Gravidute si mamici de Timisoara (37)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

neata

da miha, stiu ca ai zis ca mergi la Noni, doar ca am inteles ca ieri.... azi sunt la job pana la 17....

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

As veni si eu astazi la Noni. Sa vedem insa ce program de somn isi face Marius. In ultima vreme imi dormea de la 18-19 si de vreo 3 zile doarme de la 17 la 18.

Au lift in Bega sa urcam la Noni? Ca eu daca vin iau autobuzul si apoi cu caruciorul. Sper sa ajungem ca nu mi-am mai facut programare nici la sala ca sa fiu libera.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

Citat:
citat din mesajul lui bpaula

As veni si eu astazi la Noni. Sa vedem insa ce program de somn isi face Marius. In ultima vreme imi dormea de la 18-19 si de vreo 3 zile doarme de la 17 la 18.

Au lift in Bega sa urcam la Noni? Ca eu daca vin iau autobuzul si apoi cu caruciorul. Sper sa ajungem ca nu mi-am mai facut programare nici la sala ca sa fiu libera.

Au lift doar in partea veche de Bega, in cea noua au scari rulante. Se poate urca cu caruciorul, eu am facut-o :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fancy spune:

saluti. noi nu stim inca daca ajungem, vedem...
fetele, cand aveti timp, as vrea sa schimb cateva pareri cu voi:

-ati folosit la bebei cereale din alea normale de la magazinele naturiste? se pun in iaurt sau cu lapte...
-ati folosit cacao instant? daca da, de care? am vazut ca este la magazinul ala bio....
-ati folosit lapte praf de capra pt copilasi? tot la magazinul bio am vazut....
-are cineva aspitaror din ala cu filtrare prin apa? am auzit ca e mult mai sanatos decat asta normal, ca nu se face atata praf....daca aveti, de care aveti? sau mop din ala de curatare, cu abur...e bun de ceva?

pusi, saru mana

Lucia & Iulia, 31.07.2008
Pozici: http://community.webshots.com/user/luciaiulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fancy

saluti. noi nu stim inca daca ajungem, vedem...
fetele, cand aveti timp, as vrea sa schimb cateva pareri cu voi:

-ati folosit la bebei cereale din alea normale de la magazinele naturiste? se pun in iaurt sau cu lapte...
-ati folosit cacao instant? daca da, de care? am vazut ca este la magazinul ala bio....
-ati folosit lapte praf de capra pt copilasi? tot la magazinul bio am vazut....
-are cineva aspitaror din ala cu filtrare prin apa? am auzit ca e mult mai sanatos decat asta normal, ca nu se face atata praf....daca aveti, de care aveti? sau mop din ala de curatare, cu abur...e bun de ceva?

pusi, saru mana

Lucia & Iulia, 31.07.2008
Pozici: http://community.webshots.com/user/luciaiulia

Eu nu le dau cacao instant ... poate doar daca gusta cand imi fac eu odata la 100 de ani si atunci Nesquik.
Cat despre laptele de capra eu am fost la sat si acolo le dadeam doar de capra natural nu praf. Le-a placut dar nu am vazut alte efecte...
pusiiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina2222 spune:

Buna fetelor ! Am intrat sa va mai salutam si noi ca am absentat multa vreme...Nu din motive de sanatate - Doamne - ajuta!
Crestem, crestem fara probleme. Avem aproape 5 luni si 6.400kg, un pic in urma dar avand in vedere cele intamplate stam super!!!
Apropos de cerealele bio - i-am dat lui Darius de mei care contin si lapte si de 3 zile are scaune cam moi...Acum tot incerc sa-i "repar" burtica. Ma bucur ca voi va intalniti, noi inca ne ferim de aglomeratie (ca e mami putin paranoica )
Puteti vedea pozele noastre mai jos - sa vedeti cat sunt de vesel

mamica de baietzel Darius

pozele lui Labuta

Darius s-a nascut a doua oara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Citat:
citat din mesajul lui doina2222

Buna fetelor ! Am intrat sa va mai salutam si noi ca am absentat multa vreme...Nu din motive de sanatate - Doamne - ajuta!
Crestem, crestem fara probleme. Avem aproape 5 luni si 6.400kg, un pic in urma dar avand in vedere cele intamplate stam super!!!
Apropos de cerealele bio - i-am dat lui Darius de mei care contin si lapte si de 3 zile are scaune cam moi...Acum tot incerc sa-i "repar" burtica. Ma bucur ca voi va intalniti, noi inca ne ferim de aglomeratie (ca e mami putin paranoica )
Puteti vedea pozele noastre mai jos - sa vedeti cat sunt de vesel

mamica de baietzel Darius

pozele lui Labuta

Darius s-a nascut a doua oara

Sunteti frumosi nu gluma!

Eu zic sa incerci cerealele cu banane...poate e normal sa fac mai moale ca cerealele contin fibre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana_m spune:

frumusel foc ..sa fiti sanatosi si sa cresteti mari ..

Mamica lui David Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Pozeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ade24 spune:

LA MULTI ANI CECILIA!!!

Sa cresti mare, frumoasa, sanatoasa si sa-i bucuri pe parintii tai!

Mami fericita de Ania-Olivia , 23.12.2008

Mergi la inceput