Copiluti maricei de mai-iunie 2005 (5)
Raspunsuri - Pagina 8
Tdi spune:
Ciao fetele!
Inca nu suntem ok, Aly inca mai tuseste si-i curge nasul, eu fac umpic de febra zilnic si ma chinuie tusea, sotzer e pe baricade la job ca nu are incotro dar nu se simte bine nici el...a venit frigul si ploile...naspa.
Alyssa a primit asistenta personala la gradinita, am vorbit cu ea si mi-a facut impresie buna...acum sper ca ideea in sine sa fie buna, uneori ma intreb daca am facut bine sa cerem ajutor sau era mai util pt ea sa o lasam sa se descurce singura?! E de 4 zile cu ea, cate 2.5 ore/zi si cred ca a inteles ca se intampla ceva ca si-a schimbat comportamentul cu noi, a devenit umpic mai...autista.
Hai ca joia a trecut deja...am scris un mesaj lung in care m-am plas de unele dintre greutatile cu atomika dar l-am sters...mai bine asa.
Va pup pe toate si multa sanatate!!!
Androix spune:
Inainte de toate: multumesc din suflet pentru toate urarile frumoase de sf. Andrei! Va intorc toate gandurile bune!
Eee, eu am mai scris ca la 4 ani e o reluare a crizelor de la 2. Ca ma luasem si eu de ganduri acum cateva luni, ma gandeam ca am inebunit eu si m-am apucat sa citesc prin cartile de psihologie. Mare pierdere ca fac asta doar cand nu mai pot.
Eu am ajuns la concluzia ca Filip e un inger de copil la gradinita, un adevarat exemplu (nu neaparat de cuminte ce e ci din cauza ca am descoperit ca e foarte timid ) iar acasa e un Che Guevara gata sa rastoarne casa cu fundul in sus, impreuna cu acolitii sai, adik cu Georgia care nu rateaza nimic, imita tot tot tot, mai ales lucrurile negative
Elisor si Gabitza, multumesc ca intrebati mereu de mine Nu smotruiesc, dimpotriva casa mea e mai deranjata ca oricand, aspiratorul merge doar pe repede inainte cand nu se mai poate. Eu cica ma duc de pe 8 pana pe 10 decembrie la un targ de handmade si ma pregatesc intens. Adevarul este ca sunt paralizata de frica si nu fac mai niumic ma invart si nu stiu ce sa fac mai intai. Daca ma apuc sa-mi intind margelele prin casa mi le imprastie fi-mea, Mihai oricum a zis ca nu se mira daca o sa-i intre si in fund ca sunt peste tot, iar fi-mea nu ma ajuta deloc. Asa ca cica las margelitul pentru dupa ce ii culc dar atunci ies prea adormita de la ei ca sa ma mai apuc sa insir margele mici de 2 mm. Asa ca uite cum mai sunt doar cateva zile si sunt din ce in ce mai crispata, de zici ca dau examenul vietii mele.
Apropo de margelit, de sf. andrei am schimbat doua vorbe cu Beatrice, vorba vine ca de fapt nu ne-am gasit pe mess, ne-am lasat mesaje off line. A avut niste necazuri cu mana, s-a taiat, i-au trebuit copci in doua randuri, una peste alta e ocupata cu site-urile ei, cu mana si va saluta pe toate.
Elisor, multa sanatate pentru Andreas!
SI eu buhai cot la cot cu Georgia, tusesc de ma doare capul, am inceput sa iau sirop de patlagina, sunt foarte scarboasa si nu-mi place alt sirop. Mihai zice ca parca sunt un copil. SI pastile de mucosolvan.
Aha, tocmai cand scriam acest mesaj Filip canta sarind de pe un picior pe altul p.la, p.la. p.la si tot asa la infinit! L-am mai auzit spunand asa mai pe sest, ceea ce insemana ca stie ca nu e un cuvant bun. Din ochi m-am inteles cu Mihai sa nu intervenim deocamdata. La voi au venit cu purtari d-astea de la gradinita?
