Copilasi din 2002 *67* Craciun Magic !

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Neata, si multumesc tuturor pentru urari!
Noi am avut un soi de mini-vacanta, ziua libera de 1 decembrie, combinata cu weekendul si cu o zi de fara plata (cado' de la guvern...), dar de joia trecuta nu mai avem net acasa pentru o perioada scurta, asa ca nu am avut cum sa intru...
Urez si eu, cu drag:
La multi ani, lui Andrei si sotului Cristinei22! Frumos ati sarbatorit!
La multi ani, Andrei de Laura!
La multi ani, Andrei de Dodo-pui!
Noi am sarbatorit acasa, cu o multime de musafiri, si, de asemeni, o multime de cadouri primite!!!

Nicoleta, sa stapanaiti masina sanatosi, vad ca mosul a venit motorizat! Ce de-a vacanta o sa aveti...Andrei intra in vacanta de pe 11 decembrie, cu o saptamana mai devreme, nu stiu cand incep in ianuarie! Noi, astia mari, nu stiu, depinde cum combinam zilele de concediu ramase, cu zilele fara plata pecare trebuie sa ni le luam!

Sinzi, v-am vazut "bebelusul"! E tare haios!

In rest, va pe toate si sper sa intru in normal repede ca am ramas in urma rau!

_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

www.onetruemedia.com/shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei

"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Nicoleta ai doi copii minuntati,sa nu te plangi ca n-ai ajutor ca vad ca Matei te ajuta din plin,am ochi frumosi..si mi se pare ca e leit mami

Katty ma bucur ca sunteti bine si ca ati avut asa zile frumoase.

SAnzi frumos 'bebelus'

Noi ne-am sarbatorit la bunici la tzara cu tort si muzica..s-au distrat copii ff bine,iar noi am luat o gura de aer curat..am prins o vreme super.

O zi frumoasa tuturor

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

'neatza!
Katty- ma bucur ca te "vad"!!Chiar ma gandeam ce e cu voi.
Se pare ca Andrei-ul vostru isi face incalzirea pentru cadourile ce vor urma

Nico-sa stapaniti sanatosi masina!!
Cu plecarea la Viena nu stim nimic sigur.Poate e luna asta, poate in ianuarie.Sa vedem cine mai vine, daca mai vine, mai bine zis. Oricum ar fi minunat sa ne vedem.
Sa nu uit, CE MARE E MATEI!!! Si frumos!!Amandoi baietzoii sunt frumosi.Ce imi place mie ca au parul mare!!Sa nu-i tunzi

Andrei a dus azi o jucarie la scoala pentru a o darui unui copil nevoias.Mi-a placut de el.A dus o masina, pe care o primise de curand.

Va multumim de urari! Numai bine si voua!

C+C=Andrei

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

, dragi mamici !
Francisca, multumesc frumos !
Ce faceti, cum sunteti ?
Sinzi, nu se gasesc revistele Smart in librarii. Se impart doar participantilor la concurs si le raman acestora.
Dar se pot face pe net, ai vazut ?
Nicoleta, tare frumosi sunt baietii tai ! Iar Matei...cred ca atat de mult ti-ai dorit o fetita, incat Matei a iesit frumos ca o fetita.
Felicitari pt. masina ! Sa o stapaniti sanatosi !
Cristina22, ce fain v-ati sarbatorit !
Laura, la fel !
katty, v-ati distrat si voi !
Gabi_K, voi ce faceti ?
Noi am stat numai in casa, ca ne-a prins raceala cu vremea asta rece si foarte umeda. De pe acum astept weekend-ul.
O zi faina in continuare, tuturor !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Ma bucur ca v-au placut pletosii mei.

Am doua vesti bune. Azi am condus (vreo 2 km, noaptea, cu sotul in dreapta), am incercat o parcare laterala cu spatele si nu a iesit deloc!!

Tot azi am avut intalnirea cu invatatoarea lui Stefan, care este placut impresionata de ce a reusit in 2 luni copilul meu cel mare. Ar mai fi cateva aspecte de cizelat, dar este bine si foarte bine!!! A zis ca este foarte inteligent si care retine foarte repede, ca isi da silinta, dar ca la activitatile manuale nu acorda suficient timp si atentie (nu decupeaza atent etc.). Dar ca se vede si aici un progres clar in cele 2 luni. La mate nu sunt probleme, dar se grabeste sa termine primul si uneori mai sare cate o operatie . La germana invata repede, la dictari reuseste deseori sa scrie corect si frumos, alteori scrie in graba... La citit citeste foarte bine si ne recomanda sa il ajutam in continuare acasa. Per total este foarte multumita de el! Si noi, ca deh... aveam emotii!!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Felicitari cu mare intarziere Andreilor!

