Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *12*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Dana mi se pare ca nu ne impartasesti suficient din ce face Ana. Nici mie nu prea imi place acest lucru, recunosc,sa povestesc ca tot imi suna a lauda ....dar chiar te rog zi-mi ce mai face papusica. Ceva evolutii, programel, plimbari...

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David 13 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui monique02

Nela am vizionat pozele, vreau si eu la mare . Sa o duceti mai des pe Ana pe malul marii ca ii face tare bine aerul acela sarat. Margelata e din ce in ce mai draguta.

Monica, mamica de Teodora (04.09.06) si de surioara Andreea (20.08.09)

Multumim frumos, Monique. Da, eu incerc sa o scot in foecare zi, ca stiu ca ii face bine aerul acesta de mare, dar nu imi iese tot timpul.
Ce mai face Andreea, cum mai mananca, a mai luat in greutate? Ce mai face si Teodora cea poznasa, cu personalitate puternica?

Dana, lasa ca se obisnuieste ea Ana si in sling, sunt convinsa. Ana mea s-a obisnuit in marsupiu atat de bine, ma bucur din suflet ca ii place atat de mult in marsupiu cand o scoatem afara, mai mult decat in carucior, pe care nu l-am mai scos de ceva zile.
Multumim frumos pentru aprecierile la adresa pozicilor.

Liliana, ce face Radu? Ce program fain are de masa, totusi. Eu nici nu stiu orele Anei de masa de peste zi, desi mi le notez, stiu numai ca mananca la 7pm si la 1 jumate si dupa aia la 5, cateodata mai sarim masa de la 1.30, dar pe zi nu avem programel, cu ore de masa, ma straduiesc sa nu ii dau totusi mai devreme de o ora jumate, dar in rest, cum vrea.

Maria, multumim de aprecieri. M-ai impresionat cu fratele tau. De abia astept pozele!

Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monique02 spune:

Nela Andreea a evoluat foarte bine a luat 250g in ultima saptamana de cand cu suplimentul. Supliment mananca doar la ora 14 si la 21. Pe Teodora am dus-o iar de luni la gradinita dupa o pauza de o luna, sa speram ca rezista mai mult de 3 zile fara sa se imbolnaveasca ca de obicei. Ea e fan gradinita, iti dai seama cam ce face pe acolo, azi ma duc eu sa o iau dupamasa sa mai vorbesc cu educatoarea (de obicei o ia bona).

Dana mai ai vesti de la Raluca_U, sa speram ca e bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greiere spune:

Buna dimineata (atata cat mai e din ea)! Nu prea am reusit sa scriu si eu despre dovlecelul meu Victor dar sper sa nu ma luati la alergat daca ma infiltrez cu un raport despre ce am reusit sa facem azinoapte
Poate de acum incolo voi reusi sa tin pasul pentru ca azinoapte dormiram vreo 8 ore, doar ca recuparam peste zi, chiar in momentul de fata fiind conectat la productia de lapte. Atat ca ieri am adus-o pe minunea cea mare de la buni si dupa legile lui Murphy cand nu are unul nevoie de mine... are celalalt! Ca sa nu credeti ca peste zi cat este Ale la gradi, smecherila sta altundeva decat in brate

Pentru cei care mai sarbatoresc cate vreo lunita, sa imi trimiteti si mi e o felie de tortulet ca ciocolata am terminat-o deja!

mkunigunda noi am avut botez pe sos Viilor (La Castani) meniu 1 mil (fata bautura, tort, fructe). Am cautat ceva pana l-am gasit. Gasisem un restaurant super elegant pe la podul Grant dar era cu niste separeuri insa cred ca 35 de persoane ar intra intr-o singura incapere, pe acesta chiar il recomand, merita vazut. Daca vrei fac lista si iti trimit pe PM.

Ma retrag ca avem de scos niste mucisori, ne numaram printre cei care au prins un virusel.

