Copilasi din 2002 *67* Craciun Magic !

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

http://family.webshots.com/photo/2717052110103379982akwRvn

Poze cu bradutul nostru.

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Eu chiar nu mai am idei in ce priveste cadourile de Mos. Stefan va primi un Lego, tot cu Razboiul Stelelor, dar mai mare. Matei un elicopter. Si aici s.a taiat filmul. Fireste, si dulciuri... Nici timp de umblat nu am prin magazine, A nu este disponibil... dar nici atata nu e ok... e prea putin! AM vazut un glob vorbitor in Interspar... Ati avut asa ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Am vazut si eu poze...
Lucia, si la noi e cald...macar voi aveti sperante ca mai vine si iarna...aici nu coboara temp sub 20C mai mult de 4-5 zile pe an...m-am cam saturat de caldura

Noi am intrat in vacanta...si eu si David!!! Ce bucurie de mine...am niste restante la somn!!!
http://family.webshots.com/photo/2401127700087737923OasldE
David si ajutorul lui Santa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Nicoleta, m-am amuzat, intr-una din pozele tale, Matei e cu mana in priza, in spatele lui Stefan...haha...

Mergi la inceput

Sinzi hi hi, nu ai inteles... Baietii ne ajutau cu bradul: Stefan cu gateala, Matei avea grija de luminite: sa fie bine puse in priza, dar nu le lasa nici prea mult ... sa nu se incalzeasca... Eu tot stresata pe langa el, dar mi-am batut gura de pomana... Sotul meu a zis sa-l las, ca nu pateste nimic, isi satisface curiozitatea si apoi se va linisti... si asa este (nu e ok, dar ce era sa facem?). Acum luminitele stau cuminti in priza, Matei nu le mai baga in seama.

Mergi la inceput

Stefan isi facea planuri azi pe cine sa invite la ziua lui, in ianuarie. Si vrea sa invite si un baietel de la cealalta scoala. Cea cu invatatoarea naspa. Si mi-a spus cum il va invita, in germana. Si ca celorlalti le va spune ca nu-i cheama la ziua lui. Si daca totusi ei ii vor spune "Bitte, bitte, bitte!", el le va spune "Ok, haideti toti la ziua mea! (in germana, dar am o jena sa citez)" (fireste, nu a facut un calcul de cost ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Neata, sa aveti o saptamana minunata, e saptamana bucuriei, e saptamana Craciunului, se simte miros de brad si de cozonaci!
Noi am avut un weekend plin, cu alergatura prin magazine, pe la mama, pe la biserica, ne-am spovedit si impartasit toti trei, ieri am revenit acasa, cu forte noi pentru saptamana care urmeaza!

Sinzi, am vazut pozele cu mos Craciun cel inedit, tare haiosi amandoi, si David si cutu cel nou!

Nicoleta, si tie ti-am admirat harnicutii, si bradul, bineinteles, ce mare si frumos e!!!

Lucia, pe tine te invidiez de-a dreptul, fiindca aveti caldura si e frumos afara, si stati in pantaloni scurti...

Karina, ma bucur ca ai mai scris, ma bucur ca sunteti ok, am vazut si pozele cu Bogdan, a crescut tare mult...imi pare rau ca aveti probleme cu el, ca e obraznicut, cred ca masurile luate de voi, cu lipsa cadourilor de Mos Nicolae sa fi avut efect!

Gabi_K, Cristina_C, Nina, ici si voua!
Cristina22, Laura, voi pe unde sunteti?

In rest pup toate mamicile!!! Sa aveti spor la cozonaci, la piftii carnati etc...

_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

www.onetruemedia.com/shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei

"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

'neatza!
Nico-ce harnicuti sunteti!!Ce mare si frumos e bradul!!
Am incercat ieri sa decupez fulgi.Da' degeaba...

Katty-daca ati avut we cu alergaturi prin magazine, ati terminat cumparaturile??Si noi, tot prin magazine si inca nu sunt sigura ca am luat de toate.

Hai ca revin...uff!!

C+C=Andrei

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

neatza tuturor!
In sfarsit a venit si la noi caldurica, fata de -15 grade de ieri azi sunt vreo 3-4 grade afara. Suna totusi altfel
Noi am facut bradul duminica, si-au ornat si camera cu beculete, acum suntem in asteptarea mosului. Tare haiosi au fost aseara, Robert a incercat sa explice la sora-sa, ca mos Craciun nu exista, la care Lili l-a intrebat: tu ce crezi, acum va veni din nou Mos Nicolae cu cadourile?

Robert avea cam 7,5 ani, cand i-am spus adevarul despre mosi si iepuras si zana maseluta, preferam sa afle de la mine decat de la colegii din scoala, dar Lili e altfel, cu ea inca nu putem discuta asa ceva...

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

si de la noi.

Am lipsit cam multisor,am fost ocupati cu zapada si cu frigul.

Suntem bine.ne pregatim de impodobit bradul,miercuri sau joi...Andy abia asteapta sa plece la bunici la tara sa vada obiceiurile de iarna.E primul an cand e plecat de Craciun.

Aici sunt ultimele poze:

http://good-times.webshots.com/photo/2602066910104517296Qitnrc

Am cateva modele de fulgi ,da nush cum sa le pun sa le vedeti.

sarbatoritul CristineiC si-i urez cu intarziere.

Vazut si poze de Lucia ,mi s-a facut dor de vara instant.

Sanzi ,Nico am vazut si pozele voastre ff frumoase.

Katty sper ca ati terminat cu alergatura.

ici tuturor.

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput