INSEMINARE 55
Raspunsuri - Pagina 7
sensibila spune:
aruam – da, ultima oara mi-a facut eco inainte de inseminare.
Nicolle88 – hai cu beta mareeeeeeeee !!!!!!
peta – super tare faza cu nr tau mare de foliculi. Stai linistita eu nu cred ca e mai mult de 1. Important e sa fie sanatos si sa se nasca la termen.
e in burtica +25
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
indi_77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aruam aa...si inca ceva la cat timp de la pregnyl ati facut inseminarea? Sensibilatie in ziua inseminarii ti-a facut ecograf? anul acesta o sa fiu Doamne ajuta |
Aruam, eu am facut pregnylul si la 36 ore IA, iar daca era dupa doctora....faceam o singura eco, cea din ziua 9.
Am fost mai Papa decat Papa si am facut io de la mine putere eco in ziua 11, eco in ziua 12 cu juma de ora inainte de IA (si am vazut ca nu se sparsesera foliculii) si am facut eco si la 24 ore de la IA si deja apareau corpii galbeni....
Asa ca tinem pumnii si la tine iar faza cu eco, tu decizi daca mai faci sau nu :).
5+ Doamne Ajuta !
Araceli spune:
Buna si toate fetele.
Am revenit dupa cateva zile de pauza si am gasit noua graviduta.
Felicitari, Peta, sarcina usoara si bb sanatos si frumos!
Eram sigura ca e sarcina la tine, dinainte de beta. Nu greseau ele atatea teste...
Sa stii ca mi-a revenit si mie speranta..ca nu prea mai aveam multa...
Luminita, nu stiu daca raspunsul meu e tardiv sau nu...m-ai intrebat ce anume am luat pt endometru la stimularea cu closty. Am luat cate 2 pastile de vit. E/zi, pana in ziua 18.
Sensibila, vizionare placuta la bb frumos
Nicolle colega mea de inseminari la dr. Tutunaru. Bafta multa, asteptam rezultatul cel mai bun
Araceli spune:
Si acum sa va spun cum a fost la mine.
Am facut ieri IA nr. 3, in ziua 12, la 24 ore de la pregnyl.
Nu stiu exact cat au ajuns cei doi foliculi (cate unul pe fiecare ovar), dar, dupa calculele mele, cam 23-25.
Dupa cum spuneam, mi-au cam pierit sperantele, luna asta am stat foarte prost cu psihicul...
I-am spus lui dr. T duminica sa-mi dea pregnyl si sa facem luni inseminarea, ca nu mai sunt in stare sa astept (si, in plus, risc sa se sparga foliculii ca in prima luna si sa fac IA dupa ce s-au spart...)
sensibila spune:
Araceli - sa fie cu ochisori ! Si nu iti pierde speranta ! Ai incredere si asta ajuta f mult.
e in burtica +25
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
anabel79 spune:
buna fetelor ...si bafta tuturor...
peta si eu si sotul urmarim succesul tau sa ti dea Dzeu noroc sa duci sarcina pana la capat...
eu sunt la a IA 2 iar ieri la echo z11 dupa stimulare cu gonal 75 am obtinut o usoara hiperstimulare si 4 foliculi pe ovarul dr mai mari de 22 mm...nici eu nu pot crede, cei drept ma doare in dr de mor..dr a hotarat sa nu mi faca pregnnil iar azi sa fac la 19.00 inseminarea credeti ca e bine sa i lase sa se sparga singuri...sa fac si maine o echo sa vad dc se sparg?
Sunt cam speriata sa nu raman cu multe chisturi si fara un rezultat pozitiv dupa aceasta IA dar asta e...va pup pe toate!!!!!
peta spune:
Araceli te si iti tin pumnii, sa te alaturi si tu povestilor cu final fericit. Asa cum s-a putut la mine, dupa atatea incercari, sigur se poate si la voi. Iti tin pumnii.
