Gravidute si mamici de Timisoara (37)
Raspunsuri - Pagina 12
genny76 spune:
Fetelor, in legatura cu indemnizatia, eu am fost la ei si mi-au spus ca dosarul mi-a fost verificat si ca trebuie sa primesc luna asta banii, cand am ajuns acasa de la ei le-am trimis si un e-mail, desi nu credeam ca imi va raspunde cineva a doua zi am primit raspuns ca dosarul a fost verificat si banii imi vor fi virati in cont intre 18-28 decembrie. Acum astept, sunt foarte curioasa daca ii voi primi, daca nu merg iarasi peste ei. Poate ne adunam mai multe si mergem peste ei. Va tin la curent.
Giova spune:
genny mie mi-au zis ca daca am depus pe 25 aug. trebuia sa fie deja aprobat. pe urma a vazut CNP-ul si s-a dus sa verifice.
Alex2alex parca nu a primit banii si piticul face 8 luni...ceva se intampla, cvica au rezolvat dosarele chiar si de pe octombrie. mergi sa vezi unde e buba, ca ei nu anunta pe nimeni.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
Fancy spune:
Saluti.
Ma bucur ca v-a placut la ccf..mai mergem cu siguranta, e placut acolo si eu am amintiri tare tare placute de acolo!!![]()
Azi a fost prietena mea si a cumparat toate cele pt copilasi, apoi a fost acolo sa le duca; a luat asa:
-pampers 3 pachete
-1 lada maaare de banane
-1 lada maaaare de portocale
-ciocolata alba 40 buc
-140 iaurturi fructe
-servetele umede 12 pachete
-2 in 1 sampon si gel de dus pt copii 27 buc
+ dupa cum stiti, am dus luni checuri si caserole cu praji de la Miha si plusurile stranse.
S-au strans aprox 800 ron cred, nu mai stiu exact suma...si au ramas 156 ron; o sa vad daca mai adunam ceva si merg inainte de Craciun la ei iarasi; o mai sun atunci pe d-na dir de acolo si imi spune de ce au nevoie, poate le mai ducem niste cozonaci asa inainte de Craciun (mai am si o plasa cu plusuri).
Factura a lasat-o acolo prietena mea; daca credeti ca e nevoie de scanam si sa o aratam cuiva, eventual la una dintre firmele care au dat banuti, putem sa cerem asta.....oricum, astept si mailul din partea Centrului si va trimit...
Pb 2, foarte spinoasa: mamica aceea de la cort de care v-am vorbit, si-a abandonat copilul; prin urmare, am acasa muuuulte lucruri si jucarii stranse; o sa le dau la o tipa care afla mai des de cazuri din astea mai speciale si le da ea mai departe cand apare ceva(Lili, carucioarul de la tine este tot la ea, il tine acasa pana apare ceva).
cam atat![]()
va pup si ma bucur ca ne-am vazut!
AAA, sapt viitoare, miercuri la ora 18.30 cred, este ""lansarea"" site-ului www.povestepersonalizata.ro cred ca v-am mai scris de el, sunt prietene de-ale mele fetele care au avut aceasta ideea; lansarea va avea loc tot la CCF, daca vreti putem merge pe la 17 acolo si ramanem si la lansare...cand stiu ceva mai concret, va scriu!
si pozele...eu nu le pot descarca deocamdata, ceva probleme cu tehnica, nu ma pricep sa va explic...cand le descarc va anunt!
pup u
Lucia & Iulia, 31.07.2008
Pozici: http://community.webshots.com/user/luciaiulia
alex2alex spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Giova genny mie mi-au zis ca daca am depus pe 25 aug. trebuia sa fie deja aprobat. pe urma a vazut CNP-ul si s-a dus sa verifice. Alex2alex parca nu a primit banii si piticul face 8 luni...ceva se intampla, cvica au rezolvat dosarele chiar si de pe octombrie. mergi sa vezi unde e buba, ca ei nu anunta pe nimeni. _ Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2) |
Ceau,
Am fost pe la ei in 30 oct,cu tot clanul, si mi-a zis tipa ca tre sa capat banii luna asta. Mi-a explicat ca degeaba am depus eu dosaru' in iulie la primarie ca la ei a ajuns in 23 august (pana acum n-am avut idee cat de mare poa sa fie Timisoara...sa-ti ia 40 de zile sa meri de la primarie la astia)...
Oricum concluzia a fost: "sa ma bucur ca ar trebui sa-i capat de Mos Craciun"...nu i-am mai zis ca dc spun la banca cum ca vine Mos Craciun si le aduce rata o sa ramanem fara casa de sarbatori.
Romania...tara unde se poate intampla orice.
alex2alex spune:
a....am citit astazi in ceva ziar, cred ca pe tion, cum ca se fac reduceri la Mall sambata, de Mos Nicolae...pentru cine e interesat .
Fancy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alex2alex a....am citit astazi in ceva ziar, cred ca pe tion, cum ca se fac reduceri la Mall sambata, de Mos Nicolae...pentru cine e interesat . Alex...mamica de Alexandru Ioan ![]() |
da, cred ca intre 22 si 2 noaptea:), asa am retinut eu....
Lucia & Iulia, 31.07.2008
Pozici: http://community.webshots.com/user/luciaiulia
pussi spune:
bb si la gradi si la cresa am fost!
noi plecam la sat sa-ne serbam ce-i Sf. Nicolae!
asa ca LA MULTI ANI FERICITI SF. NICOLAE!!!
PUSSI
mami de gemenele
ELENA &
ANA 19.11.2007Suntem mari
DOAMNE AJUTA!
mihaser spune:
Wow super! Azi merge si Cristina la centru cu 50 de cozonaci. Ne-am organizat f bine anul asta. M-a intrebat cineva de carucior pe mail...O sa va dau detalii!
tuturor!
mihaser spune:
Uitati mailul:
Ai primit un mesaj de la : mmihai3 (mmihai3@yahoo.com)
daca aveti vreun carucior care va prisoseste v-as fi recunoscator daca mi l-ati dona,sau macar daca stiti vreo mamica care are si nu il mai foloseste
a nu se interpreta gresit mail-ul meu
va multumesc
genny76 spune:
Giova nici eu nu am CNP-ul de Timis, sunt nascuta la Oradea, dar nu mi-au spus ca este vreo problema cu el, eu astept perioada 18-28 sa vad ce se intampla si pe urma iau masuri.