Gravidute si mamici de Timisoara (37)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mmns spune:

Scuze de intarziere! Cecilia, La Multi Ani!, sa cresti sanatoasa si sa iti bucuri parintii de toate realizarile tale!!

Lucia, imi pare tare rau cu mancatul Iuliei. Ai incercat ceva vitamine? Eu i-am dat lui Darius, cand a avut o perioada mai grea cu mancatul, dupa o viroza tare urata, Pikovit si a avut efecte extraordinare. Manca de rupea. Pediatra mi l-a recomandat.

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fancy spune:

Ziua buna!:)

ce mai faceti?

dana, pikovit nu am incercat pana acum; i-am dat in primavara Viusid pt ca avea 9 luni si nu reuseam sa o diversific cu nimic, nu vroia; a avut efect .....n-as mai vrea sa ii dau vitamine dar daca o sa faca asa o sa ii dau pana la urma; acum vad ca mai papa, e o zi bine si 3 rau:)....sper la zile bune:):)....si ma rog la doamne-doamne sa raman calma:)....numai cine are copii care nu papa inteege situatia asta

am fost ieri la Noni, a fost super, nu foarte multi copii, ne-am simtit minunat dar am plecat cu plansete ca mai vroia sa stea....si m-am dat cu ea pe dracia aia imensa gonflabila, ce senzatii!!!!

azi ma duc sa imi scot o masea ...mi-e groaza dar trebuie....

pusi

Lucia & Iulia, 31.07.2008
Pozici: http://community.webshots.com/user/luciaiulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Fetelor scuze ca dau buzna asa dupa o lunga absenta nu am citit nimic de vreo 2 sapt.
Am nevoie urgenta de un sfat de 3 zile ma incearca o tuse seaca chinuitoare mai ales noaptea.Spuneti-mi ce ati incercat cu succes in afara de codeina la mine asta are efect dar nu vreau sa ajung la ea.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Dyanira, la mine a mai avut succes tusin forte. stiu ca la tuse seaca merge si paxeladine, dar eu n-am folosit.

Voua v-a intrat indemnizatia luna asta? Eu ma rog sa-mi intre, ar fi cam nasol sa fiu fara bani de sarbatori.

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Strunfita multumesc.Chiar tussin forte mi-a adus sotul ca a fost la o sedinta si s-a intalnit cu dr de familie si asta i-a recomandat.Sper sa mearga mi-a zis sa iau 3x1tb/zi.
Mie nu mi-a intrat indemnizatia.Si eu sper sa intre sapt asta ca altfel e nasol....

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Citat:
citat din mesajul lui strunfita

Dyanira, la mine a mai avut succes tusin forte. stiu ca la tuse seaca merge si paxeladine, dar eu n-am folosit.

Voua v-a intrat indemnizatia luna asta? Eu ma rog sa-mi intre, ar fi cam nasol sa fiu fara bani de sarbatori.

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Cica in 15-16 ar trebui sa intre...a fost vecina mea acolo lunea trecuta parca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

hello

prin posta a venit indemnizatia inca de vineri... oare de ce e decalajul asta asa mare intre posta si card??? plus incertitudinea ca niciodata nu stii cand v a fi virata...

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Sa va bucurati de zapada!!!!!

Ieri mi-a venit alocatia prin posta impreuna cu o parte din indemnizatie!

PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

pentru inceput doresc sa uram si noi cu intarziere
LA MULTI ANI TOBIA de simonicutza
si in avans
LA MULTI ANI DARIA de alidar

multumim si multi ( stiam ca ma pot baza pe voi ) pana la urma am fost la dr.Smoc , inca si in aceasta saptamana suntem acasa cu tratament , grea boala .

incerc sa fac un nou capitol

Laurentiu Ovidiu Otiliei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gravitimis spune:

noul capitol

Mergi la inceput