Copiluti maricei de mai-iunie 2005 (5)
Raspunsuri - Pagina 7
monu spune:
copiii vostri mai au crize de opozitie? ca pe alexia iar o apuca din ce in ce mai des. acum de ex. de 3 ore urla de nu mai pot ca refuza sa manance ca asa ii spune creierul. :((((
gabitzam spune:
Andrei din start spune nu la orice, din principiu, dar crize asa indelungate nu pot sa zic ca are.
Alaturi de SEBI
omustata spune:
monu-si eu am probleme serioase cu Maya. Cam de cand a facut 4 ani, face niste crize de isterie de imi vine mie sa urlu. Nu tin atat de mult, cam jumatate de ora, dar este de o incapatanare feroce si vrea ea sa aiba ultimul cuvant. In plus, este o perfectionista si daca nu ii iese ceva PERFECT o apuca niste crize de nervi de incepe sa arunce cu toate prin casa, rupe foi, da in mine, etc.
elisor spune:
Monule poate la voi au alt ROI sau ROF si nu-ti cer toate astea, la posta cred ca degeaba mergi pentru ca prin 27-28 ale lunii banii neridicati se intorc inapoi la Directia aia cu copiii, pe care a mentionat-o Gabitza, n-ar fi mai simplu sa tii virezi pe card? Sau si mai simplu daca tot nu ai nevoie de ei sunt programele astea unde ii lasi in contul respectiv si daca nu te atingi de ei statul iti da o dobanda plus ce-ti mai da si banca, stiu ca raiffeisen e in programul asta cu alocatiile.
Gabitza vazut pozele placut mult peisajele, iar v-ati lafait in camera aia unde intorci masina si tot mai ramane loc, foarte faina locatia, ati avut un concediu superb sunt sigura, copiii s-au distrat si ei, mi se pare mie sau au fost si cuminti (ce-am observat din poze), iar voi parintii relaxare scria pe voi, cel putin Costi cu trabucurile lui
"La baita" e mult fun cand le faci baie impreuna asa-i? Si apa pe jos , ce vanataie urata avea strumfisorul mic.
Olguta trimis PM! Fa-ti timp si arata-ne-o pe Maya, pls! Imi amintesc si acum de ea imbracata in rochita de Snowwhite, ce bine ii venea, parca era insasi printesa, a mai imbrcat-o de atunci? Bianca isi doreste mult o rochita "Alba-ca-zapada" i-am facut una la comanda, nu mai am rabdare pana vine mosul sa i-o dau. Cum a fost vacanta in Ro? Ati fost si-n Grecia?
Anca v-ati intors din vacanta paradisiaca? Sa nu-mi spui ca esti deja la munca? hai, repede recenzia si restl pozelor
Teddy, Daniela cum va mai prezentati? Sper ca sunteti mai bine, in convalescenta
Andreea pe unde umbli sau esti ocupata cu smotru? Sper ca sunteti bine si voi.
As minti daca as spune ca are crize negativiste, la noi problema e cu miorlaitul, din orice se miorlaie si mie mi se zbarleste parul cand o aud, ne confruntam cu un exces de rasfat si-o teama a ei ca dac-o certam n-o mai iubim, trebuie in permanenta s-o asiguram ca cearta nu are de-a face cu iubirea
Uf, am scapat de prima teza, la mate. Sper ca rezultatul va fi in limite acceptabile, desi n-a terminat teza, vom vedea.
Mamisorul cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
elisor spune:
Gabitza superba scrisorica de la Mos? Nu mi-o imprumuti si mie?
Mamisorul cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
gabitzam spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elisor "La baita" e mult fun cand le faci baie impreuna asa-i? Si apa pe jos , ce vanataie urata avea strumfisorul mic. |
Eli, aceea de pe spatele lui Raducu nu este vanataie, desi asa arata Cred ca tot timpul o sa trebiasca sa explic Este semn din nastere la Raducu pata aceea. Si a mai avut inca doua si pe fese/sold. Dar acelea s-au estompat, aproape nu se mai vad, cea de pe spate a ramas. Bine ca nu este intr-un loc mai vizibil, acolo pe spate nu deranjeaza in nici un fel.
