INSEMINARE 55

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

anabel79, ce schema de stimulare ai avut? maica maiculita, e productie numai buna de FIV. felicitari pt foli.
si nu dispera, cum zicea si viss, au mai fost cazuri de reusite cu spermograma cu nr mic.
acuma depinde de noroc si sincronizare. mai fa un eco maine sa vezi cum stai cu foli si daca mai aveti pt ce poti repeta IA. pentru linistea ta.
si nu uita... matematic si nu numai in teorie e nevoie de 1 singur

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

Fetele buna seara,

Sunt fericita ca Peta si Indi se tin bine si sunt gravide tzapanoase!
Peta felicitari am vazut faza cu spottingul si mi-a fost frica, dar cred ca D-zeu te ajuta si va fi alaturi de tine in continuare!...Peta tu ai luat viviflor? Cate ai pus pe zi viviflor (si ce concentratie au?) si cate de utrogestan?
Viviflor o fi acelasi lucru cu Ovestin ovule de 0.5 mg?..

Araceli mersi de raspuns, si eu iau vit E dar ma gandeam sa mai completez si cu altceva.

Indi, mersic de intrebare, azi e la mine z1 de cm, cu mari dureri de burta. m-am obisnuit ce sa fac si acu' sunt si mai ocupata si nu am mai bagat in seama.

Anabel, nu mai face o IA consecutiva, cine stie o fi fost un moment prea stresant pentru sot si cheltuiesti degeaba, mai bine mai presteaza, chiar si asa cu spermatozoizi putini, poate reusesti! Mai incerci luna viitoare o IA mai bine, oricum daca sunt multi foliculi nu-i musai sa fi fost toti buni si cu ovocit in ei.

viss, sabine,alla, anna, elenaraluca, aruam,ella, ilary... toate fetele... pupici si va tin pumnii!
sensibila

Fetele HELP!
Eu o sa incep o stimulare cu closty pe barba mea, pana la plecarea definitiva la olanda; e singurul stimulant pe care doctorita nu l-a incercat cu mine.
Am cumparat OVESTIN ovule cu estrogen pentru endometru, ca pe mine ma afecteaza closty, a mai luat cineva si cate pe zi?... am sa iau si vit E si o sa merg si la un eco din z9.

Io-s in olanda acum ma intorc sambata, dar va citesc cu drag si spor. Mult succes fetele, noapte buna!

Mergi la inceput

luminita, imi pare rau pt ziua 1.
de closty ce sa spun, cu incredere inainte si mergi la eco ziua 9-10.
eu nu am luat pt endometru nimic special, desi piticul din creieras striga si pt asta, dar doc zicea mereu ca endo e ok. acuma cat de ok a fost habar nu am, cert e ca nici sarcini nu s-au prins la IA-urile astea
vit e iau si eu cate 10 zile pe ciclu, dar nu stiam ca e bun si pt endometru
tinem pumnii pt incercarea asta. o sa faci si ia sau doar stimulezi?

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emma_ spune:

Fetelor ma alatur si eu la gasca voastra....
Ma pregatesc ptr. IA in weekend-ul asta. La noi spermograma a iesit rau, cu numar putin, motilitate mica. La mine totul este perfect.
Deeeeci doctorul mi-a zis sa incerc IA desi el nu imi da mari sanse. Si cam din ianuarie sa ma pregatesc de FIV.
Am facut stimularea cu Letrozole si acum astept sa vedem cum o sa iasa. Am 4 foliculi pe ovarul sting si 2 pe dreptul.O sa va tin la curent desii sansele sint mici(dupa zisele doctorului). Noi ne tinem pozitivi si credem ca minuni se intimpla.
Va pup pe toate si va doresc bebei sanatosi si frumosi :)

Mergi la inceput

Emma_ sa fie cu noroc si sa se lase cu 2 liniute!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenaraluca spune:

Fetelor eu sunt in ziua 13 de la IA.mi-e frica sa fac test asa ca astept cumintica ziua de vineri sa merg la beta.Simptome nu am nici una la ora actuala
nici de cm nici de sarcina,dar va spun sincer ca am morcovul infipt cu frunze cu tot de emotii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aruam spune:

Citat:
citat din mesajul lui Emma_

Fetelor ma alatur si eu la gasca voastra....
Ma pregatesc ptr. IA in weekend-ul asta. La noi spermograma a iesit rau, cu numar putin, motilitate mica. La mine totul este perfect.
Deeeeci doctorul mi-a zis sa incerc IA desi el nu imi da mari sanse. Si cam din ianuarie sa ma pregatesc de FIV.
Am facut stimularea cu Letrozole si acum astept sa vedem cum o sa iasa. Am 4 foliculi pe ovarul sting si 2 pe dreptul.O sa va tin la curent desii sansele sint mici(dupa zisele doctorului). Noi ne tinem pozitivi si credem ca minuni se intimpla.
Va pup pe toate si va doresc bebei sanatosi si frumosi :)

Emma bine ai venit
Iti tinem pumnii sa fie cu 2 liniute. Daca e sa fie va fi si asa chiar daca spermograma e iesit rau.Ai incredere ca o sa fie bine si sus capu....

anul acesta o sa fiu
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

buna.luminita- mie mi-a recomandat un dr. care ma vazut cand dr. mea a lipsit,ptr ca aveam endometrul de 8 mm in Z11 - - ovestin 0,5mg, 1 ovul -seara.ca sa vezi efectul, data viitoare in Z10- aveam 7,7 mmdeci, efectul a fost fas.asa ca mi s-a recomandar din Z12-Z 15 am luat cicloprogynova 1 ovul x2/zi(adica 4g/zi), si la embriotransfer am avut 8 mmce tare am fost, nu? zici ca-mi puneam apa de ploaie, nu estrogen..
iti tin pumnii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aruam spune:

Citat:
citat din mesajul lui elenaraluca

Fetelor eu sunt in ziua 13 de la IA.mi-e frica sa fac test asa ca astept cumintica ziua de vineri sa merg la beta.Simptome nu am nici una la ora actuala
nici de cm nici de sarcina,dar va spun sincer ca am morcovul infipt cu frunze cu tot de emotii.

Elena de ce crezi tu ca trebuie neaparat sa ai simptome de sarcina ?
E mult prea mica sarcina sa ai simptome.Nu te stresa ai rabdare si o sa vezi ca e totul bine.

anul acesta o sa fiu
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns indi_77 spune:

elenaraluca, tinem pumnii sa fie beta mare mare mare.

Nicolle88, nici o veste ?

tuturor fetelor. Lumi, cum e in olanda ?

5+ Doamne Ajuta !

Mergi la inceput