Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *12*
Raspunsuri - Pagina 12
suede spune:
In primul rand ,,La multi ani!" tuturor puilor!
V-am citit si ieri dar nu am reusit sa scriu nimic.Am avut munci administrative de facut :mancare,rufe de spalat,de calcat...nici n-am mai reusit sa iesim ieri in parc,dar azi nu mai ratam plimbarea.Cine stie cat mai tine vremea frumoasa si pe urma ce ne facem?!
In week-end am fost foarte ocupati,am mers la Baby Expo de unde i-am luat si eu puiului mai multe hainute,ca deja ce avam noi au ramas mici,iar ce am primit sunt prea mari(ca lumea ne crede ,,urias").
I-am mai luat niste cosmetice de baie si cam atat.Vroiam sa-i iau carusel si centru de joaca,dar nu mi-a placut ce le mai ramasese pe stoc,asa ca tot de pe net o sa-i iau.
Duminica am fost la biserica pentru molifta de 40 zile iar apoi am plecat la plimbare cu masina in afara Bucurestiului (timp de mers 2 ore)la tataie dupa tati.Am vrut sa vad cum se comporta si am fost foarte incantata,ii plac plimbarile (nu-i de mirare,ca la 5 luni cand eram gravida am zburat cu avionul in concediu in Grecia si acolo am facut si croaziere cu vaporul).Am zis de atunci ca iese plimbaret,ca n-am avut nici o problema.
In rest,a inceput sa doarma mai bine noaptea,ne laudam si noi cu somn de 4-5 ore,dar asta in conditiile in care de la ora 16.00 nu mai inchide ochii decat pentru maxim 10 minute.De mancat e ok,l-am cantarit si are 5 kg.Ne supara colicii (mai ales ca suntem la apogeul lor),dar scapam noi si de ei.
Mkunigunda al meu se comporta fix ca Radu-Mihai,puiul Lilianei.
Incearca sa-i faci baie mai tarziu si vezi daca functioneaza!
Hai ca am scris ...
fetele
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze noi:
http://community.webshots.com/album/575454801vRuKAQ
Poze cu Mihnea:
http://community.webshots.com/album/575184550oAbCPH
Dana15 spune:
Monique, nu mai stiu nimic de Raluca_u...de fapt, ieri am aflat de problema lor de la Raluk, care mi-a trimis sms deoarece ea nu putea intra pe forum in acel moment; sper din tot sufletul sa fie bine!
Cristina ce fain va plimbati voi! si ce frumos povestesti de Emma! sunt sigura ca o sa fiti prietene bune, iar ea o sa se mandreasca cu mamica frumoasa! tu zici sa nu ma tund? pai, imi regurgiteaza asta mica in par tot a doua zi (e vina mea, ca doar am clame sa-mi fac un coc)..si sincer, nu mi se prea arata cu coaforul asta..tot incerc sa ma programez, dar tipa care imi place mie lucreaza numai dimineata..cand noi suntem singure acasa;
eu cred ca o sa fac asa, o mica depresie post post partum..ieri i-am zis lui grig daca nu poate veni de la serviciu la ora 12 ca sa ma duc eu la coafor..nu se poate! eram gata gata sa plang (imi aduc aminte de o mamica ce spunea ca dupa prima nastere era in stare sa planga la cea mai mica chestie)
o s-o rezolv eu cumva
ne ducem afara si ne vom intoarce mai vesele
Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
mkunigunda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui greiere mkunigunda noi am avut botez pe sos Viilor (La Castani) meniu 1 mil (fata bautura, tort, fructe). Am cautat ceva pana l-am gasit. Gasisem un restaurant super elegant pe la podul Grant dar era cu niste separeuri insa cred ca 35 de persoane ar intra intr-o singura incapere, pe acesta chiar il recomand, merita vazut. Daca vrei fac lista si iti trimit pe PM. colectiadepalarii www.dropshots.com/day.php?userid=286036&cdate=20070713&ctime=140933" target="_blank"> Alexandra (09.07.2006), Victor Cristian (21.08.2009) si mami |
Greiere draga vad ca fii-miu are un tiz: si pe al tau il cheama tot Victor
Multumesc de pontul cu restaurantul, astept si lista pe PM cand ai vreme (ma gandesc ca doi copii te cam innebunesc prin casa si nu e chiar asa lejer)
Pup si sa plece mucisorii cat mai repede!
_
Mami de baietel scump Victor
O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.
cristina_ana spune:
Merci, Monique, nu stiu cum de mi-a trecut prin cap ca ar putea fi gratuit vaccinul ala! Cu izolatul copiilor este absolut imposibil. Acum sunt doar eu cu ei acasa, si iti dai seama ca trebuie sa ma ocup de amandoi. Plus ca Andrei e mereu calare pe Emma sa o pupe si sa o mangaie, si daca nu il las se enerveaza tare de tot.
