Copilasi din 2002 *67* Craciun Magic !

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

La multi ani, Yasmine !
Sa cresti sanatoasa si voioasa, sa ai o copilarie ca-n basme !
Si mult succes la scoala si in continuare !
Felicitari, khristin !
Sa va aduca numai bucurii, alaturi de junior, ca si pana acum !

, dragi mamici !
Noi, tot racite, dar spre vindecare, sper.
Numai mama cu sotul meu au ramas neatinsi.
La noi Mos Nicolae vine cu dulciuri, fructe si sosete, manusi, caciulitze...
Sa vedem cu ce presedinte ne cadorisim de Mos Nicolae !
Un weekend cat mai fain, tuturor !

PS- Diseara e finala la "Dansez pt. tine".

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

d-ra Yasmine

Sunt pe mare fuga, ca aud ca inceput danseeeez...

Nina-sa va faceti bine pe cand vine Mosu', sa nu-l molpisiti si pe el.

Katty-Andrei e tare constiincios, respecta regulile stomatologilor

Am terminat cu cumparaturile, la noi este si jucarie, pt ca Andrei nu prea este un fan al dulciurilor.Am impodobit casa, iar maine seara dam drumul la luminite ca sa ne poata dibui mosu'

O seara frumoasa, dragelor!

C+C=Andrei

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Cristina22, multumesc !
Pana la urma am adaugat si eu un poneias pt. Cristina. Dulciurile sunt figurine de cioco cu , kinder cu surpriza si guma orbit.
Ce fain e la voi in decembrie !
Observ ce frumos ti-ai impodobit si semnatura ! !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

E pauza la dansez asa ca scriu si eu repede:

LA MULTI ANI YASMINE!!!

I-am luat si noi lu' Andy doua jucarii,dulciuri si gata pana maine ,deja ma intreaba cand sa-si faca ghetele

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

LA MULTI ANI, Yasmine!! Sa fii sanatoasa si toate dorintele sa ti se indeplineasca!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Noi de Mos Nicolae le-am luat (pt Stefan) dulciuri (cateva), o bluza cu batranul Jedi din Razboiul Stelelor, o carte in romana cu Bob-constructorul, un joc micut Lego cu Razboiul Stelelor. Lui Matei niste sosoni noi de casa si un joc-puzzle de lemn, niste fructe. Vreau sa le filmez reactia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

I-a trecut urechea, n-am mai ajuns la doctor, multumim de grija!
Azi s-a dus cu scoala la teatru , au plecat la 7 si s-au intors la 1. In timpul piesei a stat langa o colega de clasa care se plictisea si vorbea de una singura si i-a zis de mai multe ori sa faca liniste pentru ca il deranja. N-a vorbit urat cu ea, il cunosc. Dupa piesa au ramas acolo, pe un hol, sa manance, nu aveau mese si scaune asa ca au stat pe jos. Fetita de care spuneam, a prins un moment cand Robert si-a lasat sandvisul in cutie ca sa bea apa si, intentionat, s-a ridicat si a calcat pe sandvis iar el normal ca nu l-a mai mancat si n-apucase sa ia decat o gura! Erau 60 de copii acolo si cele 3 invatatoare, dar invatatoarele stateau separat si el nu s-a mai dus sa-i spuna invatatoarei lui. Dimineata mancase doar un pic de lapte cu cereale, ca era prea devreme si n-a putut sa manance mai mult, baza era sandvisul ala, chiar spunea acasa ca de-abia asteapta sa-l manance. Cand l-am luat de la gara era palid, de-abia a mers pe jos cei 200 de metri pana acasa si in bloc l-am dus in brate pana la etajul 2. Pe drum mi-a povestit patania dar era prea tarziu sa le mai prind pe mama fetitei sau pe invatatoarea, ca plecasera. Mi-a fost asa de ciuda incat am sunat-o pe mama fetitei si i-am spus toata povestea, si, spre surprinderea mea, si-a cerut scuze si a spus ca o sa-i spuna si fetitei sa-si ceara scuze luni de la Robert. E prima data cand sun la un parinte sa-i "reclam" copilul, dar eram atat de suparata, mai ales ca a venit cum a venit, practic ametit de foame si pentru ca mi s-a parut un gest extrem de urat din partea ei sa puna talpa pe mancarea lui! Si nu a facut-o din greseala, ci din rautate...trist...

Maine o sa fac poze cu omuletul de zapada!

Vizionare placuta la Dansez, cui se uita!
O seara placuta si un weekend frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

La multi ani, Yasmine!. Sa fii sanatoasa si mereu prima la scoala! Felicitari, Khristin!

Mergi la inceput

Cristina, imi pare rau de intamplarea cu colega. Chiar trist ca unii copii se comporta asa. Si Stefan imi povesteste de colegi care intentionat ii strica ce a construit... si ca "nu se iau masuri"... Trist!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Cristina-ma bucur ca sunteti bine!!
Dragul de Robert
Tot mai des vad "atitudini" de genul asta la copii...Trist, vorba Nicoletei.
Chiar aseara am fost la mcd, la locul de joaca, si la un moment dat vad o fetita, care il lovea, la greu pe al meu!!, dar si pe toti copiii din zona de joaca.Parintii ei stateau la masa alaturata si isi admirau luptatoarea...

Viiine Mos Nicolae!!! Spor la lustruit ghetutze si mos imbelsugat sa avem!!In primul rand, sa aduca multa sanatate la TOTI!!

C+C=Andrei

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."

Mergi la inceput