Gravidute si mamici de Timisoara (37)
Raspunsuri - Pagina 13
Fancy spune:
am primit mail de multumire de la Centrul de Plasament:
In numele celor 45 de copii gazduiti in cadrul Complexului de Recuperare si Reabilitare Neuropsihiatrica pentru Copilul cu Handicap Timisoara (DGASPC Timis) va multumim pentru darurile aduse copiilor nostri.
Va suntem recunoscatori pentru ca ati contribuit la infrumusetarea sarbatorilor acestor copii.
Lucia & Iulia, 31.07.2008
Pozici: http://community.webshots.com/user/luciaiulia
Fancy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihaser Uitati mailul: Ai primit un mesaj de la : mmihai3 (mmihai3@yahoo.com) daca aveti vreun carucior care va prisoseste v-as fi recunoscator daca mi l-ati dona,sau macar daca stiti vreo mamica care are si nu il mai foloseste a nu se interpreta gresit mail-ul meu va multumesc Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea! |
Miha, sa ia legatura cu ghidel_liana@yahoo.com
caruciorul se afla la ea; am vb azi cu ea si a zis sa ii dau adresa de mail....

cristina_nagy spune:
Hello!

Fetelor, aseara ai mei copii s=au zbenguit prin casa, prin pat si Bea cred ca a calcat gresit sau nu stiu ce s=a intamplat ca a facut entorsa la picior 
De dimineata s=a trezit si se vaita de piciorus si nu vroia sa mearga decat ft putin... va da-ti seama ca m=am speriat si m=am dus la Chirurgie Ortopedica unde a fost un cosmar... au un personal de kk care abia te baga in seama... intr=un final dupa ce ne=am radiat amandoua ca trebuia sa ii faca radiografie si nu ma ajuta nimeni sa o tin ca vezi Doamne, se radiaza, a trebuit sa ma chinui singura sa o tin si imobilizata sa ii faca de 2 ori si din fata la piciorus si pe lateral...... asa ca va imaginati prin ce chinuri a trecut biata fetita
si colac peste pupaza, medicul imi mai si spune"doamna aveti mai mare grija de copii ca uite ce se poate intampla! "va da-ti seama? daca eu nu am grija de copii cine sa aiba????????
Dupa ce i=am dat bani si=a schimbat fata ca sa zic asa..... deci : concluzia o trageti voi!!!
Bine ca nu e fractura ca as fi innebunit... of biata de ea!
Am sunat si pe homeopata si ii pun comprese cu tinctura de arnica si ia si Arnica si Ruta si deja e mai bine dupa cateva ore.
Nu mai are aproape nimic si nici nu se mai plange de piciorus. Ii schimb compresa la 20 de min.
Scriu ca sa stiti in caz ca, Doamne Fereste!, se intampla la careva.
Va pup si va doresc SANATATE!!!!!
cristina_nagy spune:
Astazi am ajuns si eu la centrul ptr copii cu dizabilitati si am mai intrebat ce le trebuie ca noi la servici o sa adunam niste banuti si le cumparam cate ceva ca m=am gandit ca toata lumea acum de sarbatori duce acum de mancare si nu tine asa mult timp.
Au nevoie de o combina muzicala si mixer, astea le sunt mai de urgenta acum.
O sa le fac si multe cd uri audio cu muzica si povesti ptr copilasi. Daca are careva cd uri ptr copii cu muzica sau povesti si vrea sa participe sa imi spuneti.
Cred ca o sa ajung din nou la ei dupa data de 12 decembrie.
pupiiiiii
cristina_nagy spune:
Scuze, dar pozele inca nu le-am descarcat ca nu am avut timp dupa toate evenimentele... poate deseara dupa ce adorm piticii o sa reusesc si eu.
cristina_nagy spune:
Am pus pozele facute de mine.
http://community.webshots.com/album/575794485zbmCpj?start=0
astept si eu de la voi...
bb_yasmi spune:
seara buna!!!
am vazut pozicile. ffff frumoase!!
spunet mi si mie, poate merge oricune sau doar in grup organizat?? au program si in wk?? cat costa pe ora?
va multumesc frumos
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 

Fancy spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi seara buna!!! am vazut pozicile. ffff frumoase!! spunet mi si mie, poate merge oricune sau doar in grup organizat?? au program si in wk?? cat costa pe ora? va multumesc frumos _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
la ccf poate merge oricine, nu trebuie grup organizat
au program si sambata 10-13
costa 3 ron/ZI, nu se percepe tarif pe ora......
Fancy spune:
| citat din mesajul lui cristina_nagy Astazi am ajuns si eu la centrul ptr copii cu dizabilitati si am mai intrebat ce le trebuie ca noi la servici o sa adunam niste banuti si le cumparam cate ceva ca m=am gandit ca toata lumea acum de sarbatori duce acum de mancare si nu tine asa mult timp. Au nevoie de o combina muzicala si mixer, astea le sunt mai de urgenta acum. O sa le fac si multe cd uri audio cu muzica si povesti ptr copilasi. Daca are careva cd uri ptr copii cu muzica sau povesti si vrea sa participe sa imi spuneti. Cred ca o sa ajung din nou la ei dupa data de 12 decembrie. pupiiiiii ![]() Cristina mami lui Alexandru si Beatrice ![]() |
bravo!

cum e bea?

si Beatrice