INSEMINARE 55
Raspunsuri - Pagina 8
alla76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Araceli Si acum sa va spun cum a fost la mine. Am facut ieri IA nr. 3, in ziua 12, la 24 ore de la pregnyl. Nu stiu exact cat au ajuns cei doi foliculi (cate unul pe fiecare ovar), dar, dupa calculele mele, cam 23-25. Dupa cum spuneam, mi-au cam pierit sperantele, luna asta am stat foarte prost cu psihicul... I-am spus lui dr. T duminica sa-mi dea pregnyl si sa facem luni inseminarea, ca nu mai sunt in stare sa astept (si, in plus, risc sa se sparga foliculii ca in prima luna si sa fac IA dupa ce s-au spart...) |
Araceli, sa fie intr-un ceas bun! SI capul sus si cu incredere! Vine si randul nostru
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
viss spune:
ilary - da, cica e foarte buna.eu recunosc ca am luat 2tb./zi, si nu a avut efecte spectaculoase ,adica am avut endom.de 8mm in ziua embriotransferului..eu am avut intotdeauna endometrul subtire.. pe foaia de externare de la FIV e trecuta ca trat.continuu pana la test
peta spune:
alla, scuze ca n-am mai intrat aseara...eu nu cred totusi ca sunt mai multi, ca daca luam in calcul cresterea beta, ea nu e asa de spectaculoasa ca de ...vedem oricum, pana pe 4.12
eu pentru endometru am luat in timpul tratamentului cu closty un medicament care se cheama viviflor si am avut endometru bun, in ciuda faptului ca am inteles ca closty il cam subtiaza...merita intrebat dr ce parere are...sunt niste ovule, si daca te iei dupa ce scrie in prospect sunt cel mai minunat lucru de pe pamant, acum eu stiu...vitE banuiesc ca n-are ce sa faca rau, deci merita luata...
elenaraluca spune:
Fetelor ce s-o fi intampland cu Nicolle?trebuia sa dea un semn de viata pana acum!nu vreau sa ma gandesc la ce e mai rau,sa speram ca va venii cu un beta mare.
cricrim spune:
Buna seara
va doresc din suflet ca anu ce vine sa va aduca bebelusi sanatosi si mancaciosi
Nu va lasati fetelor , Doamne Doamne pregateste pentru voi cele mai frumoase minuni
Daca aveti timp votati micutul pui de om
http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=1528&ord=&pg=1&keyword=STEFANIA%20ALEXIA&srch=yes
anabel79 spune:
Sunt disperata ....am fost azi la IA si am reusit in z 12 o productie de 7 foliculi, 4 de 23 mmm pe dr si 3 pe stg de 20 mmm ....insa am avut surprize cu sotul doar 6 mil .....e posibil a facut 2 spermograme si o IA au fost peste 30 mil ce a putut sa se intample?am avut abstinenta de 4 zile ....plang si nu inteleg de ce nu am avut noroc ...va dati seama la o asemenea productie ce sanse aveam? in cat timp se reface sperma sa mai fac o IA oare la 2 zile dc nu cumva se sparg astia? va rog ajutati ma!!!!
viss spune:
buna anabel.eu cred ca e un pic cam mare perioada de abstinenta cu toate ca pe hartia de spermograma scrie intre "2-5" zile..apoi, depinde si la ei cat de stresati sunt, cat de obositi..al meu sot a avut dupa prelucrare: 80 mil.-IAS nereusita, 70 mil.- avort menstrual, 30 mil, 18 mil.- IAS nereusite.dar vezi si tu ce diferente..foliculii tai sunt foarte buni ca dimensiuni,multi,s-a auzit pe forum de gravida cu 500.000 spermatozoizi..hai, fruntea sus,ca trebuie sa mergem mai departe.
anabel79 spune:
viss multumesc din suflet ca mi ai raspuns...ai dreptate dc e sa fie se intampla...nu am crezut ca ajung sa am probleme si la sot!eu am probleme cu tiroida si sunt speriata ca nu voi mai raspunde asa bine pe viitor si nu voi mai produce asa multi foliculi...am fost surprinsa sa vad ca am produs atatia....multumesc ca sunteti alaturi!