Copilasi din 2002 *67* Craciun Magic !
Raspunsuri - Pagina 10
katty spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nicoleta Katty, am primit mesajul tau, multumesc mult, te-am abordat ieri pe mess (sper ca tu erai) si ti-am multumit. Eu am mess-ul de pe mail, ca sotul meu nu are instalat messul. Ma bucur ca ti-au placut pozele noastre. |
Nu eram eu, caci de-abia din seara asta ne-au activat net-ul...cine stie pe cine ai abordat!!! Oricum, ma bucur ca ai primit mesajul caci a fost prioritar si nu stiam daca nu a ajuns in cine stie ce server!!!
_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."
andy.p spune:
Pe unde umblati?
Noi ne pregatim incet,incet de vacantaaaaa..serbare nu vor face,vor primi doar cadourile de la Mos joi dimineata pe bancuta.
Andy e un pic dezamagit,e primul an fara serbare de Mos,e clasa I si la anu'nush daca va mai crede in Mos,deja mi-a pus o mie si o suta de intrebari
Cele care aveti serbari sa puneti poze sa vedem si noi cum a fost.
Nico cum merge sofatul?
Katty interesant rolul lui Andrei
ici tuturor.
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
Nicoleta spune:
Laura, azi nu am mai condus. Ca sincer mi-a fost lene... sunt asa obosita, de la o vreme... si vremea a fost urata, a plouat... Dar trebuie sa ma mobilizez. Cavin vremuri grele :). Miercuri si joi singurei, saptamana viitoare toata saptamana iara singurei... Apoi va sta A acasa o vreme, in concediu. Din ianuarie sa vedem ce-o f, sper sa inceapa sa.mi iasa parcarile. Sau sa nu fie nevoie sa ma stresez cu ele, desi asta nu am de unde sti...
Cred S se prinde ce si cum cu Mosii ... http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=96888&whichpage=8
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
cristina22 spune:
Nico-cred ca toti au niste semne de intrebare in minte.Eu ii tot spun ca Mosul e un spirit.Atata timp cat credem in acest spirit, ne putem bucura de frumusetea si magia Craciunului.
Felicitari pt condus!!Nici in 100 de ani nu as putea conduce prin Viena, nici cu gps
Katty-parintii participa la serbare?
Cristina-saptamana viitoare intrati in clubul celor cu 7 ani de acasa!! Data de nastere a lui Robert o tin minte in mod special, pt ca Andrei trebuia sa se nasca pe 12 decembrie, cel mai tarziu in 14 decembrie
Va pup! O zi buna!
C+C=Andrei
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."
katty spune:
Buna
Si noi ne pregatim incet-incet de vacanta!
Cristina22, intrebai, da, au voie parintii la serbare...a zis doamna ca nu dureaza mult, doar sceneta si impartitul cadourilor si...gata!
Nicoleta, tare Bucsa, are gandire profunda, mult nu-l mai pacaliti cu mosul!
Laura, !
Vineri au "zi scurta" la scoala, pana la 11 (in loc de 12), fara after-school, iar dupa-amiaza serbarea!
_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."
Anina_n spune:
Buna, fetelor !
Mos Nicolae a trecut si pe la noi, incarcat cu maruntisuri, de i s-a parut Cristinei mai bogat ca anul trecut. Nuielusa si-a cumparat ea, singura, ca stie ca mosu' ei nu-i aduce nuielusa.
La noi nu se ia vacanta mai repede, ca tot s-a stat acasa 1 sapt. cu gripa porcina din scoala.
Serbare nu vor avea si nici altfel de intalnire, din acelasi motiv, de gripa porcina.
Cadouri au primit de la Mos Nicolae, la scoala.
O zi faina in continuare, tuturor !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !
Cristina_C spune:
Robert crede cu tarie in Mos Craciun, stie ca are o fabrica de jucarii in Laponia de unde ia si da copiilor. Singura lui intrebare a fost cum reuseste, daca e unul singur, sa ajunga la copii in acelasi timp si tot el si-a dat raspunsul: pentru ca Mosul opreste timpul. Stie ca toti mosii pe care-i vede circuland pe afara si prin magazine sunt oameni obisnuiti, costumati, a vazut si costume de mos la magazin, dar stie ca numai de la mosul adevarat primeste cadourile si acela a venit ultima oara cand avea 3 ani, apoi a trimis doar cadoul pentru ca el era deja mare, la gradinita. Si mosul vorbeste toate limbile Pamantului, ca sa-l poata intelege fiecare copil si de aceea i-a vorbit lui in romana, desi a venit la el in Germania. Tocmai ca sa nu stricam magia n-a mai venit Mosul in persoana in ultimii 4 ani asa ca a ramas tot asa, un spirit.
Cu Mos Nicolae e la fel...
Da, ne apropiem cu pasi repezi de cei 7 ani.
Gabi_K spune:
Ai mei au participat aseara la un concert Klezmer, am pus cateva poze, Lili e cea pispirica, Robert e blondul cu mutra plictisita
Mosul a fost, a plecat, a adus doar maruntisuri, ca mai vine si cadoul de Hanuka, si de Craciun asa e fain, in fiecare saptamana pica cate ceva...
Lili are maine serbare, si sa nu fie problema, doamna a venit cu ideea s-o facem in aer liber, in oraselul copiilor. Noah sunt tare curioasa... din pacate nu pot sa ajung, ca au pus-o de la ora 13, dar mama mea va merge, o instruiesc cum sa faca poze, macar s-o vad in pozici
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
Nicoleta spune:
Salutare.
Maine, prima serbare de cand suntem aici. Si tot maine prima mini-excursie cu afterschool-ul... Am emotii.
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
lorin7774 spune:
Buna dimineata tuturor.
VA ROG DIN SUFLET UITATI-VA IN OCHII ACESTUI COPIL SI AJUTATI-O !!!
http://zilepentruluciana.wordpress.com/
MULTUMIM.
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
http://zilepentruluciana.wordpress.com/