Gravidute si mamici de Timisoara (37)
Raspunsuri - Pagina 16
cristina_nagy spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Fancy
Cristina, ce e asta, de unde ai aflat de ea? nu ne cere adresa de mail...de obicei se cere cand se voteaza chestii de genul asta.... |
Am primit si eu de la o prietena.Habar nu am!
Fancy spune:
Miha, Cristina, mai mergeti maine la Noni? Pe la cat va duceti?Poate vin si eu.....
Lucia & Iulia, 31.07.2008
Pozici: http://community.webshots.com/user/luciaiulia
mihaser spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Fancy Miha, Cristina, mai mergeti maine la Noni? Pe la cat va duceti?Poate vin si eu..... ![]() Lucia & Iulia, 31.07.2008 Pozici: http://community.webshots.com/user/luciaiulia |
Da Lucia..maine la ora 17!
bb_yasmi spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mihaser
Da Lucia..maine la ora 17! Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea! |
miha, tu mergi singura cu copii?? cu ce mergi??
happy mom &
ladybird Iasmina Alissa 2+ 

mihaser spune:
Da merg cu amandoi...cred ca iau taxi ca nu am chef sa stau sa caut loc de parcare in aglomeratie.
cristina_nagy spune:
| citat din mesajul lui Fancy Miha, Cristina, mai mergeti maine la Noni? Pe la cat va duceti?Poate vin si eu..... ![]() Lucia & Iulia, 31.07.2008 Pozici: http://community.webshots.com/user/luciaiulia |
Mergem!
Cine mai vine in afara de mine si de Miha? parca zicea si Toshador ca vine cu Angelica...
lista e deschisa

liliana_m spune:
Buna Aida ..inseamna ca noi suntem cam de aceeasi varsta noi avem 3 luni si 2 saptamani vineri acum ..la fel de grasuti cam 7 kile si la bord :)) si ne hranim numai si nmai cu papa bun de la mami ...
va pupam si poate ne mai auzim ..vedem ..
| citat din mesajul lui aidaciolac cristina_nagy imi pare rau ca a trebuit sa ajungeti la ortopedie ca stiu ce specimene sunt pe acolo , dar eu cand dau recompensa o dau pt ca se poarta uman , scarbele nu primesc nimic de la mine. Oricum multa sanatate! ![]() Fancy multumesc de aprecieri , Erik a crescut foarte bine si e cam urias ... si am tras si eu cu ochiu la pozele tale si mi-am adus aminte ca mai intrasem odata , dar nu a fost o pierdere de timp ca Iulia e absolut superba ![]() O saptamana usoara sifrumoasa sa aveti! ![]() Aida ... povestea nasterii Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
Mamica lui David Andrei
bb_yasmi spune:
miha, din pacate ne-am trezit la 17 si ceva si nu am reusit sa venim.... te-am intrebat cu ce mergi pt ca as fi vrut sa mergem impreuna! data viitoare poate mergem impreuna, ce zici?
happy mom &
ladybird Iasmina Alissa 2+ 

cristina_nagy spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi miha, din pacate ne-am trezit la 17 si ceva si nu am reusit sa venim.... te-am intrebat cu ce mergi pt ca as fi vrut sa mergem impreuna! data viitoare poate mergem impreuna, ce zici? happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cred ca MIha se referea ca vine la Noni nu la CCF
mihaser spune:
Salut!
Asa e Yasmi eu nu am zis ca vin la CCF...la ascultat de povesti nu merg ptr ca nu are rabdare Cri...am fost sambata la Carturaresti...Vin azi la ora 17 la Noni...si cred ca o sa tot stam pana la 18-19 prin Bega ca nu ne grabim acasa.