Bucurii de sept-oct 2006 (175)
Raspunsuri - Pagina 10
GETY spune:
Ancuta_eu, asa cum a scris Lexi: la tara se inoda strans un fir de par de cal (pe care eu nu l-am avut) sau un fir din parul propriu, care iar nu am avut cu ce lucra, asa ca l-a legat (mai) strans cu ata. Chestia e ca asa se blocheaza fluxul de sange si alte lichide catre alunita si treptat se "ofileste" si moare. La mine era una singura pe spate, drept in zona in care se inchide sutienul.
Am avut tot timpul pansament steril deasupra.
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,69.1,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
GETY spune:
Asa am auzit si eu, ca nu-i prea bine sa fie foarte cald in casa iarna. Eu am o temperatura aratata de cronotermostat, nu stiu daca-i cea reala, ca mie nu mi se pare ca-i asa cald cum arata el. Fata de anul trecut, am scazut temperatura cu 0,4 grade ziua si 0,3 grade noaptea.
Tanima, si dr. Mariei a fost uimit cand alt dr mi-a zis de Maria a avea inceput de rahitism. Bafta la hematolog.
Eu am fost azi si i-am luat Mariei Septilin si Tonsilotren. Reincepem tratamentul.![]()
Princess, imi pare rau sa citesc vesti asa rele de la voi. Multa sanatate si voua!
Lexi frumoase desenele! Contur as sti sa fac si eu cu marker-ul si sa umplu cu o culoare, dar cum ai desenat liniile in interior, ca acolo nu mai este sablon?
Oricum, promit sa incerc si eu.
Maria zice de ea ca este "mumoasa", iar mama ei este "gadutsa"
Iar "Aga pa Sacada" cred ca va dati singure seama cine ar fi. Numai ca intre timp s-a invatat si zice corect.
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,69.1,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
anangel_lexi spune:
Gety, pai tocmai, am spus ca nu am folosit sabloane ci desene luate de pe net, am dat o cautare pe google "disney cliparts" si am gasit ce vroiam. Urmezi conturul inclusiv liniile din interior, e f simplu. Cu indigo poti desena orice![]()

de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
AMR 25 zile
alinamoro spune:
Va multumesc pentru urari fetelor!
Va doresc si eu tot ce-i mai bun si frumos in viata! 
Alina
cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
GETY spune:
Lexi, corect! Uitasem de indigo.
Alinamoro, doar un rand?
linistit, mamici!
Asa creste Maria Diana
alinamoro spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui GETY Lexi, corect! Uitasem de indigo. ![]() Alinamoro, doar un rand? linistit, mamici!Asa creste Maria Diana www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,69.1,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc! |
Gety, esti draguta!

Doar un rand ca am pierdut "firul".

Alina
cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
beatrix spune:
Neatza!
La multi ani Romania!

Roxana si Eric (11 Septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam! 
trischa spune:
Buna dimineata si La multi ani,Romania!
La multi ani pentru Sfantul Andrei!
Ale,multumesc de poze,nu am gasit minunea dar mai insist,un pic de timp mai este pana la craciun.
Roxana,Proxenul nu e paracetamol..scuze pt dezinformare,am lamurit problema.
La noi e totul bine,ceva tuse tot mai aud dar de gasesc ridiche neagra de azi ma apuc de facut sirop.
Adina,cum mai sunt gemenasii? Chiar am vrut odata sa te intreb,la voi in oras nu sunt gradinite elterninitiative??
Eu gasesc sistemul asta super in sensul ca tu ca parinte ai multe de spus si propus si mult control.
Daca este pe undeva incearca poate prinzi un loc pt toamna viitoare.
Patrizia,anul trecut la krippe a fost la asa ceva si noua ne-a placut mult,plus ca stiam tot ce se intampla.
Partea mai putin placuta e ca tie ca parinte iti trebui destul timp liber ca sa faci sectorul tau.
Daca vrei mai multe amanunte,cu placere.
Eu stiu ca aici nu se practica faza cu dusul cadourilor la gradinita dar inainte de vacanta am sa iau 3 buchete de flori pt educatoare si o rog pe Patrizia sa le dea.
Si gata..altceva nu stiu ce,dar florile nu le refuza nimeni.
Doamnele de aici sunt toate de origine greaca dar si la cealalta gradi am mai dus flori.Si imi amintesc ca asta vara chiar le-am adus de la mare niste cosulete cu scoici si s-au bucurat.
O zi frumoasa si multa sanatate!!!!
GETY spune:
Buna dimineata!
Alinamoro, intotdeauna unde este un fir, este si un nod.
La multi ani, Romania! Eu ii urez ca acei care ne conduc sa se "trezeasca" macar in al doisprezecelea ceas!
Asa creste Maria Diana
xandrutza_76 spune:
Buna dimineata!
La multi ani Romania! La multi ani celor care s-au aniversat ieri, sanatate si fericire!!
Adriana, Alina, sanatate voua si puilor!
Sanatate tuturor bolnaviorilor!
Am si eu doua mucoase mici si unul mai mare
Am lipsit zilele astea, am avut musafiri, dar am si stat degeaba, fara chef de nimic ![]()
Am vazut ca vorbiti de alunite, am si eu una care ma streseaza, inca nu sufera modificari, dar e in relief si-mi sta pe creieri...
Nu mai pot sta, avem alti musafiri
Sa nu uit, Gety am vazut frumusica Maria, Lexi, frumoase poze, frumoasa fetita, frumoase desene!!
Va pup, va doresc o zi frumoasa!