Bucurii de sept-oct 2006 (175)
Raspunsuri - Pagina 9
anangel_lexi spune:
La multi ani Alina si MamiLili pentru sambata!

De asemenea la multi ani Bucuriilor Stefan Andrei, Andreea Narcisa si Radu Andrei, mamicilor mexxa, Micorbu, Eloise, AndraPG precum si tuturor celor care isi aniverseaza azi onomastica, tatici, bunici, nasici, etc

Gety, sigur ca va asteptam pe la noi, cum sa nu? CU cel mai mare drag!
Adriana, multa sanatate lui Dudu, imi pare tare rau.
Roxana, nu fii trista, nu sunteti pe 27 in Bucuresti, dar asta nu e singurul spectacol la care vreau s-o duc. O sa ma uit pe net sa vad ce mai au, "Punguta cu 2 bani" ar fi super ca ii place f mult povestea. Asa ca poate totusi vom merge la un spectacol impreuna.
Adina, imi pare rau de problemele pe care le ai cu Cruella. Mult curaj sa rezolvi problema asta odata!
Eu chiar vroiam sa te intreb daca stii, poate de la alte mamici, aici la educatoare se duce ceva, ma refer la flori la ocazii? Ca eu nu am dus nimic pana acum si nu am vazut nici alti parinti sa duca ceva dar nici nu as vrea sa fac vreo greseala...
M-am invrednicit sa pozez si desenele din camera Mariei. A durat destul pana am reusit sa le termin dar Maria e f incantata asa ca eu zic ca merita.
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI
Ancuta_eu spune:
Lexi ce desene frumoase! Cred si eu ca i-au placut Mariei!
Adriana multa multa sanatate si tie si lui Dudu!
La multi ani cu sanatate Alina si Mamilili!
La Multi Ani tuturor celor care isi serbeaza azi onomastica!
Andra am citit si eu ca salina face foarte bine atat pentru combaterea tusei cat si pentru cresterea imunitatii. Chiar am avut un coleg care mergea in fiecare an cu baiatul la salin (o data sau de doua ori pe an)
Gety te rog da-mi si mie leacul babesc pentru alunita. Am si eu in zona tamplei - am noroc cu parul ca nu se vede, dar mi se intampla sa o mai atin cu pieptenul, sau la coafor stau tot timpul cu grija sa nu mi-o atinga si as vrea sa incerc sa scap de ea! Multumesc!
Azi ma duc la teatru!
Am sa revad piesa "Straini in noapte" cu Emilia Popescu si Florin Piersic. De data asta mi-am luat bilete pe randul 5 ca "sa pot pune mana pe Piersic"
. Mi-a placut foarte mult piesa prin februarie cand am vazut-o prima data... da' aveam locuri la balcon ... asa ca acum vreau sa le simt si respiratia ...
Asa ca va nu prea imi sta capul la treaba ... ![]()
toate fetele si bucuriile 
http://picasaweb.google.com/ancuta2009
princess spune:
Buna, mamici!
Am intrat o fuga ca sa urez
La Multi Ani tuturor celor care poarta numele Sf. Andrei! Multa sanatate, noroc si numai bine! 

Noi suntem "virozati" cobza. De vineri Rares a inceput sa faca febra, dupa care l-am urmat si eu, cu febra, dureri musculare, dureri in piept, in gat etc. Am mers la spital, la camera de garda, ne-a vazut si medicul de familie. Diagnostic: viroza. Tratamentul primit: Isoprinosine (antiviral), antitermice, Humex. Astazi suntem ceva mai bine, insa nici pe departe vindecati. Asa forma urata de gripa cred ca nu am avut in viata mea!
Va pup si va urez o zi placuta in continuare!
Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006
RARES are...
anangel_lexi spune:
Ancuta, distractie placuta la teatru. Ce-as mai merge si eu...
Referitor la alunite, sotul meu a avut de curand probleme cu una. Se juca cu Maria si i s-a rupt o alunita, a sangerat fff tare si pana la urma, pentru ca nu se vindeca deloc, am fost la doctor. I-a facut o anestezie locala si i-a taiat-o cu o forfecuta. Acum a ramas o pata rozalie acolo. Doctorul ne-a spus ca daca mai avem alunite care ne deranjeaza, putem lua o ata, legam alunita la radacina si in 2-3 zile se usuca si cade singura. El spunea ca e nedureros...
de
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI
AMR 25 zile
anangel_lexi spune:
Alina, multa sanatate!

de
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
AMR 25 zile
flavia ramona spune:
MamiLili si Alina
Andreelor si Andreilor 
Adina si la noi temperatura e mai scazuta, 20-21 grade, desi eu eram foarte friguroasa inainte de a naste, dar acum nu mai sunt asa. Am si citit undeva mai demult ca temperatura ideala pt copii e undeva la 19-20 grade parca.
Adriana, eu sunt plina de alunite, in zona gatului am verugi plane, un fel de alunite ce cresc si se inmultesc si cam o data la 4 ani merg si mi le arde pe cele mai mari si din cele mici doar cele care sunt in zone vizibile, dar apar din nou. Cu cele mai mari nu am fost la un control efectiv, dar intentionez sa merg pt ca vreau sa fiu si eu linistita. Am inteles ca exista ceva aparat ca si un microscop cu care se vede daca e o alunita cu probleme sau nu si nu mai e necesara biopsia asa ca ma interesez de asa ceva deja.
Ai grija de tine, sper sa nu mai patesti ce ai patit.
la Dudu sa ii treaca otita odata pt totdeauna.
Lexi foarte frumoase desenele. Cum le-ai desenat, cu sablon??? Si ce vopsele?
La Bogdan nu i-a placut la teatru cand a fost, insa la ei vine la gradi teatrul cam de 2 ori pe luna, daca nu cel putin odata si acolo ii place. Ultima data a fost Scufita rosie, chiar vineri.
Princess, sanatate multa si refacere rapida va doresc.
Eu sunt la munca
. Dupa ce ies mergem la soacramea ca nu am fost demult si ii e dor de Bogdi si lui de ea. Sper sa ma mai relaxez nitel.
anangel_lexi spune:
Flavia, nu le-am facut cu sabloane, ci am luat imagini de pe net, le-am scos la imprimanta si am desenat conturul cu indigo, dupa care am intarit conturul cu marker negru si am vopsit cu vopsea scolara la tub (guase/tempera). E f usor, doar ca iti ia mult timp si rabdare. Ce e bine e ca daca copilul se plictiseste de ele, zugravesti si gata, ai scapat de ele.
Relaxare placuta la soacra ta.