New Mami, am vrut sa vad si eu pozele da-mi cere parola si sunt pe dinafara...
www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele
www.breslo.ro/Shop/androix" target="_blank">Androix Bijoux
Andreea mama de Filip si Georgia
monu spune:
Gabitza stiu cand tre sa vina mosu. dar la noi din varii motive va veni maine dimineata.
NewMami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monu Gabitza stiu cand tre sa vina mosu. dar la noi din varii motive va veni maine dimineata. Monu |
Monu, raspunsul Gabitzei era pentru toanta de mine, care nu stie exact
Distractie placuta pe unde mergeti.
Gabitzam multumesc
Tdi, de mii de ori Atomika si pe mami ei. Sper sa se rezolve problemele si ajutorul suplimentar oferit sa nu fie o ingreunare pentru voi.
Te asteptam cu bratele deschise si la bine si la rau .
Androix, trimis PM. Cam asa se intampla peste tot .. la gradinita sunt ingerei, iar acasa mami si tati inghit si pot sa incerc limitele ...
Bafta multa la targ.
elisor spune:
Anca m-am delectat cu pozele voastre, nici nu era nevoie sa spui ca se vede din ele ce vacanta reusita ati avut si mi-e foarte clar cat de intelegator si ascultator e Patrick in vacante si nu numai. M-au impresionat in mod deosebit pozele cu delfinii, mi se pare wau, extraordinar sa fii atat de aproape de ei, niste fiinte atat de blande si afectuoase. Toate pozele mi-au placut, locatia e de vis. Nu stiu unde gasesti energia si forta sa-ti revii dupa o astfel de vacanta, in Patrick of course
Multumesc si eu pentru comentarii, pot sa spun acelasi lucru despre tine
Gabitza scuze, nu mi-a trecut prin cap, e mai bine ca nu-i vanataie ca altfel sigur l-ar fi durut, vara cand umbla despuiat va fi bronzat. Si Bianca are un semn pe picior, nici Andreas n-a scapat dar nu ne deranjeaza ca nu sunt foarte vizibile. Stii ce se spune despre semnele astea din nastere? Ca mama ar fi ascuns un lucru in zona respectiva .
Sarumana pentru filmulet !
Monule e revoltator cum nu au macar o zi pe saptamana si cu program prelungit (la noi au), au facut orarul cu gandul la pensionari . Pentru virarea pe card e suficient ibanul cu stampila bancii.
Teddy sa inteleg ca nu e chiar asa de usor cu virusul asta cum credeai la inceput? Te tine de ceva vreme, important e sa fie in fiecare zi cate-un progres spre bine. Sanatate multa la toti trei! Sa nu te indoiesti de decizia luata in privinta Alysei, o farama de ajutor tot cred ca aduce. Acum esti bulversata probabil de schimbarea de atitudine dar cu timpul si rabdare multa sigur vor aparea progresele. Trebuia sa lasi mesajul necenzurat, nu stii de unde apare o solutie, o idee...si poate iti face bine si tie daca te descarci.
Andreea ti-o trimit pe Bianca sa te ajute la margelit ca e mare amatoare, uite ce si-a facut cu manutele ei www.dropshots.com/elisibia07#date/2009-11-30/23:27:23" target="_blank">colierul asta. Ma mira cum are atata rabdare sa le faca (bine nu e mare lucru ca doar le insira pe sarma), m-a batut la cap zile intregi sa-i dau sa-si faca margele am apucat sa-i promit ca in weekend si n-a fost chip s-o dau la intors, imi era ca le imprastie prin casa sau ma pune pe mine sa i le termin , n-a fost cazul. Am cautat si eu pe net nu cu prea mult succes ca n-am avut rabdare cum sa progresez de la nivelul insira-te margea pe ata la ceva mai complex sa-mi fac si eu pentru mine personal macar un sirag acolo mai acatari. E complicaciunea naibii?