Iar Costi obligatoriu in concedii se sparge in figuri cu trabucurile
M-am amuzat citind comentariile tale la pozele mele de pe Picasa
Chiar asa, pe unde umbla duamna Androix? Si Adina? Mi-e dor de voi, fetelor!
Si OlgaT cum se descurca acum cu copiii?? Cum se intelege Toni cu fifi mica?
Laura, Lili, Florentina, Cornelia, Lucas, Gusta, Aurasa, Sufletica, Ioana ? Pe unde sunteti, dragutelor?
Alaturi de SEBI
gabitzam spune:
Cred ca v-am mai trimis eu candva filmul acesta, dar l-am pus iar pe net pentru fetele de la odiseea lui Raducu. Daca vrea cineva un film dragalas cu Winnie and friends de Craciun, il gasiti aici.
Alaturi de SEBI
monu spune:
Am fost la posta, banii s-au intors la protectia sociala. am vb si la protectie si trebuie sa ajung pe hambarului nr 6 sa fac cerere sa imi dea banii inapoi. si evident au program intre 9-13 sau 9-15. adica ar trebui sa ma invoiesc de la munca si evident sunt revoltata. in fine. o sa incerc sa fac dosar sa imi dea banii pe card. parca tot pe hambarului de face dosarul pt card. noi lustruim din seara asta ghetutele ca duminica nu stiu daca vom fi acasa.
NewMami spune:
Buna fete dragi ,
Ne-am intors marti noaptea de pe taramurile insorite ale Rivierei Maya si sunt déjà back in business de joi :( … tot ce e frumos trece mult prea repede, dar amintirile vor ramane intotdeauna. Daca inainte de a pleca ma gandeam ca ne vom plictisi fiindca e a treia oara in acelasi resort, a fost cea mai reusita vacanta din toate punctele de vedere . Am avut atata fun, de la mic la mare, Patrick fiindca a crescut am putut sta pana la miezul nopti pe la show-uri si alte distractii.
S-a comportat admirabil, de fapt ca in fiecare vacanta,nu ne putem plange, cred ca a fost facut sa calatoreasca. Dormea de amiaza bustean, uneori si peste doua ore. Mergea cu tati in camera pe la 2 la amiaza si de abia il trezem la ora 5 p.m. Dar nici nu s-a culcat seara mai iute de miezul noptii L-am lasat sa aiba fun, sa se distreze si el. Are o priza la oameni , toti din resort l-au iubit si dezmierdat …. De parca nu e sufficient.
Vremea a fost splendida, cu exceptia diminetei de miercuri … cand a plouat , au fost in jur de 30C.
Tati a castigat intr-o zi campionatul de ping-pong, iar in alta seara amandoi am participat la unul din show-uri si am castigat rock-on-roll contest - pacat ca n-am nici o poza sau filmulet fiindca n-am avut pe nimeni sa ne faca. In fiecare zi erau tot felul de activitati pe plaja si in apa. Tati a jucat volei, polo, ping-pong, mami a luat cursuri de Salsa Dance. Patrick a cantat la karaoke si a dansat in fiecare seara de ne minunam cum il mai tin piciorusele.
In ultimele doua zile ne-am imprietenit cu o familie din Anglia, care aveau un baietel de 4 anisori si ne-am lipit int-o clipita.
Am fost din nou sa innotam cu delphinii, de data asta am mers eu cu Patrick, e o experienta deosebita. Pe langa ca am fost primii in linie, deci Patrick a apucat la toate activitatile de doua ori, erau trei delphini, unul fiind in training si care a stat cu noi tot timpul, deci pot spune ca am avut delphinul nostru pentru intreaga ora cat am stat in apa – bonus.
