Copilasi din 2002 *67* Craciun Magic !

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Am gasit intre timp ceva asemanator cu ale mele:

http://www.didactic.ro/lectii-invatamant-primar-19-fulgi-de-zapada-p138848-t3

Eu le printez si apoi le decupez,anu' asta am sarit peste fulgi.

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, dragi mamici !
Si noi cu pregatirile de Craciun, dar si cu joaca pe afara, prin zapada.
Aveti aici, poze cu cea mai mica nepotica si poze cu prima ninsoare, prima zapada, primul sanius...
Dupa-masa, mergem sa impodobim bradul la buni Lali. Al nostru, , il vom impodobi in ajun, cred.
Nicoleta, ce brad fain aveti !!! Este natural ?
Sinzi, ce fericit e David cu noul lui prieten !
Lucia, Liviu nu pomeneste nimic de Craciunul din Ro ?
Cosul acela mare, este darul lui , de la scoala ? Foarte fain si bogat !
Laura, pozele sunt de`la tara, unde-si va petrece Andy, Craciunul ? Are si prieteni pe acolo. Cred ca asteapta sa mai iasa si cu ei la sanius.
Chiar ca sunt foarte faini fulgii aceia, Nicoleta !
Laura, multumim pt. modele !
Karina, intr-adevar, ce s-a inaltat Bogdan !
Rebeliunea, sa zic asa, vine si de la faptul ca a trecut intr-o noua etapa, aceea de scolar, cred. Prinde aripi si incearca sa se desprinda un pic, ca el e mare si poate face mai multe, acum. Nu stiu, ce e in mintea lor, exact, dar ma gandesc ca asta e ceea ce-i face sa se comporte un pic mai...neastamparati, mai obraznici, chiar.
Gabi_K, cred ca si Cristinei daca i-ar spune cineva cum sta treaba cu , ea nu l-ar crede, ar tine-o in continuare pe a ei.
Cristina_C, am avut si eu, anul trecut o Craciunita din aceea, dar Cristinuca din prea mare grija de a o uda, a inecat-o.
katty, cristina22 si toate fetele, spor la treburi, ca mai avem un pic si ne bat colindatorii la usa.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Buna si de la mine!

Cristina22, Laura, am terminat cumparaturile...deja suntem la capitolul pregateli!
Aseara am mesterit carnatii!, sper sa fi iesit buni, acum fac piftia de curcan, iar mai incolo, daca imi ramane timp vreau sa fac niste fursecuri, vad eu de care...
Laura, am vazut pozele cu voinicul tau si cu peisajele pline de zapada! Mi-a placut cat era de imbujorat si de vesel! Frumos ca pleaca la tara de Craciun!...merci de tiparele pentru fulgi, sunt super...le-am si printat si in curand ne apucam de tocat!
Nina, scumpica foc nepotica, sa fie sanatoasa!Spor la impodobit bradul la buni Lali!

_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

www.onetruemedia.com/shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei

"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Nina- ce draga mi-a fost Cristina cu scrisoarea ei...imi place ca la voi totul e ROZ si cu SCLIPICI

Laura-nici la fulgii tai nu m-am incumetat

La Oradea, zapada se transforma intr-o mare mizerie.Se pare ca vom avea un Craciun fara zapada.
De gatit, eu nu voi gati mare lucru:o friptura, o prajitura sau doua, iar de restul se ocupa mama mea.

Spor la gatit, cumparaturi sau ce mai aveti de facut!!

C+C=Andrei

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

katty, Cristina, multumesc !
Eu nici nu stiu cand voi apuca sa prajituresc, ca lucrez si joi dimineata. In rest, si eu, ca si Cristina22, doar friptura mai fac, restul se pregateste la mama.
Cristina, da, totul e roz cu sclipici si am gasit si carte roz cu printese, de nici nu mi-a venit a crede. Numai ghiozdanul nu-l aduce , ca este programat pt. toamna viitoare. Dar si cel actual este roz si cu...sclipici, doar ca nu are printese pe el.
Spor la pregatiri, fetelor ! Si la ultimele .

O colinda pt. voi :

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Multumesc pt urarile de ziua de nastere a lui Julian
Craciun Fericit si un an nou plin de bucuri si impliniri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Oau, Laura, daca stiam ca sunt modele de fulgi pe net, nu ma mai chinuiam eu atata! Se vede ca imaginatia mea nu face fata... Am vazut pozele, super! Si ce copii fericiti la saníus!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Nina, bradutul nostru este natural, are cam 2.70 si este extrem de bine proportionat si de des. Tati a fost maestru anul asta la ales bradutul. Am vazut pozele voastre. Ce v-ati mai distrat! Si cu buni ! Si ce fericita era Cristinuca! Am citit si scrisoarea pentru Mosul, cate indicatii da Cristina!

Eu as vrea sa incerc sa fac anul asta cozonac. Ma bazez pe drojdia astora de aici . In rest... fripturica, ciorba de perisoare, poate niste ardei umpluti... las sarmalele pentru Revelion. Sa vedem ce reusim...

Baietii mei tot muciosi, mergem maine la un control.

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

http://www.youtube.com/watch?v=uFdRw-GEawk
Un colind cantat de copiii nostri in romaneste...(deci, scuzati "accentul")

Nina, ce frumoasa e Cristina! Si nepotica este o dulce!! Mi-au placut pozele de la zapada si sanuius

Andy, am vazut si zapada de la voi!!!

Katty, ce bunatati gatesti?? Ne arati si poze?? Tu mereu ai ceva deosebit!!

Noi abia acum incepem sa simtim vacanta...hihi...nu de alta dar trebuie sa facem curatenie!! In Ajun vor veni prietenii nostrii in vizita si raman peste noapte la noi..sa facem noaptea lunga, si pe 25 punem masa la noi acasa...cu fini, cu prieteni, cu soacra
La noi e racoare...cam 20C...seara chiar 15C...dar de azi incepe iar sa se incalzeasca...planuim si noi prin ianuarie o iesire la ski undeva prin muntii de aici...
Spike e cainele perfect..il iubim cu totii, e un bun, dulce, iubitor, pofticios si cersetor la masa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Multumim pentru colinde si urari!Nina, cosul acela e de fapt castigat la tombola Ma intrebai de Liviu daca pomeneste de sarbatorile din Ro, doarn zapada o doreste, in rest nimic.La noi au fost 38 de grade azi si inca sunt 35 acum la ora 9 seara. Va pupam pe toate si pe toti copilasii va mai uram o data Craciun fericit si la multi ani si ne vedem la anul, online, desigur. Noi de Craciun plecam in vacanta pentru cateva zile. Speram sa nu avem parte de incendii si alte minuni.

un om are nevoie de sange
my deviantArt Gallery

Mergi la inceput