Ce sa zic, mult succes la targ, e cu premii ceva, se lasa cu expozitie cu vanzare?
Sanatate multa si voua, apoi tusea e vedeta sezonului, ai incercat ridiche scobita cu miere? Face minuni sa stii.
Beatrice imi pare rau sa aud ca ai probleme de sanatate, , multumim Andreea
Eu maine merg la servici , am avut liber luni in contul zilei de maine, sper sa nu stam totusi pana la ora 16 ca am atata de lucru acasa. Saptamana viitoare e plina, teza romana, teste, o mica reprezentatie pe scena in costume populare si incheiem saptamana cu serbare. De abia astept sa vina Mos Nicolae!
Gabitza, Anca citind comenatriile voastre
Mamisorul cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
ChrisDun spune:
Monule, bafta cu alergatura pentru alocatie ! Arunca totusi o intrebare pe e-mail, daca nu poti trimite documentele si prin e-mail sau cu Posta Romana. Ar trebui sa se poata ...daca ii rogi sa iti trimita in format electronic formularul despre care zice Eli... Dosarul de virat banii pe card se poate trimite doar prin e-mail (cu scan dupa actele indicate de ei, inclusiv dupa extrasul de cont in care sa se vada iban-ul, stampilat de banca). Din pacate, cred ca am doar la serviciu adresa de e-mail la care am trimis eu documentele... incearca sa o gasesti pe site-ul dg....
Androix, m-ai linistit cu reluarea la 4 ani a crizelor de la 2 ani Chiar eram ingrijorata ca si-a schimbat comportamentul fii-mea... Sa iti zic ca am vreo doua carti de psiholgie a copilului, si nu am pus mana pe niciuna ? (Dolto si Bachus )
Sa inteleg ca ai de furca cu margele de nisip ?? Vreaaaau si eeeeu ! Adica vroiam sa te intreb unde as putea gasi de cumparat (doar pentru uzul personal, nu intru in business) ... sau zi-mi si mie pe unde e targul acela ... este si cu expo cu vanzare ? Anul asta am fost la SirnaVille si am gasit www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/4159001218/" target="_blank">un colier care mi s-a parut superb (simplu, dar extraordinar), din margele de nisip puse pe ceva elastic (guta elastica ?). Ii vine excelent Carinei, si vroiam sa ii mai iau / fabric ceva asemanator, dar pe alte combinatii de culori.
Bestial Filip !!! Imi si imaginez scena :)))
NewMami, superbe poze !!! Imi inchipui cat fun ati putut avea, daca pozele sunt asa de faine !
Eli, wow, Bia si-a facut colier singurica !! Cata rabdare a avut ! De unde i-ai luat margelutele si ata ? E cumva un kit care sa se gaseasca pe la noi ? Sau e de prin vest, de undeva ?
Multa sanatate lui Beatrice, chiar m-am gandit zilele astea la ea - ca nu ne-a mai scris demult...
Daca tot am prins PCul liber, m-am dat un pic pe youtube si am reascultat una din formatiile mele preferate - Radiohead. Habar n-aveam ca au facut videoclipuri pentru atat de multe piese de pe The Bends.
Si n-avem si noi o burtica in lista... ioanailinca, mikka.... nicio veste ?
Va las acum, noapte buna !
Androix spune:
Targul o sa fie in pasajul Universitatii intre 8 si 10 decembrie si este cu vanzare. Este targ de handmade si o sa gasiti bijuterii si mai mult ca sigur si decoratiuni de craciun si cine stie ce alte chestii facute manual.
Elisor, deci colierul ca colierul, da voi trebuie sa va pregatiti intens ca maine poimaine se face coada de baieti la usa voastra. Andreas trebuie sa fie bodyguardul ei, ce fotbal, dati-l la karate!
Cu colierul sa-ti faci pentru tine nu e complicat, e chiar simplu, dar doar dupa ce ai tot ce-ti trebuie: margele, clesti, zale, incuietori, guta sau sarma si alte multe maruntisuri d-astea. Daca nu ai timp si rabdare nu renteaza investitia doar ca sa-ti faci un colier doua acolo.
