Copiluti maricei de mai-iunie 2005 (5)
Raspunsuri - Pagina 18
andutzy spune:
gabitza, ma crezi ca nu stiu de unde sa incep?
Suntem bine, ne-am mutat intr-un apart de 2 camere in zona Sebastian unde si eu si copiii ne simtim f bine. MI-am schimbat si serv...unde sunt aici imi place mult, sper sa fie pe termen lung. Divortul se deruleaza, pe 13 ianuarie s-ar putea sa terminam. Dragos a mers f putin la o noua gradinita, aici in cartier, tot nu-i place...tot plange...pana sa se invete a avut gripa si apoi au intrat in vacanta...
Sper sa se mai opreasca putin ninsoarea sa-i duc pe copii de sarbatori la ai mei la C-ta, am nevoie de cateva zile de odihna si liniste sa-mi pun putina ordine in ganduri si in viata...inca simt totul vraiste...nu am timp sa gandesc prea mult...fac totul la foc automat...dar macar sunt mai linistita si mai multumita.
recunosc, nu am mai citit nimic si nu am mai scris pt ca fostul sot isi facuse un obicei sa-mi urmareasca si sa-mi scoata ochii cu postarile de aici.
Cam atat pentru moment...promit ca incerc sa devin mai activa din nou!!
Va pup!
Andra, mami de Horia si Dragos
CELE MAI RECENTE POZE CU DRAGOS, HORIA SI NOI...
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
gabitzam spune:
Ia si Andrei la mine la birou si la petrecere, si cu Mosul: http://picasaweb.google.com/gabriela.marin/RomatsaChristmasKidsParty
Alaturi de SEBI
monu spune:
vai ce frig e afara! -10?! brr e frumos dar e un soare cu dinti ascutiti.
suntem in vacanta. uraaaaaaa
Cornelia spune:
Noi ne luptam inca cu gripa asta. Eu de o spatamana si inc amai am dureri de cap si tusesc urat, Maria tuseste, Stefan pana azi noapte a tot facut febra si de aseara face febra si Vladimir . Of, ma consolez cu gandul ca pana la Craciun ne trece .
Am facut bradul si copiii (toti trei ) sunt incantati.
Daca vreti sa imi vedeti craciuneii, in 2003, 2005 si 2009 , uitati aici: http://picasaweb.google.ro/cornelianis/TreiCraciunei# Pacat ca Vladimir numai chef de pozat nu a avut, ca avea febra saracul.
gabitzam spune:
Vai de mine Cornelia, cat de frumoooos!!!! Sunt adorabili!
Ai pastrat acelasi costumas pentru toti?
Maria s-a facut o domnisorica tare frumoasa si finuta, s-a mai ascutit la fata, nu mai are rotunjimile alea de copilita mica.
Alaturi de SEBI
nelia spune:
Cornelia, sint pur si simplu superbi copiii tai! Si Vladimir seamana cu Maria cind era mica, mult de tot. Nu ma mai satur sa ma uit la ei, atit de frumosi sint toti trei!
Gabitzam, am vazut si cavalerii tai, frumusei si cuminti, nu-i asa? Ca si ai mei cind mergem undeva... Tu arati foarte bine! Frumoase petreceri la amindoi, fericiti baietii tai, cu atitia mosi din toate partile, cum sa fii altfel!?!
Andutzy, bine ai re-venit! Ma bucur ca va este bine, chiar daca mai sint probleme, linistea este foarte importanta si pentru tine si pentru baietii tai.
Despre noi va scriu cind termin cu temele, inca nu le-am terminat si stresul e atit de mare, ca nici nu inaintez, m-am blocat si as face orice, numai teme nu... Dar am avut si noi activitati placute, ieri la dans, apoi la o petrecere, astazi la biserica la colinde, apoi am luat brad, am fost intr-un parc, acum cei mici dorm si Octav a dus-o pe Agata la alta petrecere... Incarc si eu niste poze, am inceput de ieri, Elisor le vazuse deja, multumesc de comentarii... sper sa reusesc sa pun ce am, am imprumutat un aparat, ca nu se mai putea...
Va si sanatate multa, nu am raspuns la toate, dar recuperez eu.
babygirl spune:
Buna dimineata! :)
Am intrat doar sa va urez vacanta placuta, sarbatori fericite si la multi ani. Sa aveti parte de un an bun, impliniri si sanatate.
lucas spune:
Gabitzam multumesc mult de filmul cu mos craciun. Impactul a fost maxim! cind a aparut poza lui a fost.....de atunci il vede daca se poate non stop. MULTAM MULTTTT
UAU Cornelia ce frumosi sunt copii, sa-ti traiasca!
Adina multumim de felicitare, este superba. Ema este o frumoasa in poza din felicitare.