Gravidute si mamici de Timisoara (37)
Raspunsuri - Pagina 20
Fancy spune:
Otim.....la Medlife este dr Petcu orlista...cica e super buna si de treaba......incearca acolo. sanatate! si fa rost de Otovowen, picaturi homeopate pt otita, fac minuni....Cristina poate confirma:)
Ale, cred ca stiu cu cine te-ai intalnit:).....
Noi azi mergem la inot, sunt curioasa cum e apa.....
Lucia & Iulia, 31.07.2008
Pozici: http://community.webshots.com/user/luciaiulia
mihaser spune:
Si eu vreau la inot!
A venit tati...I-a luat trenul asta:
http://www.toysrus.co.uk/Toys-R-Us/Toys/Cars-and-Trains/Toy-Trains-and-Playsets/Take-Along-Thomas-Working-Hard-Set%280072654%29
Si cort cu 50 de bile
...Se joaca Cri incontinuu...Of of!
Otim eu stiu de la Giova ca a fost la Smoc si a zis ca s-a uitat atent la copil...Fetele au fost la Medlife si au fost multumite si acolo.
Va pup si sper sa treaca!
Fancy spune:
Miha, ft fain trenuletul...m-as juca si eu cu el dar mai Cri:):)
Am fost la inot, a fost super fain, apa calda si curata-curata.....abia am scos-o pe iulia de acolo:)
eu o iau razna cu mancatu ei, iar nu vrea nici putinul pe care il manca

....acu e nemancata de la 11 si nu vrea nimic......alaltaieri m-am enervat si am strigat la ea saraca, mi-a parut atata de rau pe urma dar nu am mai putut, ma termina chestia asta cu mancatul, ma chinui zilnic, uneori ii fac 2-3 feluri ca poate-poate ii place ceva si le fac degeaba.....offfff!!!!!! acu sunt mai calma, o las in pace dar probabil se mai aduna si la mine rabdarea asta:):). As vrea sa fiu mereu calma si nepasatoare sa o las in pace dar uneori ma enervez si imi pare rau....m-am descarcat!:):)
Giova spune:
fetelor
Va citresc, recunosc, dar intru mai rar la voi
.
Otim uite aici nr. unde te poti programa la Smoc:
Centrul Medical Hypocrate
Adresa: Str. Dr. Iosif Nemoianu, nr. 9, ap. 2, Timisoara
Telefon: 0256-202.202
Fax: 0256-222.777
E-mail: office@cmhypocrate.ro
Orar de functionare
Luni-Vineri: 08:00 - 20:00
Sambata: 08:00 - 14:00
Duminica: inchis
Programari la telefon: 0256-202.202
Noi otita virala am trata-o cu Belladonna, cu antibiotic nu ne-a trecut.
Smoc s-a uitat foarte atent la Edi, in gat,. nas si urechi...are si aparatura.
Fancy unde mergeti la inot? la Arena cu Ioana Vartosu? cat e cursul? as merge si eu din primvara cu Edi.
fetelor mi-am rezolvat cu alocatia si CIC. am dat de o d-na tare amabuila acolo, asa ca mi-a aprobat dosarele, acum astept minunea din ianuarie...pana nu vad banii in cont nu mai zic nimic...ca ma pot astepta la orice.
am citit ca vorbeati de scarile rulante de la Bega, de sus de la Noni. eu am patit-o sapt. asta. am ramas blocata sus cu caruciorul
. am asteptat 15 min. sa vina gardianul sa le dea drumul. Nu-i inteleg de ce le inchid? daca alta posibilitate de a cobora de acolo nu e.
si weekend fain sa aveti.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
Fancy spune:
Giova, la inot mergem la Arena;noi nu mergem la Ioana, mergem asa de capul nostru:), ocazional, cam 1-2 ori pe luna si nu am platit nimic pt ca am avut invitatii de la cineva pana acum, mai mergem si in ianuarie tot asa si vedem pe urma.....daca te duci la Ioana Vartosu costa 40 ron/sedinta de 1 h...mai este o tipa care are 35 ron/sedinta, daca te intereseaza iti trimit nr ei pe PM......e fain sa mergi oricum, mai ales cu bebe mai marisor.....eu am fost cu iulia si cand avea 3 luni dar nu a fost interesant pt ea; in schimb acum iesim f greu din apa, ii place foarte mult....
vezi ca mai este si la Beauty inot pt bebei, este 17 ron/sedinta...
ma bucur ca ai rezolvat cu alocatia, o sa iti intre banii in ianuarie sigur daca asa au spus..
Ashera spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui otim LA MULTI ANI CECILIA si de la noi buna seara si incep cu o foarte mare rugaminte , avem nevoie de un ORL-ist/a daca stiti pe cineva , dr. Zabos pleaca in concediu , iar noi ne luptam de o saptamana cu otita virala acuta , de marti luam antibiotic si in momentul de fata avem febra . M-am gandit la dr. Smoc parca mai ziceati ca e bun dar as avea nevoie de un nr. de telefon , sau alti doctori daca stiti . Va multumim . ![]() ![]() ![]() Laurentiu Ovidiu Otiliei |
Otim, multa sanatate la Laurentiu. Nu stiu ORL-ist, dar va doresc sa va faceti bine.

Mami de

Chris (08.08.07) )
si
33+
Patrick
mihaser spune:
Si noi tot la Arena la ioana mergeam in vara...la 2 buc copii am platit decat 70 de ron ![]()
Ashera ce mai faceti?
Giova spune:
Multumesc de raspunsuri
. imi place mult la Arena. marco face de 1 an inot acolo, il duce de la gradi. el e la sabin. au avut si concurs sapt. trecuta. din sept. inoata in bazinul mare fara accesorii, tare mandra sunt de el.
Acum cu bb...mi-e si groaza cu probl. de la urechi....de aceea am zis ca o lasam spre primavara.
ca si pret, vad ca e ca si la marco...la el platesc 8 sedinte la 270 lei, aici e inclus si transportul de la gradi la bazin si-napoi.
_
Gio
de
Roxyn spune:
Buna seara, fetele!!
Imi pare rau ca nu reusesc sa particip la actiunile caritabile, dar am avut un necaz ciudat... Mi-am inundat vecinii inainte de Mos Nicolae...Asta e.... Vai ce m-am mai necajit si ce rusine mi-a fost... Noroc ca sunt intelegatori. Acum s-a rezolvat dar va dati seama ce surpriza le-am facut inainte de Sarbatori...
Am fost si noi la Noni acum doua saptamani. Maine mergem iar.
Vladut e gagiu mare acum si e un cumintel...
Promit sa participam la urmatoarea intalnire pt. acum am mai mult timp si n-o sa mai raman in urma cu stirile.
Aici sunt cateva poze cu el: http://picasaweb.google.ro/pozevladut
Va pup si imi este dor de voi
Giova spune:
Miha 
am sters din greseala mesajul cu nr. tau de tel. il mai trimiti odata?
_
Gio
de

Otiliei