Chris, mai nou vand si materie prima margelele de nisip sunt 3 lei 50 de grame cam peste tot, mai scumpe o sa gasesti dar mai ieftine de atat nu. Sau daca vrei exista mai ieftine dar la pungi de 250 de grame si cu limita de cumparare de 50 de ron. Daca esti interesata iti spun pe pm de unde.
Chituri de facut margelute de copilasi sunt peste tot pe la raioanele de jucarii. Eu nu am luat pentru ca Filip nu se da in vant decat dupa margelele mele iar Georgia are o placere fantastica sa le imprastie si sa se uite la ele cum zboara in toate directiile, asa ca am considerat ca nu este cazul deocamdata.
Guta elastica eu am luat teapa de mai multe ori pana am nimerit, ca peste tot e vanduta de guta elastica si de fapt e cea mai naspa guta, groasa si rigida nicidecum elastica. Problema cu guta elastica este ca nu e foarte rezistenta. Guta e o denumire generica e un fel fir din cauciuc care seamana la aspect cu matasea. Ideea este ca eu cate bratari am avut puse pe guta de-asta s-au rupt toate. Asa ca n-am lucrat nimic cu guta respectiva.
New Mami, mersi de urare, sa fie! Intru acum sa vad pe unde v-ati plimbat.
Gata ca ma lupt cu mesajul asta de vreo ora deja
www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele
www.breslo.ro/Shop/androix" target="_blank">Androix Bijoux
Andreea mama de Filip si Georgia
elisor spune:
Cris foarte frumoase margelutele Carinei, imi plac si pentru mine. Cum spunea si Andreea am vazut si aici seturi de margelit pentru copilasi cu ata ata, parca in Selgros au cu model american si chinezesc. Lui Bia i-a adus maica-mea kituri intregi, mai putin clestele, dar la varsta ei e suficient si sa insire pe "ata" dupa gustul si imaginatia ei. Constat ca-i place, cam tot ce tine de facut manutele ei o pasioneaza
Andreea sarumana de compliment , lui Andreas i se rupe de sora-sa , ramane uimit cand mai vine cate un prieten la el si ii spune ce draguta e sora-sa, el n-o vede. Sper cu timpul sa se mai schimbe relatia lor.
Margelit nu ma tenteaza ca afacere ci doar pentru uz personal. Succes mult la targ!
Inchid sandramaua si plec, ne-a dat drumul mai repede, mai mare a fost deranjul. Profit ca Dan e acasa cu copiii si o iau lelea prin magazine ca altfel nu apuc.
Weekend placut!
onixone spune:
Buna dimineata fetelor!
Sperca v-ati baut cafeaua de dimineata si acum va relaxati ca niste doamnece sunteti.Eu nu sunt o doamna asa ca am de munca ca la balamuc.Ieri am avut o durere de cap de pana nu m-am dus sa am o conversatie la toaleta nu am scapat de durere, iar pe la unu noaptea iar m-a luat de cautam printre medicamente orice ca nu mai suportam NU puteam nici sa dorm asa ca am luat 2 distonocalm, ca nu am gasit diazepam.Si pana la urma m-am linistit si m-am culcat la tv in sufragerie ca sa nu deranjez pe nimeni cu fatzaiala mea.
Acum ma uit pe internet sa fac o supa de brocoli pe care o stiu ca o face Nelia mereu.Am brocoli congelat.Siam 2 pungi, crezand ca una e cu conopida.Am vrut sa fac si eu o branza si am cumparat congelate value(cel mai ieftin din magazin) dar calitatea lasa de dorit. Asa ca le fac supa
Si Alex se miorlaie mai mereu cand nu ii convine ceva si taica-su il face printesa.Bineinteles ca nu e incantat si urla ca el nu e printesa.Si atunci intervin eu si ii explic ca daca plange nu obtine nimic si toata teoria chibritului....