Dana, incearca sa nu te mai stresezi cu Ana. Fiecare copil are ritmul lui, doar nu or sa inceapa toti fix la aceeasi varsta sa faca diferite lucruri! SI cu mersul la coafor pe inteleg. EU eram azi programata la manichiura si pedichiura, dar pentru ca nu l-am mai dus pe Andrei la cresa, a trebuit sa o aman. Bine, eu aveam de gand sa ma duc cu Emma dupa mine.
Suede, si eu la fel am facut cand eram insarcinata. Am invatat sa schiez (aveam 5 saptamani de sarcina, tocmai aflasem ca sunt gravi si nu am mai putut anula concediul special de mers la ski), am mers in premiera cu avionul in concediu, am mers cu vaporul si am inceput sa conduc singura! Cand eram insarcinata cu ANdrei am facut scoala de soferi, si acum el este absolut innebunit dupa masini!
Mai fetelor, eu tot ma abtin de dimineata sa-mi fac un chec. Stiu ca daca o sa il fac, il mananc pe tot singura pana diseara!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
cristina_ana spune:
Ellenuta, spune-mi si mie te rog cum se numeste crema aceea scumpa pentru cicatricea de la cezariana si cat costa. Macar sa stiu, ca deocamdata nu ma indur sa dau bani multi pentru asa ceva. Eu inca mai sper sa treaca de la sine, desi vad ca tot rosie este, nu s-a mai albit deloc dunga aia. Oare in cat timp o incepe sa nu se mai vada asa de urat?
POZE
Danuta1979 spune:
Buna fetelor
Ma bucur ca sunteti bine (atat cat se poate tinand cont ca avem bebelusi acasa). Raluca_U, doamne ajuta ca Stefan sa fie bine si sa terminati odata cu spitalele.
Fetelor, ma gandesc uneori daca e bine cat ii dau pediatrului. Ca eu il sun si el vine acasa sa o vada sau sa-i faca vaccinul. Voi cat ii dati pt. consultatii acasa? Eu ii dau 50 de lei de fiecare data. O fi bine?
Dana cu Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)
Danuta1979 spune:
citat din mesajul lui cristina_ana Ellenuta, spune-mi si mie te rog cum se numeste crema aceea scumpa pentru cicatricea de la cezariana si cat costa. Macar sa stiu, ca deocamdata nu ma indur sa dau bani multi pentru asa ceva. Eu inca mai sper sa treaca de la sine, desi vad ca tot rosie este, nu s-a mai albit deloc dunga aia. Oare in cat timp o incepe sa nu se mai vada asa de urat? Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) ) POZE |
Aaaa....asta pot sa-ti spun si eu. Dupa controlulo de 6 sapt. mie dr. mi-a recomandat Zeraderm care e aproape 2 mil ar nu am gasit-o in farmacii si o farmacista de la Centrofarm mi-a recomandat Contractubex care e si mai ieftin (570 mii). Ma dau de doua ori pe zi . Am deja o sapt. jumatete de cand ma dau si sa mai albit cicatricea- adica se vede progresul.
Dana cu Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)
suede spune:
Cristina,ai dreptate,uitasem...
Eu am condus zilnic...si ma duceam si la gimnastica .Al meu zicea ca o sa nasc in masina,sa ma mai potolesc
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze noi:
http://community.webshots.com/album/575454801vRuKAQ
Poze cu Mihnea:
http://community.webshots.com/album/575184550oAbCPH
cristina_ana spune:
Danuta, merci de informatii!!! Eu stiam de o crema Cimeosil ca e foarte buna, dar tot asa, costa vreo 2 milioane si e un tub din ala miiiic, ca de tetraciclina. Pai ala nu m-ar tine nici macar o saptamana. Nu am cum sa dau atatia bani,
O sa ma dau cu Contractubex, ca e mai ieftina!
POZE
Fragutza spune:
citat din mesajul lui lutoniana Nela ai fost tare cu fitilu scurt, asa cum a zis si Dana..... Eu m-am distrat copios ca aveam in minte o imagine amuzanta de genul: mexicanul deja acasa, asezat la masa cu o barbita dinaceea alba, cu furculita si cutitul in mana asteptand sa intrati voi pe usa cu papica Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David 13 septembrie 2009 |
exact asa mi l-am imaginat si eu..stand cumintel si asteptand mancarea..
Si bun gasit tuturor!
Baby
de Natalia (03.09.09)