Copiluti maricei de mai-iunie 2005 (5)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Daniela sanatate multa! Pai daca-i virus nu prea are ce sa va dea, tot naturistele sunt baza. Faceti-va repede bine sa fiti in bine de sarbatori, uite aici si-un mic ajutor

Mercedes ce harnicuta ai fost, ai dreptate ca trebuia profitat de vremea asta buna, eu am lancezit zilele astea fara nici un chef de 'nica dar macar m-am mai odihnit.

L-am dus pe Andreas la control si mai trebuie sa ia inca trei zile antibiotic si ideal ar fi sa stea acasa inca o saptamana dar a pierdut deja prea mult la scoala asa ca va merge la scoala, se simte ca un leu in cusca, se uita pe geam si tare-si mai doreste sa iasa, mai are de asteptat inca o saptamana.

Mi-am cumparat patine si mi le pun sub brad, cadou de la Mos, numai ca nu mai rabdare, vreau sa merg la patinoaaaaaar!

De dimineata era asa frumos la gradi, totul impodobit, miroase a sarbatori...

Sanatate multa si aveti grija cu virusii astia libertini

Mamisorul cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia4" target="_blank"> Viata noastra in imagini

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Am uitat sa merg luna trecuta la posta sa iau alocatia fetelor pe motiv ca de 3 luni nimeni de la posta nu se oboseste sa imi dea preavizul. 2 luni am tinut socoteala eu dar a 3-a luna nah am uitat si eu. acu ce fac? cum o recuperez?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Pot si eu sa urez La multi ani Andreelor / Andreilor ? ... cu intarziere, ca de obicei. Sper ca ati petrecut frumos...
Danelutza, multa sanatate. Cand a racit Carina, acum o luna si un pic, ne-a dat si noua, of cors. Dar noua ne-a trecut repede, iar ea si acum trage :( Tot are muci galbeni (scuzati detaliile picante) si tuseste ca un magarus.

Tdi, voi cum sunteti ?

Daca intereseaza pe cineva, am (re)descoperit doua remedii bune pentru tuse (plamani): zeama de ridiche neagra (se taie capacul - adica partea de sus - se scobeste, se pune miere inauntru si se acopera cu capacul deja taiat. Se lasa cel putin doua ore, si apoi se da copchilei zeama cu paiul, direct din ridiche ).
Celalalt este compotul de gutui. Maica-mea, cel putin, a constatat o imbunatatire clara dupa ce a baut compot de gutui.

Eli, multa sanatate lui Andreas.

Lucas... ai gasit prof de germana ? Eu am numarul unei tanti care acum e bona cuiva, dar zicea ca probabil anul viitor va fi libera - si daca nu, poate imi cauta pe altcineva... N-am aprofundat deocamdata... Si mai vroiam sa te intreb ceva: pana la urma cum sunteti cu talpile ? Are Matei platfus (parca stiam ca urma sa ii pui talonete...)

Nelia, mare dreptate ai in ceea ce ai scris despre Ca Sa va traiasca mezinul familiei ! Mi-a iesti complet din cap ca a fost ziua lui... deja 2 ani! Sa aiba parte de viata lunga si usoara. Si voi pe langa el :)

Oana Onixone, eu sunt defel din Buc, dar imi place teribil sa folosesc arhaisme si regionalisme in vorbire. Oleaca, musai, si altele cateva sunt favoritele mele

Mergi la inceput

Chris tu sau ioanalinca ati avut treaba cu alocatiile pe card sau restante? poate ma ajutati cu un raspuns.

Ridiche neagra le dau si eu da' compot de gutui nu am incercat pt tuse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Monu, poate ar trebui sa dai un telefon la DGASPC la sectorul de care tii tu.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Monu asa am patit si eu cu alocatia in vara, va trebui sa mergi la...acolo unde spune Gabitza, pentru ca trebuie sa completezi un formular, la care atasezi copie dupa certificatele de nastere ale fetelor plus copie dupa buletin si peste doua luni vei primi din urma tot ce e restant. Cel putin la noi asa e, m-a verificat in baza de date sa vada daca e corect ce spun si solicit, mi-a cerut copiile mentionate si gata, nu se poate rezolva prin telefon (dar oare se poate rezolva ceva prin telefon la noi in tara ?). Urmatorul pas a fost sa ma mut cu cardul de salarii la alta banca ca sa nu mai am probleme cu posta. Ce spui tu e vina postaritei nu a celor de la posta pentru ca sunt doua chestii separate acum. Postasita are obligatia sa-ti puna avizul nr.1 in cutie iar cei de la posta avizul nr.2 daca nu te prezinti in cateva zile, dar probabil au mult de lucru si nu au timp sa mai scrie avizele nr.2. Succes!
Na, ti-am raspuns neintrebata

Cris si eu am folosit in toamna asta pentru prima data ridichea cu miere cu succes, garantata si din partea , multumesc pentru urarea de sanatate la fel si voua, sa scape papusa blonda odata de racelile astea. Vreau s-o mai vad in poze, pls

Gabitza spuneai parca de 8 martie ca iti creezi singura felicitare dintr-o poza, ce program folosesti? Eu am incercat cu photoscape, destul de bun dar as vrea sa vad si altul, poate ma ajuta mai mult. Merci!
Editez: cand ai timp pune-mi si mie linkul la pozele voastre din sept. de la munte te rog.
Cum mai esti cu ZZ?

Sanatate tuturor!

Mamisorul cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia4" target="_blank"> Viata noastra in imagini

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

La multi ani, cu intarziere tutror Andreelor si Andreilor!!!

Nelia-sa-ti traiasca flacaul! Repede mai trece timpul.

Tdi[/redof ce va mai chinuiti? Cum mai sunteti? Ma gandesc mereu la voi.

Daniela-sanatate multa la toata familia. Aveti grija de voi.

Eli-ma bucur ca Andreas este ceva mai bine. Sanatate multa si refacere rapida.
Multumesc ca ai intrebat de investigatiile mele. Mi-a iesit totul bine si m-am mailinistit. Ce memorie fantastica ai!!!

[red]Gabitza-cum te mai simti?

Va las ca am treaba multa la servici. Poate reusesc sa intru maine.

Mergi la inceput

Elisor mai dat pe spate. atatea acte si nu din vina mea?! nu am primti nici aviz 1 nici 2 nici nik. nu stau eu in banii astia dar poate altii da si nu cred ca e normal ca sistemul sa fie asa. ma duc maine la posta sa vad ce si cum.

Olga pt tine si pt maya.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

monu-si noi pe voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Eli, uite pozele de la munte din septembrie, vezi aici pe contul meu de Picasa, sunt printre primele albume.

Felicitarile de Paste le-am facut din Picasa, programul Picasa descarcat de la ei. Care stie sa faca diverse lucruri, nu numai managementul pozelor de pe harddisk. Eu am facut un colaj din mai multe poze, scris textul peste, si gata felicitarea, nimic complicat, doar de efect. Mai ales ca dupa aceea am imprimat pe hartie foto, ca am imprimanta foto.

Cu ZZ sunt aproape bine, au mai ramas niste cruste pe frunte si pe scalp, in urma bubelor. Chestia e ca locul inca este dureros, chiar daca bubele aproape s-au dus. Dar au fost nervii inflamati din cauza virusului si mi s-a spus ca inca ceva vreme o sa ma doara si o sa fie locul sensibil.

Monu, dar ar trebui sa treci tu pe la posta daca vezi ca nu-ti aduce postarita nimic. Cel putin la noi la posta dupa data de 20 parca, sau asa ceva, se pot lua de la ghiseu banii.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput