Gravidute si mamici de Timisoara (37)
Raspunsuri - Pagina 19
bpaula spune:
Fancy anul acesta nu am mai fost alaturi de actiunea voastra.
Aduc si eu aici in discutie problema unui bebelas de la noi de la scutece. David, un bebelas care pe 18 dec. face 1 anisor a fost diagnosticat cu fibroza chistica, o boala incurabila, iar pentru a avea speranta de viata cat mai lunga trebuie sa urmeze tratament toata viata, zi de zi. Tratamentul este foaste costisitor, pe masura ce creste cresc si costurile. Acestea mai depind si de evolutia bolii, speram noi sa fie cat mai putin rea. Parintii lui au nevoie de sustinere financiara pentru a-l ajuta.
Va las aici si blogul lui recent creat, daca puteti sa il ajutatic cu ceva si ca sa intelegi mai multe despre aceasta boala:
http://forum.oneden.com/topic/3684-speranta-si-incredere-pentru-david/
Ank83 spune:
Multumim foarte mult de urari... 
Sa descarc pozele si va pun niste pozici sa ne vedeti cat de mari si mandre suntem![]()
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Pretendenti pt 
Ank83 spune:
Si mie imi pare rau ca nu ama juns ieri 
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Pretendenti pt 
cristina_nagy spune:
Hello! am fost la ziua Ceciliei. Scumpete foc!!! asa dulce a fost in rochita alba ca iti venea sa o mananci.
Si e cumintica!
O sa vedeti in poze!
pusiiii
cristina_nagy spune:
Miha, esti super tare! si eu o patesc doar ca eu nu ii las sa manance in camere, doar in bucatarie!
Exceptie doar Alex cand e bolnav.
otim spune:
LA MULTI ANI CECILIA si de la noi
buna seara si incep cu o foarte mare rugaminte , avem nevoie de un ORL-ist/a daca stiti pe cineva , dr. Zabos pleaca in concediu , iar noi ne luptam de o saptamana cu otita virala acuta , de marti luam antibiotic si in momentul de fata avem febra . M-am gandit la dr. Smoc parca mai ziceati ca e bun dar as avea nevoie de un nr. de telefon , sau alti doctori daca stiti . Va multumim . 

Laurentiu Ovidiu
Otiliei
ale_d spune:
La multi ani, Cecilia! Sa cresti mare si sa fii sanatoasa.
Bpaula,vai... ce baietel mare s-a facut Marius ! Nu v-am mai vazut din vara :)
Doina, sa iti traisaca puiutul. E un scump.
Lucia, m-am intalnit cu prietena ta in mall,cea care a terminat Fac de Stiinte Economice.
Am recunoscut-o imediat, desi am vazut-o doar atunci in maternitate, cand a venit la tine. Eu nu prea stau bine cu memoria vizuala, dar mi-am amintit de ea.Mi-a zis ca a vazut-o pe Alexia in poze si ca nu ii vine sa creada ca era jumate cat Iuliuta si acum e cat ea :)
Fetele, imi pare rau ca am ratat intalnirea de la Noni, data viitoare venim si noi.
Azi am fost la bazin cu Alexia, la Arena. Si m-am suparat foarte tare. A fost a doua oara cand am gasit apa murdara in bazinul copiilor.Este inadmisibil asa ceva.... cum e posibil sa ceara 40 de ron pe sedinta si apa in care intra bebelusi si copii mici sa fie murdara ????
ale_d spune:
Bpaula, am vazut si pozele tale de la Noni. Marius e un dulceeeeeeeeeeee !
A, cum a fost la Viena ? I-a placut lui Marius ? Ce dor mi s-a facut si mie de o excursie la Viena...
Va pup.
bpaula spune:
Ale_d da i-a placut la Marius la Viena, mai ales la acvariu i-au placut pestii si iguanele si la targ l-au incantat luminitele si caruselul. Cred ca mai putin i-a placut sa stea atata in scaunul de masina dar a fost cumintel.