colectiadepalarii

www.dropshots.com/day.php?userid=286036&cdate=20070713&ctime=140933" target="_blank"> Alexandra (09.07.2006), Victor Cristian (21.08.2009) si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Buna fetelor!
Nu am mai scris de mult, noi iar am fost saptamana trecuta la munte, ca a avut sotul zilele alea de concediu obligatoriu fara plata. A fost o vreme superba, dar ieri m-am trezit ca Andrei avea febra 38,5. Toata noaptea a tusit rau de tot si i-a curs nasul. Sper sa nu fie ceva grav si poate am noroc sa nu se imbolnavesca si papusica mea.
Despre asta mica nu pot sa zic decat de bine. Este in continuare o scumpa, si o frumoasa, si o cuminte. Mai nou rade cu gura pana la urechi, nu mai pot dupa ea! Nu stiu de ce, dar parca la Andrei nu am avut sentimentele astea asa de puternice la inceput, au venit cu timpul. Pe Emma simt efectiv ca o ador, parca e rupta din sufletul meu. Poate si pentru ca nu m-a chinuit absolut deloc, nici in timpul sarcinii si nici acum. De+abia astept sa creasca si sa fie prietena mea cea mai buna!
Eu nu stiu ce sa ma mai fac, mananc incontinuu!!!!! Efectiv nu ma pot opri din mancat, si in special dulciuri. Azi mi-am facut o supa crema de legume, am zis sa o am la indemana cand mi se face foame, ca umple burta si nu ingrasa! Sigur alaptatul e de vina, tot ce mananc se duce la papusa mea, ca vad ca eu nu ma ingras.
Nela, mi-am inceput dimineata cu pozele tale. Ana este extrordinar de scumpa, are niste ochisori de iti vine sa-i mananci. SI tu arati tare bine!
SI ca tot sunt la capitolul aratat bine, mi-am amintit de frumusetile de mamici Dana si Angelli si Claucia. Fotomodele nu alta!!! Dana, am auzit eu bine ca vrei sa te tunzi?!!! Sper sa nu o faci, ca esti frumoasa ca o zana asa, cu parul mai lung!
Lucia, off, imi pare rau ca ai racit. Sper ca Davidutul sa fie bine!
Raluca, sper din tot sufletul ca Stefanut a trecut cu bine de operatie!
Manga, si pe mine m-a impresionat fratele tau! Mai rar asa barbati! De-abia astept sa vad pozele cu sexosul de Aidan si cu rochita ta frumoasa de la botez!
Selene, iti tin pumnii ca micuta Ebru sa nu aiba nimic!
Claucia, pozele de la botezul tau sunt exceptionale! Sunteti una dintre cele mai frumoase familii pe care le "cunosc" eu!
Monikus, tu ce mai faci? Mai rezisti? Imi este asa de mila de tine si de Raluk, ca nu va puteti bucura cum trebuie de perioada asta!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Monique, am vazut ca ai zis de Rotarix. Si eu o sa i-l fac Emmei, tot din cauza asta, ca mi-e frica de ce poate aduce Andrei de la cresa. Dar de ce zici ca sa vezi daca il cumperi sau nu, e cumva gratuit????!!!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Raluca_u iti doresc multa putere sa treci peste aceste incercari iar puiului tau multa sanatate.
Numai eu stiu cum e cu operatiile astea la ureche...eu am doua si mai urmeaza Dumnezeu stie cate...si tot de la o otita nenorocita.

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

Poze noi:
http://community.webshots.com/album/575454801vRuKAQ

Poze cu Mihnea:
http://community.webshots.com/album/575184550oAbCPH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Nela hai ca a ajuns vedeta inaripatul.
Sa-i faci tabloul,ca nu se mai poate!

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

Poze noi:
http://community.webshots.com/album/575454801vRuKAQ

Poze cu Mihnea:
http://community.webshots.com/album/575184550oAbCPH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monique02 spune:

Cristina _Ana ce bine ca iti aduce Emma atata bucurie, iti tin pumnii sa sa faca Andrei bine repede. Incearca sa o izoleze cat de cat de cea mica, stiu ca e greu. De Rotarix - nu e gratis, eu de obicei cand ma duc la Medicover cumpar vaccinurile direct de la ei, si sun inainte sa vad daca il au pe stoc si daca nu il au il cumpar de la farmacie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Dana mi se pare ca nu ne impartasesti suficient din ce face Ana. Nici mie nu prea imi place acest lucru, recunosc,sa povestesc ca tot imi suna a lauda ....dar chiar te rog zi-mi ce mai face papusica. Ceva evolutii, programel, plimbari...
Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David 13 septembrie 2009

Luci...eu stau oarecum crispata si astept sa faca si copilasul meu toate minunile pe care le fac ai vostri;
astept sa zambeasca atunci cand ma vede (deocamdata zambeste doar atunci cand stau mai mult in fata ei si ii povestesc/ma stramb/ cant), sa-si tina caputul cand sta pe burtica (reuseste pt un timp scurt sa o faca) si altele (cand a zis Ralu ca Alex rade la vederea sanului, mai ca m-a apucat plansul...cateodata Ana nu reactioneaza cand este sanul langa obrajorul ei)...imi spun ca este ok si ca probabil saptamana viitoare va face asta si ailalta, ca fiecare copil evolueaza in ritmul lui..ca eu sunt prea panicata si ca ar trebui sa incep mai degraba alergatul ca sa-mi mai aerisesc capul
ca sa o "scot" pe Ana si sa-ti dai seama ca eu mi-s baiul, aseara m-am uitat iar la pozele de la semnatura ta...si ma topeam la poza lui David pe genunchii tai/ai lui Adi..acolo unde i se vede "gusa"..si ii ziceam lui grig ca vreau si eu ca Ana sa aiba gusa si picioruse dolofane (vineri, cand este ziua de cantar, daca are 4450 gr, ma declar multumita)..plus, bubitele astea acum, ce par sa nu mai treaca..ce sa mai, toate corabiile sunt pe fundul marii!

cu plimbatul nu ma las..din ziua aceea de vineri cand am coborat cu ea in brate, o scot zilnic afara, cate 30-45 min;

sa stii ca daca nu ma intrebai, nu ma plangeam..dar na, asta este..abia astept sa o urc si eu pe podium;

Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput