Copilasi din 2002 *67* Craciun Magic !
Raspunsuri - Pagina 17
cristina22 spune:
Vacanta frumoasa, Lucia!! Craciun fericit si La multi ani!!
Sarbatori fericite!
C+C=Andrei
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."
katty spune:
Hello,
Lucia, vreau si eu acolo la voi, unde e cald si bine,, mie nu-mi prieste vremea asta...
Nicole, de urari, la fel si voua va urez, sa aveti sarbatori minunate!
Cristina22, am inteles de la Daria ca ploua in Oradea, sper sa aveti frumos de Craciun!
Sinzi, e foarte frumos colindul cantat de copiii vostri...mie mi-a placut, chiar asa cu"accent"!
Ma intrebai ce fac special, acum, de Craciun nimic deosebit, am facut luni carnati, ieri piftie de curcan, azi sarmale si cozonaci, maine friptura si...cam atat! Poate de Revelion sa ma mobilizez mai tare!
Nicoleta, ce mare e !!!
Laura, am facut fulgii, din fiecare cate 1 buc, au iesit foarte frumos, Andrei e tare incantat!
Fuuggg, revin, ca mi-a crescut aluatul de cozonac foarte tare si trebuie sa-i fac!!!!
_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."
sinzi_ana spune:
Katty, dupa o vreme tanjesti dupa zapada si frig...Noi ne gandim sa ne mutam din Florida undeva unde sa fie 4 anotimpuri...
Ne gandim chiar la Europa, dar sa mai treaca criza asta...ca deocamdata ne e bine aici...
Noi il asteptam pe tati, care trebuie sa vina maine in Ajun...sper sa nu intarzie...uf...
Azi mai am de frecat prin casa...ieri am facut si eu pentru prima data prajitura cu miere...sper sa fie buna!!!
light spune:
Cristina22 multumim.Katty si mie imi place caldura, dar extremele nu s bune nicicand. Iaca ne topim de cald noaptea pe la 3 la 27 de grade.
un om are nevoie de sange
my deviantArt Gallery
cristina22 spune:
Sanzi-Romania nu va tenteaza?
Katty-ce-mi place mie piftia de curcan!! Si maica-mea va face de revelion
Lucia-mie imi place la 27 de grade!!
Edit:ca am trimis mesajul inainte de a-l termina.
Am impodobit bradul lui buni si al nostru ca nu am scapat de Andrei.E premiera pt mine sa impodobesc bradul inainte de Ajun.
Voi pune poze, numai sa termine Andrei de pozat
Sa puneti poze cu bradul!!!
Sarbatori fericite!
C+C=Andrei
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."
sinzi_ana spune:
Cristina, in vacante, intotdeauna! haha...asa...sa locuim...nu cred...nu stiu...am mai incercat repatrierea acum 7 ani si nu ne-a mers...
Lucia, la voi cred ca e mai bine ca la noi...cate luni racoroase aveti pe an?
Si colindul la pian
cristina22 spune:
Foarte, foarte frumos, David!! Bravo!!
Sarbatori fericite!
C+C=Andrei
Nicoleta spune:
Salut.
Nicole, multumim de urari! Craciun fericit sa aveti si voi si un an Nou-nout plin de bucurii!
Lucia, concediu placut!
Sinzi, Europa zici? Undeva cu iesire la mare sau ocean, pariez!
Katty, eu abia maine incerc sa fac de mancare, azi nu am avut cum, singura cu copiii acasa. Sper sa-mi si iasa...
Cristina, astept pozele cu bradul vostru!
Bradul nostru este mare, atat de mare, fiindca A nu si.a dat seama ca este chiar asa... desi ar fi trebuit, dupa cat a costat . Abia in casa a vazut cat e de inalt!
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
light spune:
Bravo David!Sinzi si eu cred ca e mai bine aici.Avem asa: decembrie cu temperaturi variind f mult in cadrul aceleiasi saptamani si uneori chiar si zile intre 19-38 de grade,dar niciodata mai mult de 3 zile caniculare la rand, apoi ianuarie si februarie, cu zile caniculare mai frecvente, si incendii in februarie, apoi martie care seamana cu septembrie romanesc, aprilie cu octombrie, mai iunie iulie august e deja frig,medii zilnice de 13-17 grade, apoi septembrie incepe sa se incalzeasca un pic, incep temperaturile sa mai urce uneori pana la 19-20 de grade, octombrie- noiembrie cu medii zilnice intre 17-25 de grade si uneori ceva mai cald ajungand si la 30 dar mai rar. Cam asta e vremea pe la noi, in unele zile e f fiebinte sa stai in soare iar la ubmra e nevoie de jacheta, asta prin octombrie noiembrie.Nicoleta multumim!
un om are nevoie de sange
my deviantArt Gallery
sinzi_ana spune:
Da Lucia, la voi e mult mai bine...Chiar placut
La noi sunt 10 luni pe an cu temp de peste 30C si umiditate si 2 luni in care mai sunt zile cu temp de 20C...dar in timpul pranzului uneori sunt si 30C sau peste...dar nu mai e umiditate ca vara...
De fapt aici sunt 2 sezonuri: umed si uscat...