Mai nou daca ii spun sa faca ceva urmatoarea replica(pe care o stie de la gradinita cred) este; bla, bla, bla....I don't care.
Atunci iar intervin....ma uit in ochii lui si ii spun ca nici mie nu o sa imi pese de sentimentele lui si il trec pe scari si.... termin cu bla, bla bla...ca sa priceapa.Isi revizuieste imediat atitudinea si isi cere scuze.
O alta chestie pe care o spune Alex este ca el nu o sa ma certe niciodata(eu stiu la ce se refera...adica invers) dar nu ii zic nimic, decat ca e o mare usurare sa aud asta din gura lui.A inceput sa foloseasca cuvinte ca "Stupid" la care il corectez si ii spun ca nu e bun, poate vrei sa spui ,nu stupid !Deja a inceput sa isi spuna cuvantul mediul exterior.
Anca: multumim pentru urari.O sa icercam sa ne distram cat mai bine.Ati avut o vacanta superba, ca toate celelalte de pana cum.Si Alex e confuz cu Mos Nicolae.Azi il pun sa isi faca ghetele.
Elisor: lasa ca atunci cand o fi Andreas mare sifata domnisoara sa vezi cum nu se atinge nimeni de ea fara permisiune fratelui.
Beatrice: refacere repede,Imi pare rau sa aud ca ai avut un accident la mana.
Dupa ce termin treburile casnice(de care nu am nici un chef saptamana asta) ma duc sa las copilul la niste prieteni vreo 2 ore ca sa ma pot intalni cu Mosul N> in oras.Sper sa nu ma prinda barbatul ca ma intalnesc cu alt barbat in oras.Poate il convig pe Mos cumva sa imi dea si mie ceva.
Am pus si eu afara in fata casei un Mos Craciun pe perete si niste ghirlande.Nu am luat nimic anul asta din cauza recesiunii(asa ne place noua sa dam vina pe altcineva...nu pe noi ca nu facem bani indeajuns)
Desi nu am chef plec sa ma gospodaresc!!!
Sa petreceti frumos de Sf.Nicolae !!!!
elisor spune:
Si eu ma infurii destul de des pe aerele de mironosita cu fite ale fie-mii, dar ma si distrez copios cand povestesc altora, de obicei colegelor. Ne testeaza limitele. In general pot spune ca nu-mi ridica mari probleme comportamentul ei, cel putin in ultimele zile e foarte cooperanta poate si cu gandul ca o sanctioneaza mosul daca ccc calca-n strachini.
Mai fetelor de baieti voi scapati ieftin cu replica "da' ce esti printesa?" , imediat isi schimba atitudinea, fetele cred ca sunt ceva mai rasfatate prin natura lor, si ca femei se pisicesc si alinta pe langa soti, nu? Ceva se pastreaza din perioada copilariei.
Oana nu cumva ? Si Bianca spunea intr-un timp bla, bla, bla i-am atras atentia de cateva ori ca nu-mi place si ori a uitat cuvantul ori a inteles cert e ca nu-l mai foloseste.
Mai nou vorbeste cu "ma refer la" si "presupun ca"
Am primit un pliant c-o oferta de Rev, meniul mi se pare super, numai chestii pe care nu le-am mancat niciodata (rata cu sos de visine, friptura de caprioara) dar n-am cu cine lasa copiii si sunt prinsa si in dieta care se farseste de abia prin ianuarie.
Voi unde petreceti de Rev?
Am colindat magazinele si mi-am gasit o fusta de blugi, de mult timp imi doream, intai m-am dus la cabina de proba cu un L, apoi m-am intors dupa un M ca sa constat ca totusi imi trebuie S!!! Noooo, nu va imaginati ca sunt supletea in persoana mai e cale lunga pana acolo dar macar nu ma mai revars si am inceput sa ma simpatizez
Pregatiti cizmulitele, pe unde sunteti?