O zi am mers la Xcaret un park natural renumit de pe Riviera, a fost frumos, dar sincer m-am asteptat la mai mult, dupa reclama care I se face si pretul biletelor , dar in schimb show-ul de seara de 2 ore despre Mexic si istoria Mexicului, a fost ceva extraordinar, professional facut, o splendoare.
Una peste alta, a fost o vacanta exceptionala. Am pus poze si filmulte …… multeeeeeeee aici:
http://www.dropshots.com/newmami2005#date/2009-11-23/09:56:59
Inca sunt cu gandul si sub influenta vacantei … noroc ca saptamana asta am lucrat numai doua zile. Incepem incet incet sa intram in atmosfera sarbatorilor de iarna, si asta ma ajuta sa–mi treaca mai usor melancolia. Trebuie sa mergem sa taiem bradul, sa-l ornam. Pe exterior am pus déjà luminte, ornamente cand am prins un weekend mai caldut inainte de a pleca in vacanta.
Chiar daca in intarziere, vreau sa urez din tot sufletul "La Multi Ani!", fericire, sanatate bucurii tutror cu numele Andrei, Andrea, Andreas .
Elisor, ma bucur ca aud vesti bune si Andreas e mult mai bine. Il cred ca-I e greu si ca s-a saturat de stat in casa , mai ales la cata energie au ei, mai ceva ca lei in cusca.
Mai tu ai acolo o mica Picasso, m-a impresionat de-a dreptul desenul ei, are doua maini tare dibace. Iar de frumoasa … nu mai spus … vezi ca am lasat un proposal ptr. tati
In legatura cu miorlaiala, mai are si Patrick momente de se miauna din orice, dar ii spun Patricia si sa vezi cum ii trece . Mai spune si “Nu” dar nu-l duce la extrema, deh ca orice copil. In schimb are niste atitudini de adolescent … de nu-mi vine sa cred uneori ca are doar 4 anisori .
A devenit si el tare iubaret in ultima vreme, mai bine spus din vacanta, ii place sa-mi stea in brate si sa ma pupaceasca si sa-mi faca declaratii de dragoste .
Elisor, esti o draguta ca intotdeauna, te si pentru toate comentariile deosebite lasate la poze. E o adevarata relaxare sa le citesc, ma bucura, ma amuza intotdeauna. Esti atat de atenta all the time
OlgaM, ce ma bucur ca ne-ai mai scris, ca sunteti bine. Si moment din acestea avem cand se enerveaza ca nu-I iasa ceva, si ii explic sa ceara help, in loc sa se enerveze si sa ne suparam si noi si nimeni nu rezolva nimic. Parca a mai inteles si vine sa ne roage sa-l ajutam cand nu-I da de capat.
Tdi, Danelutza, voi cum mai sunteti? Multa sanatate.
Mercedez, de obicei asa se intampla incepe unul cu raceala o paseaza la restul si pe cand e gata ultimul, reluam sirul. Mi-e cunoscuta formula. N-ai reusit sa-I faci poze micutei la dans in noul costum? Tare mi-ar place sa o vad.
Daca imi aduc bine aminte, OanaEnglezoica voi plecati in tara saptamana viitoare, asa-i? Drum bun si sa profitati din plin de vacant de iarna. Sa va distrait si bucurati de timpul cu familia, prietenii.
Am si eu o intrebare: Cand vine Mos Nicholas? In 4 spre 5 noaptea sau 5 spre 6? Patrick e tare nedumerit de Mos Nicolae si care-I rolul lui, mai ales ca nici la daycare nimeni nu vorbeste de asa ceva. Nu-I intelge nicicum rolul lui.
Va doresc un weekend cat mai placut iar Mos Nicolae sa vina cu goodies pentru fiecare.
gabitzam spune:
Minunata vacanta, Anca!!
Mos Nicolae vine in noaptea dinspre 5 spre 6 decembrie.
Alaturi de SEBI