Despre manipularea TV

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Citat:
citat din mesajul lui Georgeasca

Pai poate ne amintim mai bine cum s-a intimplat si cu suspendarea si cu Boc.

Oricum te uiti guvernul Boc a cazut pentru ca nu s-au mai inteles si s-au certat.

Nu?

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Apropo de manipulare...mi-a povestit cineva ca a fost azi la tuns, si in frizerie doar 2 posturi se urmarea: Etno Tv si B1 . Dupa discursul lui Basescu, apar "comentatorii" care vin si spun ca daca castiga Geoana, Vanghelie va ajunge ministrul educatiei si alte bla bla-uri din astea....

Partea tragica a povestei este ca frizerii puneau botu'...unu cica a aruncat prosopu de suparare, ca cum sa ajunga Vanghelie ministrul educatiei, etc etc.....

Mda....ce ar mai fi de comentat . Multa lume necajita, care este prostita in fata si care ia de buna orice

Nu degeaba, PDL activeaza la greu pe posturile astea, Etno si B1....cei care fac audienta la aceste posturi se muleaza perfect pe nevoia lor de....voturi

Disperare mare la Basescu!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Noroc mare cu Florin Calinescu si cu noul post TV ca mai scapam de greata provocata de Realitate si Antene.

A intrat in forta ca pe vremuri cu aluzii in varful buzelor nu iarta nimic!
Si-au gasit nasul alde fetele alea de la Antena3 sau noile(?)fete sau cele vechi care devin din ce in ce mai agresive,nu mai zic de sinistrii:Badea&comp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Antena 3 este sub orice critica.
iar badea.... este un personaj trist.

Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Traiasca sloganurile!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Citat:
citat din mesajul lui sirimie

Citat:
citat din mesajul lui Georgeasca

Pai poate ne amintim mai bine cum s-a intimplat si cu suspendarea si cu Boc.

Oricum te uiti guvernul Boc a cazut pentru ca nu s-au mai inteles si s-au certat.
Nu?

Nu.
Guvernul Boc a cazut intrucit PSD-ului nu i-a mai convenit si s-a hotarit sa iasa de la guvernare.
Si ei impreuna cu PNL au hotarit sa demita guvernul.
Cam acelasi lucru cind s-au hotarit 322 oameni sa-l demita pe Base, ca nu le mai convine lor.
Acum au fost doar fo 200.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Eu nu am argumente la "322" si alte sloganuri fabricate de altii.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Marilena12

Citat:
citat din mesajul lui b.nica

Noroc mare cu Florin Calinescu si cu noul post TV ca mai scapam de greata provocata de Realitate si Antene.

A intrat in forta ca pe vremuri cu aluzii in varful buzelor nu iarta nimic!
Si-au gasit nasul alde fetele alea de la Antena3 sau noile(?)fete sau cele vechi care devin din ce in ce mai agresive,nu mai zic de sinistrii:Badea&comp.

Da, Calinescu este chiar reprezentativ pentru elita intelectuala a Romaniei! Este un maaare om de cultura, sclipitor de inteligent si un real model de eleganta si bun simt! Pe bune, Bnica, esti prima femeie pe care o aud ca nu schimba canalul numai cand ii vede figura!
Si pentru ca actor a incercat sa fie dar nu i-a iesit niciodata, iese si el pe sticla cu ce stie sa fie: mitocan, misogin, vulgar si megaloman! Si mai nou, autoproclamat analist politic, bestelind pe oricine (poate fi si femeie!), numai ca sa iasa din scorbura anonimatului obscur in care ajunsese sa doarma! Vizionare placuta, dar vezi ca se ia!

Marilena

Marilena nu-i asa ca nu se compara ca nivel de cultura cu alde Badea,Ciutacu,Gadea,Dan Diaconescu,etc.?
Astia baieti fini:decenti,fara vulgaritati,nuuu sunt misogini,profesionali dupa litera statului jurnalistului autodeclarat!

Eu cred ca sa percepi cultura cuiva se face dupa ...nivelul propriu de a o percepe!

Florin Calinescu ne-a adus varianta romaneasca a lui "Jay Leno Show", cand nu multi auzisera de el!
A facut istorie si rating maxim la ProTV,cand baietii astia moderatori erau pe la scoli!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

[quote]citat din mesajul lui b.nica
Marilena nu-i asa ca nu se compara ca nivel de cultura cu alde Badea,Ciutacu,Gadea,Dan Diaconescu,etc.?
Sincer? Despre Badea, Ciutacu si Gadea am mai auzit, dar cine e Dan Diaconescu?!

Astia baieti fini:decenti,fara vulgaritati,nuuu sunt misogini,profesionali dupa litera statului jurnalistului autodeclarat!
Daca tu spui, eu iti respect parerea! Dar eu vorbeam despre Calinescu, pe astia nu stiu de unde i-ai scos...

Eu cred ca sa percepi cultura cuiva se face dupa ...nivelul propriu de a o percepe!
O fi si asa, daca tu spui!! Tu asa ai reusit sa-l vezi pe Calinescu om cult? Pentru ca eu imi marturisesc neputinta, nu am reusit sa ma cobor la nivelul lui ca sa pot identifica ceva cultura.

Florin Calinescu ne-a adus varianta romaneasca a lui "Jay Leno Show", cand nu multi auzisera de el!
A facut istorie si rating maxim la ProTV,cand baietii astia moderatori erau pe la scoli!
Remarcabil intr-adevar, acestea sunt principalele indicii care atesta cultura si inteligenta sclipitoare a lui Calinescu!
Deh, eu l-as mai fi trimis si pe el putin pe la scoli, alaturi de ceilalti despre care ai vorbit atat de frumos... Pt ca vezi? Baietii au ajuns jurnalisti (moderatori), Calinescu a ajuns circar (actoria a ramas o taina nedeslusita, din pacate...)! Pacat ca n-a stat acolo, era nascut pentru asta, a facut istorie si rating maxim la Pro TV, ar fi iesit linistit la pensie!

Marilena

Mergi la inceput

Marilena!In legatura cu ultima ta postare de aici:
Trebuie sa mai cresti!.

Mergi la inceput