Gravidute si mamici de Timisoara (37)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ade24 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

heelooo

ade, ce semnatura frumoasa ai.... parca seamana cu e mea...

pussi, gradi cu program prelungit de stat e si cea de langa fabrica de ciorapi. iasmi e inscrisa la cresa acolo.

noi azi am inceput sa luam cadouri pt sarbatori!!! la Iasmi i-am luat un calut balansoar roz care necheza, un bebe cu suzeta care plange cand nu are suzeta si apoi sforaie si ragaie... , un microfon la care sa cante si am vrut si bucataria smoby care e la oferta la selgros dar care nu am mai gasit-o....:( in rest la nepotica un castel urias cu multe accesorii si la copilasii prietenelor diverse jucarii.....ce placut e sa cumperi jucarii!!!!!!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Tu esti de "vina" ca m-ai invatat cum s-o fac. Am vrut sa vad cum arata dar promit sa o schimb.

Mami fericita de Ania-Olivia , 23.12.2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Fancy

Saluti.
Am pus un album( se cheama Mediateca CCF) cu sala de copii de la CCF, sunt 3 poze mai noi cu ce au mai achizitionat de curand ...intrati pe linkul cu pozele noastre.
Ale, si eu SPER sa ne vedem maine

Eu azi am fost sa imi analizele ca nu mi-e bine, ametesc mereu...Miha, parca si tu aveai pb asta, ce ti-a iesit la analize?

Lucia & Iulia, 31.07.2008
Pozici: http://community.webshots.com/user/luciaiulia

Cum sunt analizele? Te intreb deoarece si eu am avut probleme saptamanile astea (de aceea am disparut): ameteam in special cand stateam intinsa in pat, apoi aveam stare de voma si cand ma ridicam in picioare aveam senzatia ca imi pierd echilibrul. M-am speriat destul de tare si dupa o tona de analize care au iesit toate bine, i-a trecut prin cap doctoritei de familie sa imi faca film la coloana. Asa am descoperit ca am spondiloza cervicala, respectiv doua vertebre tasate care imi penseaza un nerv si de aici toate simptomele. Acum iau tratament si imi este mai bine.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Fancy

am primit mail de multumire de la Centrul de Plasament:

In numele celor 45 de copii gazduiti in cadrul Complexului de Recuperare si Reabilitare Neuropsihiatrica pentru Copilul cu Handicap Timisoara (DGASPC Timis) va multumim pentru darurile aduse copiilor nostri.
Va suntem recunoscatori pentru ca ati contribuit la infrumusetarea sarbatorilor acestor copii.

Multumesc pentru mail si scuze ca nu am raspuns mai devreme dar am scris mai sus de ce am disparut.
L-am trimis mai departe si mi-au raspuns ca putem conta pe ei si la anul.
Pup

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui doina2222

Buna fetelor ! Am intrat sa va mai salutam si noi ca am absentat multa vreme...Nu din motive de sanatate - Doamne - ajuta!
Crestem, crestem fara probleme. Avem aproape 5 luni si 6.400kg, un pic in urma dar avand in vedere cele intamplate stam super!!!
Apropos de cerealele bio - i-am dat lui Darius de mei care contin si lapte si de 3 zile are scaune cam moi...Acum tot incerc sa-i "repar" burtica. Ma bucur ca voi va intalniti, noi inca ne ferim de aglomeratie (ca e mami putin paranoica )
Puteti vedea pozele noastre mai jos - sa vedeti cat sunt de vesel

mamica de baietzel Darius

pozele lui Labuta

Darius s-a nascut a doua oara

Buna Doina,

Ma bucur sa aud ca sunteti bine!
Puiul tau e superb. DD a avut si are grija de el, de voi. Va dorim numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

La multi ani Cecilia!!!

sa cresti mare, frumoasa si sanatoasa!!!!!!!

Te pupam cu mult drag!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaser

Pozeeee

Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Merciiiiiiiiiii multa!!! super

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

La multi ani CECILIA!!!!!!!!!!!!!!!!

Am pus si eu o parte din poze:
http://good-times.webshots.com/album/575874403AbdtZb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fancy spune:

Fetelor, superbe poze. Imi pare rau ca nu am ajuns dar sigur mai organizam intalniri
Ade, bine ca ai aflat raspunsul la pb ta....o sa imi fac si eu radiografii la coloana, acum ca mi-ai dat ideea pt ca am ramas cu ametelile; analizele nu au iesit ft bine, trebuie sa mai fac una alta sa vedem daca e vreo pb....am colesterolul un pic marit, am ceva eozinofile care nu sunt in regula, lipsa de calciu care probabil s edatoreaza faptului ca inca alaptez....dar ma gandesc ca am si spondiloza, am facut legatura cu ce ai zis tu pt ca ametesc, ma doare capul; mai mai investighez:)....
ma bucur ca ne vor mai ajuta in continuare firmele.....tot respectul
eu sapt viitoare o sa o sun pe dir de la centrul de plasament ca am mai strans bani pe langa cei care au ramas si vad ce le mai trebuie...

Doina, sunteti pur si simplu superbi! Sanatate multa!

Si merci de raspunsuri

pusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fancy spune:

vaaai, vaaai, zapacita sunt: Cecilia, la multi ani! sanatate si bucurii!!
Ank, tot am vrut sa iti spun ca am o prietena nascuta tot in 11 dec; e o fata atata de fainaaaaaa!

pusi si petrecere frumoasa!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Cecilia la multi ani ! Sa cresti mare, sanatosa si foarte frumoasa!

Paula multumim!

Lucia si mie mi-au iesit bine analizele, dar tot nu ma simt ok...o pb cat de mica tot am ca si eu ametesc.

Spondiloza e super nasoala...si bunicul meu si nasul au! Pe nasul il apuca la volan si asa nasol era...Nici nu prea se trateaza

Azi nu l-am dus pe Cri la gradi...Am facut curat ca sa luam brad si sa-l impodobim...Dupa ce am dat cu aspiratorul...turta dulce pe jos prin casa...o cana de suc varsata in jumatea patului pe care tocmai il scuturasem...Abia scapasem de frimiturile de la piscoturu si acum iar au facut casa ca naiba...Ma pun sa le scriu regulament ca la schimb de mame...daca nu-l respecta ma mut in ap cu o camera (-ar putea sa ne pleca chiriasii!) si ii las sa se decurce... Nu mai pot!

Va pup!

Mergi la inceput