Copilasi din 2002 *67* Craciun Magic !
Raspunsuri - Pagina 8
Nicoleta spune:
Salut.
Noi avem week-end prelungit, insa planuri... mai putine. Ma bucur ca sta Stefan acasa luni si marti. Sa mai faca o pauza de viroze. Si sa se mai si odihneasca, desi la ce ore ne culcam in week-end...
Sa aveti un Mos asa cum vi-l doriti!
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
Nicoleta spune:
Vom merge la un Metro vienez sa cumparam peste !
Nicoleta spune:
Sa va mai spun despre minunatiile de aici: cheia de la apartamentul in care stam se potriveste si la usa blocului, si la cutia postala, si la usa de intrare in "beci", si la lacatul de la boxa noastra! Destept lucru, ca nu-ti mai zornaie atatea chei in buzunare!!
http://family.webshots.com/photo/2224193960103379982yMwScn
Si cateva poze noi, primele cu masinuca noastra .
cristina22 spune:
Wow, sa o stapaniti sanatosi si tie curaj (se pot face si alte parcari, nu numai laterala)!!
Asta cu cheile...parca e film...raman indragostita ever forerver de "nemti"
Nico-sa nu tunzi fetitza!!!
C+C=Andrei
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."
Cristina_C spune:
Noi chiar cumparam azi ghetute noi, ca s-au cam tocit cele vechi. Maine dimineata sa vedem ce gasim langa ele, Mosul trebuie sa mai completeze azi.
Asta cu cheile imi place si mie, de cand ne-am mutat avem si noi asa, dar avem si usa care se inchide automat pe dinafara. Odata, la inceput, am uitat cheia in broasca, pe dinauntru, de-a trebuit sa sunam la urgente sa ne-o deblocheze. De la o firma aparent respectabila au venit 2 tipi complet dubiosi, aratau ca niste spargatori, dar au rezolvat, trebuie sa recunosc, destul de finut problema, cu un card de metal, si-au facut doar o mica zgarietura si toata distractia a costat 200 de Euro. De atunci ma gandesc ce usor ne-ar putea intra cineva in casa.
Nicoleta, sa stapaniti sanatosi masinuta si sa faceti multe plimbari cu ea!
andy.p spune:
Gata,cadourile sunt puse la locul lor,gaza doarme,astept sa vina Andy sa-si lustruiasca ghetutzele,dupa ce se trezeste asta mica mergem un pic la plimbarici sa vedem luminitzele si sper ca pe cand ajungem cadourile sa fie langa ghetutze
CristinaC imi pare rau ptr ce i s-a intamplat lu'Robert...si Andy a patit la scoala sa-i arunce un coleg mancare pe jos,a ramas flamand pana la amiaza...am observat ca rautatile devin din ce in ce mai frecvente intr copii
Nicoleta sa folositi sanatosi masina si fara evenimente
Cris
Sa aveti un Mos minunat,plin de tot ceva doriti!!!
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
Nicoleta spune:
Cristina, da, si la noi tot automat se inchide, pe exterior nu are clanta care sa poata fi manevrata. Si eu stau cu grija sa nu ne incuiem pe dinafara si de aceea mi-am pus cheia in geanta prinsa de un snur (asa era geanta), dar acum trebuie sa fiu atenta ca in graba mea sa nu uit geanta .
Laura, la noi Mosul vine in noaptea asta. Maine dimineata abia asteptam sa vedem reactiile picilor!
Azi am condus iar, dar m-am si speriat, trebuia sa pun frana si mi-a alunecat piciorul pe acceleratie... Uf, mi s-au racit mainile instant!
andy.p spune:
LA MULTI ANI CELOR CARE SE SARBATORESC AZI!!
LA MULTI ANI NICOLETA!!!
LA noi a venit Mosul,ce bucurie a fost pe copii
O zi cat mai frumoasa tuturor
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
cristina22 spune:
NICOLETA
C+C=Andrei
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."
Nicoleta spune:
Multumesc de urari, sunteti niste dragute.
La multi ani, Nicole!
Si copiii mei au fost foarte incantati de jucarii, as fi vrut sa-i filmez, dar Stefan s-a trzit primul sa se duca la baie, Matei mai tarziu... Stefan vreo ora nu a lasat din mana nava spatiala de la Lego! Insa a zis ca el isi dorea inca una (doua in total!) , i-am zis sa aiba rabdare, poate Mos Craciun... Matei a mesterit la puzzle-ul din lemn, poarta cu placere papuceii de casa cei noi. Stefan a fost incantat si de bluza cu Jedi-ul batran din Razboiul Stelelor. Acum Stefan a trecut la dulciuri.
Va doresc o zi frumoasa!