INSEMINARE 55

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalina2307

alla - stai linistita, este stimularea clasica pt IA. Cel putin afara se foloseste destul de mult.Faci pauza , eco si se decide daca mai este necesara in continuare stimulare.

Catalina
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">salvati o viata alina donescu
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170

mersi catalina. de pauza aia nu prea stiam (stiam eco, ajustarea dozei, daca e cazul, continuarea stimularii, eco, etc) plus ca prima varianta, cand am fost in cabinet dupa schema, a fost eco in ziua 8 dupa cea de-a 4-a injectie, iar faptul ca s-a schimbat azi m-a derutat

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui viss

alla 76- eu zic sa stai linistita.nu are ce problema sa fie dc nu faci o zi injectia..o sa vada maine ce dimensiuni au, si iti mai da sau nu in continuare.organismul o sa raspunda la noua doza,si mergi astfel mai departe..

vedeti de ce va iubesc eu pe voi??!!!
de fiecare data cand urla piticul de pe creieras voi il mai calmati

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamutz

Are cineva probleme cu anticorpii antispermatici (glera cu anticorpi-test post coital negativ)? Eu am facut a doua IU si azi tocmai mi-a venit ciclul. Nu a fost sa fie nici de data asta. As vrea sa stiu dc a reusit cineva sa depaseasca aceasta problema.
Evident ca sunt DISPERAAAAAATA.
Nici nu stiu cum sa-i spun sotului ca nu e nici de data aceasta.

eu una nu stiu mare lucru de anticorpii antispermatici. stiu ca i-am facut, rezultatele au fost ok, asa ca mi-am luat gandul de la ei.
iti doresc mult succes

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

alla - daca ai timp sa citesti pe la FIV Ungaria o sa vezi ca si Kitta -desi face FIV- are protocolul pe acelasi sistem. Cu pauza. Acum eu sper sa fie gandita pauza ta nu ca a uitat medicul...

Catalina
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">salvati o viata alina donescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenaraluca spune:

M-am mai linistit putin pt ca au inceput iar tatele astea sa ma doara puuuutin si tot sper.....adevarul ca sunt si mari si se plictisesc hormonii umbland prin ele ,pana ajung sa ma doara
Pup toate fetele si somn usor!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui catalina2307

alla - daca ai timp sa citesti pe la FIV Ungaria o sa vezi ca si Kitta -desi face FIV- are protocolul pe acelasi sistem. Cu pauza. Acum eu sper sa fie gandita pauza ta nu ca a uitat medicul...

Catalina

la fiv in ungaria recuperez cam tot la 2 zile. sincer nu am fost atenta la schema KITTEI. si in pauza nu ia altceva?
exact asta era si intrebarea piticului din creierul meu: e gandita pauza, sau s-a incurcat doc. (se poate intampla, ca doar am sunat-o cand era in maternitate, cine stie in ce moment am prins-o. eu am vorbit clar si la subiect, am enumerat zilele de CM, zilele de menopur, ca doar nu am pretentia sa tina ea minte tot).
acum dzeu cu mila.
in cel mai rau caz lenevesc ai mei foli azi si maine ii punem iar pe treaba.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns llary spune:

mamutz nu dispera ,trebuie sa te calesti si tu!ai facut stimulare?
Ce prb aveti?
Viss draga o sa bem pt tine luna asata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aruam spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamutz

Are cineva probleme cu anticorpii antispermatici (glera cu anticorpi-test post coital negativ)? Eu am facut a doua IU si azi tocmai mi-a venit ciclul. Nu a fost sa fie nici de data asta. As vrea sa stiu dc a reusit cineva sa depaseasca aceasta problema.
Evident ca sunt DISPERAAAAAATA.
Nici nu stiu cum sa-i spun sotului ca nu e nici de data aceasta.

Mamutz si eu am probleme cu anticorpii antispermatici de fapt mi-au iesit prima data pozitivi (Synevo)si a 2 oara negativi (Medlife de fapt valoarea cam aceeasi dar la ei de la 60 in sus erau pozitivi eu am 34).Eu nu am facut decat din sange dar nu vreau sa ma mai stresez o sa fac si eu IA sapt.viitoare.
Tie ti-au spus medicii ca esecul inseminarilor ar fi anticorpii ?
Pt ca eu stiu ca asta ar fi solutia in cazul prezentei anticorpilor.
Nu-ti pierde speranta o sa fie bina pana la urma.

anul acesta o sa fiu
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

off, sa dea Domnul sa bem - ilary! dar dc a face FIV si a reusi FIV-ul ar fi echivalente, eu nu as mai fi facut nici o IAS.dar poate tu ai gura aurita, si chiar bem.
am uitat sa va zic ceva ieri- spre dup-amiaza m-a sunat doamna de casa de asigurari de sanatate, ca mi s-a aprobat trat. de hepatita incepand cu decembrie, sa ma duc sa-mi iau aprobarea sapt. asta.eu cand am vazut ca nu se mai aude nimic,am zis ca de-abea din ian or sa ma sune ptr febr(in dec nu se lucreaza), si mai prindeam o inseminare, un FIV , ceva..asa ca, aveam dreptate.asta e poker in toata regula,sau "alba neagra"? am embrionul in burtica, si aprobarea "in buzunar"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns indi_77 spune:

neata fetele.

viss, io zic ca se prinde embrionasul luna asta si ciu-ciu tratament...

Peta, ce ai facut la doctor ?

Sensibla, ce face bebe ?
Luminita42, tu ce veste ne dai...au venit sau nu uratii ?

5+ Doamne Ajuta !

Mergi la inceput