Copilasi din 2002 *67* Craciun Magic !

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns light spune:

La multi ani Nicoleta!La multi ani Nicole!

un om are nevoie de sange
my deviantArt Gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

La multi ani, Nicoleta, tot ce vrei tu sa se implineasca! E doar ziua numelui sau si cea de nastere?

La multi ani, Nicole (Gabbriela)! Unde esti?

Daca mai aveti in familie Neculai si Nicolete, sa va traiasca! Eu o am pe mama, Nicoleta, care azi a implinit 60 de ani!

Mosul a venit si a adus o arena pentru bakugani. Dar mai sunt ocazii cand va fi dar lego, lego, lego... Robert vrea niste chestii intortocheate din seria cu Indiana Jones.

Sa aveti o duminica placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

LA MULTI ANI NICOLE!

LA MULTI ANI MAMA DE CRISTINA C!!

Andy nu se mai desparte de masina construita din Lego,iar Alexia nu se mai desparte de masina pe care i-a adus-o mosul lu'Andy,ale ei nu par asa interesante

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Multumesc mult pentru urari. Eu sunt nascuta primavara.

Azi am votat, ne-au lasat in fata ca asa plangea Matei... Era ingrozitor de aglomerat! Apoi am mers la Belvedere la targul de Craciun de acolo, am baut punci .

Poze, imediat!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

http://family.webshots.com/photo/2656497390103379982kvPONx

Mergi la inceput

Am si condus astazi. Cam 30 de km, jumatate dintre ei spre scoala lui Stefan si apoi locul in care se vota. Prin inima Vienei, intr-o mare aglomeratie, cu schimbari de sensuri... Sotul a zis ca ma descurc foarte bine!! Uf, de-as crede si eu asa...

Mergi la inceput

Laura

Nicoleta, succes la condus, sigur ca te descurci daca ai condus prin Viena!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Neata!
In primul rand,
Nicoleta
Nicole

In al doilea rand, la multi ani tuturor celor cu nume de Nicoleta, Nicolae, Nicu, daca mai aveti in familiile voastre, sau mai sunt ascunsi pe aici!

Noi tot fara net am fost in weekend desi trebuia sa ne dea drumul de sambata, nu stiu ce s-a intamplat, probabil azi!
A venit mos Nicolae si la Andrei, fara nuielusa, doar jucarele (a primit o pernuta cu Cars, o jucarie Mushabelly (gen webkinz), care se inregistreaza pe net..., dulciuri de tot felul si mandarine).

Vineri Andrei ia vacanta, tot atunci este si serbarea la scoala, am inteles ca o sa fie scurta, cam o jumatate de ora, o sceneta comica, in care Andrei e doctor de capre (capra care colinda), le da cadourile si gata...

Nicoleta, ti-am trimis ieri sms (neavand net), nu stiu daca mai ai nr. din Romania, sper ca l-ai primit! Am vazut pozele cu frumuseii tai! Frumoase cadourile, frumoase pozele din Viena, frumoasa masinuta, s-o stapaniti sanatosi!

Cristina_C, urata faza cu colega lui Robert !!! La multi ani si mamei tale si multa sanatate!

In rest, vad ca toti copilasii au fost cuminti si au primit cadouri frumoase de la mos!

Pupici tuturor!

_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

www.onetruemedia.com/shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei

"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."

Mergi la inceput

Katty Original rolul lui Andrei!

La noi este scoala pana pe 23 inclusiv! Pe 8 vine Mos Nicolae la scoala iar pe 18 clasele I vor canta si va mai fi o sceneta cu trupa de teatru a scolii.

Mergi la inceput

Katty, am primit mesajul tau, multumesc mult, te-am abordat ieri pe mess (sper ca tu erai) si ti-am multumit. Eu am mess-ul de pe mail, ca sotul meu nu are instalat messul. Ma bucur ca ti-au placut pozele noastre.

Stefan are vacanta de pe 23, pe 11 are serbare la scoala, apoi pe 18 la hort... Sa vedem ce va fi!

Mergi la inceput