Copilasi din 2002 *67* Craciun Magic !

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Cu scuzele de rigoare, ii urez si eu, lui Robert, la multi ani !
Sa cresti sanatos si voios, sa-ti bucuri mereu parintii !
Cristina, felicitari !
Sa va umple mereu sufletele de bucurie, ca si pana acum !

, dragi mamici !
Am vazut pozele, cu Lili in pantaloni albi(mai stiu pe cineva care numai in pantaloni vrea sa umble ), pe frumosii Nicoletei si pe ea, mandra cu ei alaturi si pe fericitul doctor Andrei, gata sa-l consulte pe , desi el e doctor de capre.
Cristina abia de azi, de la ora 12 este in vacanta.
A nins si la noi mult si am iesit in fiecare seara afara cu sania si la tavaleala in zapada. Daca reusesc, diseara, sper sa va arat pozele cu bucuria Cristinei ca avem zapada, ca e iarna !
O zi faina in continuare, tuturor !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

Va multumesc tuturor pentru urari si va rog sa ma scuzati ca nu am fost pe aici sa va urez La multi ani la sarbatoriti (aniversarile de nunti, Andrei si Andrele, Nicolae si Nicolete), dar ma gindesc mereu la voi si va port in suflet.
La multi ani draga Robert, multa sanatate, fericire si tot ce e mai bun in viata !!!
Ma bucur sa pot citi ce scrie, sa vad si eu cum evolueaza alti copii, comparativ cu Bogdan.
Bogdan a avut o perioada "rebela". Nu stiu daca v-am povestit ca si-a spart arcada (reparata cu 4 cusutari), acum vreo luna si-a spart capul la scoala intr-un geam. Nu l-am mai cusut, dar abia acum ii cade coaja... A fost f. obraznic, a vorbit urit cu bunica, a dat in ea, tipa, se trinteste pe jos si-l ia pe "NU" in brate. Indiferent ce am incercat, n-am reusit, asa ca a fost pedepsit o luna (fara calculator, fara televizor si fara mers cu bicicleta, role, etc,). N-a venit nici Mos Nicolae (desi eu cu asta n-am fost de acord) si dupa lungi dezbateri cu tatal lui i-am serbat totusi ziua. Acum parca e mai bine, dar tot mai are momente de rebeliune. Voi aveti asemenea probleme, aveti ceva idei cum sa le rezolvam ?
Scoala merge bine, a avut numai FB-uri in carnet. La un moment dat a primit 2 B-uri la romana, dar asta l-a stimulat. Ii place la scoala, nu vrea la gradinita inapoi, ceea ce ma bucura. El care nu vroia la gradinita !!!
A inceput de ceva timp sa faca baschet, simbata si duminica, merge la niste cursuri de comunicare (http://recreatio.erudio.ro/) si ceva cursuri la scoala (main lab). Nu l-am masurat, dar promit sa-l masor zilele urmatoare, dar are 28 de kg !!! E un gras .
Apropo de concursul SMART, un alt concurs organizat pt. scolari este EUROJUNIOR: http://www.eurojunior.ro/Subiecte-aprilie-2009.php
Am pus si vreo 4 poze in albumul nostru, va invit sa le vizionati: http://good-times.webshots.com/photo/2785102820101701233eqmhyq

Sper sa nu treaca inca 2 luni pina cind va vizitez din nou.

Va pupam,

Karina si Bogdanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Multumim mamici

Asta e pe aici floarea tipica de Craciun "Steaua de Craciun" si cred ca-i tot una cu "Craciunita" noastra:
http://static.polylooks.de/img/daten1/e9/6b/cc/10_f305d76eaee09803113ed66c00aa2e8b_weihnachtsstern.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Uram si noi cu intarziere mare la multi ani fericiti lui Bogdan al Karinei!La multi ani fericiti Robert!La noi a fost azi incheierea anului scolar, Au avut loc colindele de Craciun in curtea scolii, copiii au cantat in coruri formate pe clase apoi s-au servit carnati la gratar, a avut loc tragerea la tombola...si mare minune mare am castigat unul dintre cele mai mari cadouri...si apoi copiii s-au jucat in curtea scolii in voie, programul terminandu-se la ora 1.Un sfarsit de an scolar mai frumos, nici ca se putea .Poze: http://family.webshots.com/photo/2031646390101282279ZevzHWNu stiu daca ne mai citim pana la anul asa ca vreau sa urez tuturor un www.youtube.com/watch?v=ihW56Xa3XGQ" target="_blank">Craciun minunat, cu pace, veselie si belsug, si un an nou mai bun cu multe realizari, noroc si fericire!

un om are nevoie de sange
my deviantArt Gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Lucia, ce super! toti copiii in tricou, la soare... si asta chiar la serbarea de craciun, offff, aici e ger si friiiig

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Da Gabi, dar aveti zapada. Noi inca nu ne am obisnuit cu Craciunul in plina vara. Parca ceva nu se potriveste...lipseste frigul, zapada, placerea de a te incalzi cu un vin fiert aromat...

my deviantArt Gallery

Mergi la inceput

Ma gandeam la vin... Normal ca nu te opreste nimeni sa bei un vin fiert nici aici, insa dupa aia cand te mai bate si soarele in cap esti gata.... Io stau pe bara oricum ca alaptez.

my deviantArt Gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Katty, fulgii sunt facuti de mine, cu tipar "din capul meu". Oricum, nici eu nu stiu ce iese la final, fiindca impaturesc hartia si apoi decupez "la nimereala", cum cred eu ca as iesi mai frumosi, uneori ma surprind eu pe mine, alteori... nu ies asa de spectaculosi...

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Revin, sper ca mai pe seara.

Mergi la inceput

Am revenit.

Karina
, am avut si noi o perioada mai dificila la inceperea scolii, dar a trecut rapid. Noi am pus-o pe seama stresului mutarii si al celui cu scoala noua. Am observat ca trece mai repede cu rabdare si intelegere, dar mai ales daca toti adultii sunt unitari in comportamentul fata de el. Sper sa treaca si la voi repede.

Nina, ca de obicei, draguta! MA bucur ca ti-au placut pozele mele!

Am vazut pozele Luciei, cu pregatiri de Craciun in pantaloni scurti!

Noi am impodobit azi bradutul, ce fericire mai ales pe Matei care adora luminitele!!

Revin.

Mergi la inceput