Bravo, Stefan, bafta in continuare! Vestile sunt foarte bune!
Nicoleta, iti urez si tie bafta la condus si laptopul pe care ti-l doresti (daca nu l-ai achizitionat deja). Ma uit acusi la poze sa-l vad pe Matei cel frumos si pletos si pe fratiorul lui la fel de frumos (si pletos si el?). Nici eu nu l-am mai tuns pe Robert, iarna ii las parul mai mare, numai ca ii creste foarte incet.

Sunt cam ingrijorata, azi-noapte pe la 2 s-a trezit pentru ca-l durea foarte tare o ureche si in gat, la inghitit, pe aceeasi parte. Febra nu avea, asa ca i-am dat un paracetamol contra durerii si-a dormit pana la 7. In jur de 8, inainte sa plecam spre scoala, i-am mai dat un paracetamol pentru ca incepuse iar sa-l doara. Ma simt asa de aiurea ca l-am trimis la scoala! I-am zis sa-i spuna invatatoarei daca i-e rau, sa ma sune. Sa vad cum il iau la pranz si il duc la doctor daca nu-i bine. N-as mai vrea sa lipseasca de la scoala, a lipsit o saptamana cu gripa aceea, sper sa se faca bine peste weekend. Maine merg toate clasele I cu trenul la teatru iar sambata e serbarea cu dansul oamenilor de zapada.

Numai bine tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Cristina, sper ca Robert este ok, si pe mine m doare o ureche, iar, am mers la medic azi si a zis ca arata foarte bine in interior, mi-a dat un antiinflamator si picaturi pt urechi si nas. A zis ca ajuta gargara cu sare si sa ma tin de mierea cu propolis pe care ne-o recomandase de ceva timp.

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Cristina sper ca e k Robert

Nicoleta multa sanatate si tie,felicitari ptr Stefan cred si eu ca sunteti mandri...parcarea lateral cu spatele si mie imi iese destul de greu

Cris ff frumos gestul lui Andrei

Nina sper ca ati scapat de raceala

Noi suntem bine,avem musafiri de cateva zile,stau pana maine sau sambata,apoi ne pregatim ghetutzele ptr.Mos Nicolae,
Andy asteapta cu mare nerabdare vacanta

Ce le-ati luat copiilor de Mos?

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

'neatza!
Cristina-cum e Robert?

Nico-felicitari lui Stefan! E grozav!

Laura-eu azi trebuie sa iau ceva de Mos Nicolae.Doar ca nu am nicio idee.Cum am avut aniversarea de curand + sf Andrei...hm...cam greu sa-l ajut pe Mos cu o idee.

Voi ce cadouri ati luat??Hai, ca poate ma luminati si pe mine...

C+C=Andrei

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Hello si de la mine,
Cu intarziere ii zic si eu pentru ieri Yasminei de Khristin La multi ani cu sanatate! Khristin, sa-ti traiasca printesa si sa va aduca bucurii!

Nina, sanatate multa tuturor, vad ca v-a prins raceala!

Nicoleta, felicitari pentru condus, si mii de felicitari pentru Stefan, pentru calificativele primite! Ma bucur ca v-ati linistit si ati scapat de stresul de la scoala precedenta! Si...sanatate multa, ca vad ca si tu esti un pic bolnavioara!

Cristina_C, cum e Robert? Sper ca mai bine, vad ca aveti serbarea sambata! Bafla si sa ne inveselesti cu poze cat de curand!

Laura, Cristina22, si noi ne pregatim sa vina mos Nicolae, o sa vina numai cu dulciuri si fructe, desi Andrei spera si la o jucarie ceva...cred ca ii vom lua o periuta noua de dinti, ca ne contorizeaza daca au trecut sau nu 3 luni de cand si-a luat-o pe cea de acum !

Va pupicesc pe toate, sper sa am net de diseara si acasa! Daca nu, ne vedem luni! W-e placut!!!

_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

www.onetruemedia.com/shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei

"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."

Mergi la inceput