Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (53)
Raspunsuri - Pagina 19
Nik0le spune:
cris.dogarel, cam asa e cu produsele bio, ideal e sa fie copilul sanatos si sa n-aiba nevoie de tratamente speciale. Cand am scos-o pe fii-mea prima data la plimbare dupa ce am nascut-o, a trebuit sa astept in intersectie sa se faca verde sa pot traversa cu caruciorul si pana atunci am stat in niste gaze de esapament...
I-am spus atunci lu' fii-mea: "Welcome to Bucharest!". Partea proasta e ca amandoua fetele au fond alergic (sotul meu e alergic la niste chestii) si tre' sa le pazesc cat de bine pot. In ideea asta ma ingrijoreaza ce spuneti de dermalin, ca nu se mai gaseste in farmacii, n-as vrea sa spal cu altceva hainutele pentru nr 2...
Nico
de
Isabela si
28+ cu
Irina
Nik0le spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui catalutza81 Am luat de la baby expo un pliant de la sensiblu, care zicea ca din 15 dec la farma sensiblu se gaseste Dermalin in pungi de 1 si 2 kg...ma gandesc ca poate au scos ce aveau pt a baga promotia asta. fata vara-mii are dermatita la care nimeni nu ii da de cap...asa ca o ascult cu sfinenie, sa nu carecumva sa spal cu detergent de adulti pt bb inainte de 3 luni... Catalutza 27+ Irina |
Catalutza
. Acum am vazut mesajul tau, ce veste buna mi-ai dat! 
Nico
de
Isabela si
28+ cu
Irina
danyelana spune:
Lillyka, nu mai fi suparata pt mobila. Sun sigura ca se va rezolva repede-repede. Uite un
sa treaca.
Lorex, merci pt info complete despre detergentii bio. 
Pupici la burtici. 

Acum
31+ cu bb mic si scumpic
Arthur
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
Nik0le spune:
danyelana, si eu m-am trezit amortita rau ieri, nu-mi mai simteam deloc o mana. Si peste zi amortesc foarte usor, ufff, ce de-a simptome neplacute... nu mai spun de arsuri...
Noroc ca nu mai avem asa mult! 
Nico
de
Isabela si
28+ cu
Irina
cris.dogarel spune:
alexutzza, bafta, desi nu cred ca te baga nimeni in seama/fatza cu burtica aia minuscula. ia-ti eco la tine![]()
![]()
![]()
nikole, si eu am ceva teren alergic, deh sunt generatia salam de soia (draku stie daca era modificata genetic p-atunci

), mi-e frica tare de ce le-as putea face fetelor "cu mana mea", dar... vorba catalutzei, o sa incerc mai cu... nimic deosebit: apa chioara, chestii cu cat mai putine "nocivitatzi" si multa speranta...
Cris,
31+cu
Ema si
Ana(2003)
poze
AMR 8 sapt.!!
cris.dogarel spune:
intrebare de baraj, ca ma cam mananca in
: stiu ca e bine sa ai parul lung sau usor de aranjat, ca deh, nu ai timp de asta dupa ce nasti. eu sunt de fel cu breton si el mediu, vopsit. acaum l-am lasat sa creasca bretonul, dar, dupa cum Murphy stie, ma chinuie ingrozitor si-mi caut mereu agrafe/bentitze, ca nu sta dat dupa ureche, nu e destul de lung.
sooo, m-as tunde si vopsi, dar mi-e frica de...ce fac dupa? voi cum faceti cu asta?
Cris,
31+cu
Ema si
Ana(2003)
poze
AMR 8 sapt.!!
decenuela spune:
catalutza ....frumu caruciorul....ori n-am fost eu atenta la disc de dinainte ori sunt 
....n-am inteles faza ca ti l-a adus doamna la 750.....
daca sunt ed cumparat cred ca as fi interesata si io....
31+ 
lorex spune:
Sii fiindca m-am starnit cu subiectul asta, am gasit pe net multe info pe care le-as impartasi cu voi.
Pentru cele dintre voi care au timp si chef...am gasit un site unde scrie, printre altele si despre mult discutata aici pe forum branza topita hand-made
plus catering bio in bucuresti.
Un www.cosulverde.ro/" target="_blank">magazincare se numeste cosul verde in Piata Muzeului.
Niste magazine online de produse bio:
www.biolateria.ro/" target="_blank">biolateria
www.organicbaby.ro/eco-bebe/sfaturi-pentru-proaspetele-mamici-I3.html" target="_blank">organicbaby
www.organik.ro/" target="_blank">organik
si bonus educa-ti copilul in spirit eco ![]()

26+ 
decenuela spune:
| citat din mesajul lui cris.dogarel intrebare de baraj, ca ma cam mananca in : stiu ca e bine sa ai parul lung sau usor de aranjat, ca deh, nu ai timp de asta dupa ce nasti. eu sunt de fel cu breton si el mediu, vopsit. acaum l-am lasat sa creasca bretonul, dar, dupa cum Murphy stie, ma chinuie ingrozitor si-mi caut mereu agrafe/bentitze, ca nu sta dat dupa ureche, nu e destul de lung.sooo, m-as tunde si vopsi, dar mi-e frica de...ce fac dupa? voi cum faceti cu asta? ![]() Cris, 31+cu Ema si Ana(2003)poze AMR 8 sapt.!! |
si eu sunt interesata de acest aspect....de tuns nu stiu..ca al meu mi-a zis sa-l lasa asa..dar de vopsit vreaaaaaau......ma chinui de ceva timp mai bine de un an juma..sa scap de vopsea si sa revin la cul mea naturala ( de la brunet-negru)...acu m-am plicti rau...si realizez ca tot bruneta imi sta mai bine. e vreo prb cu vopsitul?
31+
mamidepuiuti spune:
| citat din mesajul lui cris.dogarel intrebare de baraj, ca ma cam mananca in : stiu ca e bine sa ai parul lung sau usor de aranjat, ca deh, nu ai timp de asta dupa ce nasti. eu sunt de fel cu breton si el mediu, vopsit. acaum l-am lasat sa creasca bretonul, dar, dupa cum Murphy stie, ma chinuie ingrozitor si-mi caut mereu agrafe/bentitze, ca nu sta dat dupa ureche, nu e destul de lung.sooo, m-as tunde si vopsi, dar mi-e frica de...ce fac dupa? voi cum faceti cu asta? ![]() Cris, 31+cu Ema si Ana(2003)poze AMR 8 sapt.!! |
mami de Radu Andrei(30.07.2000) si
33+
www.flickr.com/photos/43575800@N02/?saved=1" target="_blank">poze