anabel79 - multumesc, va tin si eu pumnii sa aveti bafta luna asta, si cu asa productie ai sanse mari...cat despre injectia cu pregnyl mie mi se pare un pic ciudat ca nu ti-a dat sa faci, eu as fi zis ca tocmai, fiind multi trebuie sa-i obligi sa se sparga...cam ciudat
sensibila, poti te rog sa modifici si la mine in loc de "tratament 4 luni ova-mit si 1 luna puregon" sa pui "tratament 4 luni ova-mit si 3 luni puregon", sa se vada ca m-am straduit
alla76 spune:
citat din mesajul lui viss off, sa dea Domnul sa bem - ilary! dar dc a face FIV si a reusi FIV-ul ar fi echivalente, eu nu as mai fi facut nici o IAS.dar poate tu ai gura aurita, si chiar bem. am uitat sa va zic ceva ieri- spre dup-amiaza m-a sunat doamna de casa de asigurari de sanatate, ca mi s-a aprobat trat. de hepatita incepand cu decembrie, sa ma duc sa-mi iau aprobarea sapt. asta.eu cand am vazut ca nu se mai aude nimic,am zis ca de-abea din ian or sa ma sune ptr febr(in dec nu se lucreaza), si mai prindeam o inseminare, un FIV , ceva..asa ca, aveam dreptate.asta e poker in toata regula,sau "alba neagra"? am embrionul in burtica, si aprobarea "in buzunar" |
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
alla76 spune:
citat din mesajul lui peta neata fetelor, am fost ieri la doc si mi-a zis ca la cat de mica e sarcina sangerarea pare sa fie de implantare. Mi-a facut si eco dar nu s-a vazut nimic, a zis ca e normal ca e prea mica, dar in rest arata bine pe acolo, cervixul e inchis, nu se vad urme de sange pe nicaieri. Problema e ca de la stimulari mi-au aparut niste chisturi care probabil in mod normal s-ar fi eliminat la CM, dar acum cica ar trebui sa se resoarba cam in 2-3 saptamani...cica cel mai mare are 4 cm...pe 4.12 ma duc la eco, a zis ca atunci ar trebui sa se vada. Cand s-a uitat in fisa mea si a vazut cati foliculi am avut s-a luat cu mainile de cap, a zis ca cine stie cati or fi llary eu am facut 3 luni stimulare consecutiv, dupa care am facut paza o luna ca mi-am facut HSG-ul, dupa care am mai continuat 2 luni tot consecutiv, iar am facut pauza ca am plecat in concediu, dupa care inca 2 luni. Eu am facut pauze ca asa s-a nimerit, daca era dupa doc nu faceam deloc. La ultima IA sotul a avut 30 mil cu mobilitate f buna, la 24 h de abstinenta, a stat bine el saracul de fiecare data. Sunt foarte curioasa daca in urma IA am ramas sau a fost un gigel mai rezistent care a ramas acolo pitit pe undeva pana a aparut si maria sa ovulul. Ca avind in vedere ca sarcina e asa de mica si eu dupa IA nu am mai avut contact, e un pic ciudat...din calculele mele si din valorile beta ovulatia a avut loc cu 2 zile dupa IA, si nu cred eu ca traiau gigeii prelucrati atat de mult, mai degraba unul ramas de dinainte...ramane de vazut... |
toata ziua m-am gandit la tine!!! acuma te cert ca nu ai intrat aseara dupa vizita la doc sa ne dai si noua de veste.
BTW si eu cred ca e la tine ceva de genul
_
alla76 spune:
citat din mesajul lui aruam Fetelor voi inainte de IA ati prestat ? Dar dupa .....? Elenaraluca o sa fie cu ochisori ai sa vezi Peta stai cumintica si a grija de toate fetele anul acesta o sa fiu Doamne ajuta |
aruam, noi la primul IA nu am prestat inainte ca ne-a tinut doctorita ce imi face monitorizare teoria cu "avem nevoie de fiecare gigel disponibil pt IA".... si am avut doar 7 mil.Am prestat si ziua de dupa IA. Pregnyl luni si IA miercuri
La IA 2 am avut 3 zile intregi de abstinenta tot pe toaria "avem nevoie de ei la IA" si am avut 12 mil. Am prestat si ziua de dupa IA. Gonasi la ora 8 duminica si IA la 10.30 luni
La IA 3 n-am avut nici 48 de ore de abstinenta si am avut 14 mil. Am prestat si urmatoarele 2 zile dupa IA. Gonasi la 9.20 joi si IA vineri la 10.30
La IA 4 vedem ce si cum o fi...
_