vrei decat sa te-ntinzi si sa-nchizi ochii, cand nu mai ai putere sa te ocupi cum trebuie de copilasi, tu n-ai rude prin zone care sa te-ajute in astfel de situatzii? Sanatate si tzie!

O seara frumoasa si linistita va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Dudu are intra-devar otita la ambele urechi, purulenta la cea care a fost afectatat si la viroza de acum o luna. Vom merge (din proprie initiativa) la analize mai detaliate, intrucat si medicul ORL-ist care ne-a monitorizat in ultima luna spune ca nu este normal ca un copil operat de polipi sa faca forme asa "urate" de otita.

In ceea ce priveste alunitele, nu cred ca voi recurge la leacuri babesti. Stiu ca se pot analiza in detaliu la dermascop, iar daca vreuna dintre ele are anumite particularitati, se recomanda scoaterea (chirurgical, cu margini de siguranta + biopsie). M-am reprogramat pt vineri, va povestesc dupa ce mi-a zis medicul.

In ceea ce priveste sangerarea, deocamdata nu mai am probleme dar sunt hotarata sa fac investigatii mai detaliate.

Roxana, ai dreptate! in primul an de gradi nu am avut asa viroze puternice. Este posibil sa se fi refacut polipii, ramane sa vedem ce si cum.

Crisnemes, Princess multa sanatate voua si piticilor!

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)

Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

neata fetelor!

am revenit si eu la serviciu. noi suntem binisor, daria e la fel; cu piciorul, dar macar i-a mai lasat pe amandoi din tuse si mucisori. eu sunt foarte multumita de faptul ca tusea le trece doar cu homeopate (stodal la 2 ore, plantusin, extract de coacaze negre si extract de carpen, vit.c, plus ceai raceala si gripa antiiflamator).

Adriana, zau ca nu inteleg de ce nu va puneti pe picioare. este clar ca trebuie sa faceti analize mai amanuntite, pt ca cine stie ce dumnezeuklui intretine infectia aia la urche, infectia de fapt nu trece, ci doar nu mai are efecte vizibile o perioada si sa nu patiti ceva mai rau. sunt prapastioasa si scuza-ma ca o spun, dar cred ca si tu ai aceleasi ganduri. asa ca, spre linistea voastra, vedeti tot ce puteti face ca analize.

Cris, nici nu pot sa-mi inchipui ce urat a fost sa fiti toti bolnavi si sa n-ai ajutor! Sper ca sunteti mai bine! multa sanatate!

si, ca sa nu ne uitati, am niste poze noi, de zilele astea. o veti vedea si pe daria cu tricoul de inscriptionat, cu dedicatie pt educatoare. azi e imbracata in el la gradi. vizionare placuta!

poze de acasa

pup

Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
http://family.webshots.com/slideshow/570075285YYSlEe
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Roxana, sigur vom face analize mai amanuntite. Ma pune si pe mine oe ganduri faptul ca nu reusim sa ii dam de cap, este bine macar ca am inceput in timp util tratamentul pt a evita complicatiile. Oricum, important este sa identificam cauza.

La controalele de dupa episodul din septembrie-octombrie nu mai erau semne de infectie, iar timpanul incepuse sa isi revina (masurat prin impedanta auditiva). ORL-sta care ne monitoriza crede ca a luat un alt virus de la gradi. Este posibil sa fie asa, dar asta nu explica de ce face forme asa grave, in conditiile in care este de curand operat de polipi. Am avut noroc, am gasit loc liber si mergem astazi la dr. Dan Gheorghe pt a demara investigatiile.

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)

Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...

Mergi la inceput