Gravidute si mamici de Timisoara (37)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Pussi vezi ca e pe tapia Children care center. nu stiu care sunt acolo tarifele, la sediul de pe davilla e de 850 lei 8 ore, 900 9 ore, 950 10 ore...pana la ora 19 au orar.
Pt. al doilea copil parca e o reducere de 10-15%, nu mai stiu exact.daca te intereseaza cu placere iti dau nr. directoarei.

tuturor sarbatoritilor din ultimele zile!

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

Citat:
citat din mesajul lui _irina_

noi nu ajungem ca printesa abia acum a adormit, e defazata rau de tot cu somnul si doarme ziua si noaptea se joaca.

Distractie placuta si asteptam cu nerabdare poze!

Mamica de Andreea-Maria

"Nu meritã sã plângi pentru nimeni, iar cei care meritã nu te vor face sã plângi."
Gabriel Jose Garcia Marquez

Imi pare rau ca nu ajungeti ... data viitoare sa nu lipsiti!!!
pusiiii

Mergi la inceput

A fost super fain la Centrul Cultural Francez si si piticii au fost super incantati. Imi pare bine ca am venit cu amandoi ca au fost tare cuminti.
Revin maine cu pozeeeee
Trebuie sa organizam mai des intalniri si acolo chiar e fain.
Ar fi fain macar o data la 2 sapt ca ne mai delectam si noi mamicile cu povesti intre noi.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pussi

si sa vedeti si pozici cu noi la cei 2 anisori:

http://news.webshots.com/photo/2122809920104078634xfInni

la intalneala nu venim ca mergem la sat si ramanem cred acolo!

si acum sa va zic buba: caut gradi cu program pana la 18 ... stat/privata in zona Modern. Cea care am gasit-o are program pana la 17.... si eu termin programul al 17 asa ca nu-mi ajunge timpul sa-mi iau Tustele.
Azi am fost la alta tot in Ghiroda dar pretul e 250 euro/copil... 500 euro nu scot pe luna pt. asta.
Stiu ca s-a mai deschis una in Traian...daca aveti idee sa-mi ziceti... si de Children Castle aveti pareri? Altele mai apropiate eu n-am gasit...

PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Superbe tzustele! si ce tortulete!!! mmm yammiiiii
Si eu care ma plangeam de ce deseneaza ai mei pe pereti dar fata de tzuste sunt mici copii (cum se zice ca oricum sunt mici hi hiii)
Sa=ti traiasca! sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Giova

Pussi vezi ca e pe tapia Children care center. nu stiu care sunt acolo tarifele, la sediul de pe davilla e de 850 lei 8 ore, 900 9 ore, 950 10 ore...pana la ora 19 au orar.
Pt. al doilea copil parca e o reducere de 10-15%, nu mai stiu exact.daca te intereseaza cu placere iti dau nr. directoarei.

tuturor sarbatoritilor din ultimele zile!

_

mersi, am fost anul trecut pe Davila... era 1000 pana la 19 si nu mi-a dat impresia de gradinita ci de loc de joaca...recunosc ca sunt tare pretentioasa!

ieri am fost la Cildrens Castle si nu mi-a placut....

daca o sa merg pe varianta privat cred ca va fi Din-din, asigura transportul, e 850 /copil face reducere la 2....

Daca nu... merg pe stat si sa-mi caut tanti cu care sa stea de la 17 si care sa le ia de la gradi!

Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

miha mersi noi acum suntem la faza de desenat+lego....nu ne plac papusile!
bb am fost ieri la cresa Iasminei.... nu am cuvinte! Mi-a placut mult mai mult decat orice gradinita privata din Tm pe care am vizitat-o! Gradinita nu e asa frumoasa, dar directoarea mi s-a parut super ok!

Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

neata

pussi ai fost la cresa sau la gradi??? de directoarea roscata vb, nu?? intr-adevar e fff de treaba, iar pt o cresa de stat e super ok si la dotari/amenajari si la persoanl si la nr de copii.

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Pentru fetele la care nu le-a venit ALOCATIA si CIC:
in sf. aflu de ce nu-mi intra banii de alocatie si CIC...e respins dosarul, din cauza ca am CNP de Alba si aiai de acolo nu le-au transmis negatia astora.
Acum am reusit sa dau de Alba...si-mi zic ca trebuie sa transfer prima data aloc. lui Marco...imi venea tot acolo. si pe urma ei trimit la Timisoara
daca totul se rezolva pana in 12 dec., voi primi banii in ianuarie.

daca aveti CNP in alte judete, s-ar putea sa va fie la fel dosarele...daca nu au primit negatia din judetele respective.

Pussi sper sa gasesti cresa potrivita pt. printesele tale. cand e vorba de copiii nostri toti suntem pretentiosi...si cand mai dam si o groaza de bani....fereasca sfantul.
Iti da impresia la CCC de spatiu de joaca, jos in living, activitatile le fac sus in salile de grupa.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Citat:
citat din mesajul lui Giova

Pussi sper sa gasesti cresa potrivita pt. printesele tale. cand e vorba de copiii nostri toti suntem pretentiosi...si cand mai dam si o groaza de bani....fereasca sfantul.
Iti da impresia la CCC de spatiu de joaca, jos in living, activitatile le fac sus in salile de grupa.

_

Tot asa fac si la Chip&Dale...activitatile sus in sali, iar in living petrec putin timp inainte de mese si dupa ora 16.

Pussi Doamne ajuta sa intalnesti o gradi de stat sau particulara care sa iti placa! E esential sa gasesti una cu personal pe placul tau...Asa mi-a placut de o tipa de la Bucuresti ca avea gradi si scoala particulara si zicea ca la ei O fraza de genul "Mai fettito!" e motiv de sanctiune ptr cadrul didactic respectiv! Mi s-ar parea normal ca o astfel de atitudine sa intanlim peste tot, dar pana atunci...

Abia astept pozele de aseara! A fost fain acolo...abia astept sa ne mai intalnim...poate facem saptamanal un five o`clock acolo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana_m spune:

chiar a fost foarte frumos la ccf numai ca piticul meu a fost mai mult marait ..deh suntem mai micuti...cand am iesit afara a fost silentio stampa si in masina a adormit imediat ..nu mai pun la socoteala ca si acasa a mai dormit asa imbracat aproape o ora :))
stept si eu poze ...

va pupam

Mamica lui David Andrei

Mergi la inceput