INSEMINARE 55

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenaraluca spune:

Neata fetelor!Cine ne da azi o veste buna?astept teste pozitive
Eu sunt in ziua 12 de la IA si m-am trezit cu o ametealasi sanii ma dor puutin pe laterale o fi si asta vreun semn bun???sau mi- o venii cm?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peta spune:

neata fetelor,
am fost ieri la doc si mi-a zis ca la cat de mica e sarcina sangerarea pare sa fie de implantare. Mi-a facut si eco dar nu s-a vazut nimic, a zis ca e normal ca e prea mica, dar in rest arata bine pe acolo, cervixul e inchis, nu se vad urme de sange pe nicaieri. Problema e ca de la stimulari mi-au aparut niste chisturi care probabil in mod normal s-ar fi eliminat la CM, dar acum cica ar trebui sa se resoarba cam in 2-3 saptamani...cica cel mai mare are 4 cm...pe 4.12 ma duc la eco, a zis ca atunci ar trebui sa se vada. Cand s-a uitat in fisa mea si a vazut cati foliculi am avut s-a luat cu mainile de cap, a zis ca cine stie cati or fi
llary eu am facut 3 luni stimulare consecutiv, dupa care am facut paza o luna ca mi-am facut HSG-ul, dupa care am mai continuat 2 luni tot consecutiv, iar am facut pauza ca am plecat in concediu, dupa care inca 2 luni. Eu am facut pauze ca asa s-a nimerit, daca era dupa doc nu faceam deloc. La ultima IA sotul a avut 30 mil cu mobilitate f buna, la 24 h de abstinenta, a stat bine el saracul de fiecare data. Sunt foarte curioasa daca in urma IA am ramas sau a fost un gigel mai rezistent care a ramas acolo pitit pe undeva pana a aparut si maria sa ovulul. Ca avind in vedere ca sarcina e asa de mica si eu dupa IA nu am mai avut contact, e un pic ciudat...din calculele mele si din valorile beta ovulatia a avut loc cu 2 zile dupa IA, si nu cred eu ca traiau gigeii prelucrati atat de mult, mai degraba unul ramas de dinainte...ramane de vazut...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns indi_77 spune:

elenaraluca,depinde de la femeie la femeie si de la srcina la sarcina....eu nu am avut nici un semn....abia dupa ziua 16 de la IA au inceput sa ma doara sanii, cand deja stiam ca sunt insarcinata.

Greturi nu - nici macar acum, spatele ffff rar ma doare si merg relativ des la toaleta....

Asa ca tinem pumnii sa fie cu II sau beta > 5 :). Cand faci beta hcg ?

5+ Doamne Ajuta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenaraluca spune:

Indy eu fac beta vineri in ziua 15.mi-e cam frica sa nu vina cm pana atunci pt ca ma cam doare burta cand si cand

Mergi la inceput

elenaraluca - sa stii ca la mine asta a fost primul simptom de sarcina, dureri de burta si de spate ca la CM...
aaa, sin inca ceva cu testele de sarcina, dintre toate testele de sarcina pe care le-am facut (am mai facut o repriza si duminica ) cel mai bun mi se pare femina clue caseta, si in general testele cu caseta si pipeta mi se par mai bune decat cele tip banda, stilou, etc... la mine primul test care s-a pozitivat a fost femina caseta si duminica avea linia cea mai pronuntata dintre toate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aruam spune:

Fetelor voi inainte de IA ati prestat ?
Dar dupa .....?
Elenaraluca o sa fie cu ochisori ai sa vezi
Peta stai cumintica si a grija de
toate fetele

anul acesta o sa fiu
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aruam spune:

aa...si inca ceva la cat timp de la pregnyl ati facut inseminarea?
Sensibilatie in ziua inseminarii ti-a facut ecograf?

anul acesta o sa fiu
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicolle88 spune:

toate fetele si multumesc pt sfaturi. V-am ascultat si am continuat cu arefamul desi ma deranjeaza in continuare candida asta nesuferita! Insa n-oi muri acum inca o zi.
Azi sunt Z13 si m-am dus sa fac beta, eram programata maine, dar nu mai am rabdare si asa ca m-am dus azi. Astept cu sufletul la gura mai ales ca toata noaptea am visat numai rezultatul de la anlaiz. Si era unul bun si plangeam de fericire. Doamne ajuta asa sa fie!
Nu am niciun fel de simptom (decat ca ma dor sanii)dar asa cum ziceati si voi depinde de la femeia la femeie.

Va poop si va tin la curent.

Mergi la inceput

eu am prestat inainte de IA, ca la noi nu au fost probleme cu spermograma...stiu ca daca sunt probleme se recomanda ceva abstinenta inainte de IA...in general prestam si dupa, dar de data asta nu am mai reusit ca am avut multe pe cap...dar se recomanda sa prestezi si dupa...

Mergi la inceput

aaa, si pregnylul l-am facut la 36 de ore inainte de IA, asa, cu aproximatie...

Mergi la inceput