de
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
AMR 25 zile
Roxana01 spune:
buna, fetelor! si LA MULTI ANI! andreelor, andreilor si tuturor sarbatoritilor zilei (si puiutului meu, Victor Andrei, manca-l-ar mama de flacau frumos si destept)!.
Lexi, superbe desene? cum le-ai realizat, ca eu stiam ca tu singura le pictezi? ai avut sabloane sau chiar esti super pictorita? ah, si despre teatrul, ti-as recomanda sa incerci si piesele de la Ion Crenaga, care se tin acum la Cinema Gloria. si fetelor din Titan, nu stiu daca ati aflat ca la Gloria se pun in scena piesele teatriului ion creanga, asa ca este foarte facil de ajuns.
Ancutza, cum a fost piesa? l-ai atins pe Piersic? sincera sa fiu, eu mi-as dori sa-l ating pe junior...
Princess, multa sanatate! sper sa scapati cat mai repede de viroza, fara a trece la antibiotice. oricum stiu ca antibioticele nu sunt pt viroze.
Adrianna, sper ca Dudu este bine cu urechiusa. mai, dar ce mai trageti si voi cu sensibilitatea asta a lui! parca anul trecut nu ati fost chiar asa si stiu ca primul an de gradi e mai dificil cu bolile.
Adina, cum a fost discutia cu "terorista"? ce ciuda-mi e ca mai exista astfel de "educatoare" care au in grija copii. si asta in germania, unde as presupune ca exista o strictete mai mare privind modul cum se ocupa de copii institutiile statului.
Tanima, ati reusit sa scapati de tuse?
Itzy, pe unde umbli? astept vesti despre gradi!
Despre noi: inca mai tusim, dar noaptea s-au linistit. nu am reusit sa-i plasam la parinti sambata asta, cum ne propusesem. nu s-a putut... poate we viitor. azi dimineata victor s-a trezit la 5.30 si s-a mai culcat la 6.30, pt ca fix la 6.35 daria sa se scoale. asa ca uite cum dormiram noi pana la 5.30 dimineata. si e cam regula, ce sa facem...
eu sunt multumita dintr-un punct de vedere: de 3 luni de zile am reusit sa tinem orice raceala la nivelul de tratament homeopat. plus minus niste panadol sau nurofen. dar atat, asta ma multumeste teribil si sper s-o ducem tot asa.
in schimb situatia cu daria e aceeasi. speram sa isi faca totusi efectul medicam cel nou.
va pupam
Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
http://family.webshots.com/slideshow/570075285YYSlEe
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui licurici
anangel_lexi spune:
Roxana, i-am raspuns Flaviei mai sus cum am facut desenele.
Multa sanatate si la multi ani fericit lui Victor!

Restul fetelor, pe unde sunteti? Ramo, xan, yoanna?
de
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
AMR 25 zile
tanima_i2002 spune:
LA MULTI ANI! sarbatoritilor de azi. Multa sanatate si numai bucurii tuturor.
Roxana, nu am scapat total de tuse, am fost azi la control, continuam cu antibioticul, desi este a 3-a sapt de cand tot ii dau antiotice. Are f multe mucozitati care acum urca si le elimina pe nasuc, asa ca acum suntem si mucosi, dr a zis ca inca vreo 2-3 zile va fi la fel. Continuam cu tratam pana joi cand mergem iar la control. Azi am stat la dr 2 ore, intr-un salon vis-a-vis de cabinetul dr era un copilas de 1,7 ani suspect de gripa porcina. Ma lua cu fiori cand ma gandeam la saracii parinti, erau f ingrijorati.
Eu sunt suparata ca la analize i-a iesit iar anemie, lipsa de fe si de Ca, desi ii dau mereu, ne-a recomandat sa mergem la un dr hematolog sa cerem sfatul ptr ca el nu asimileaza deloc fe se pare. In plus ne-a trimis si la fizioterapie ptr ca are sternul cam infundat de la rahitism: este prima oara cand ni se spune asta. Ma intreb de ce oare med de familie nu a precizat nicodata despre asta, sunt atre suparata. Eu i-am dat vigantol numai pana la 2 ani. Acum imi pare rau ca nu am mai continuat si ca nu am observat modificarea toracelui, care a aparut cu siguranta de curand ptr ca nu am bagat de seama pana asta vara acest aspect al sternului.
Lexi, frumoase desene ai facut. Eu nu cred ca as avea rabdare, oricat de talentata as fi, ceea ce nu este cazul. Rares ar fi tare incantat sa aiba asa ceva in camera.
Vreau si eu la teatru, vreau si la cinema, vreau macar o ora de plimbare in parc sau 1 ora de miscare fara stres si griji.
Va pupic, fug la gatit, vreau sa fac si un totr de mere ca nu am mai facut de f mult timp o prajiturica.
O zi buna!
Mami de doi ingerasi Rares (15 oct 2006) am 2 ani si Miruna (1 febr 2009)