Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (53)
Raspunsuri - Pagina 18
danyelana spune:

LA MULTI ANI! CATALUTZA 

multa sanatate, nastere usoara si fetita santoasa, mancacioasa si necolicoasa. 

Acum
31+ cu bb mic si scumpic
Arthur
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
decenuela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alexutzzza decenula mie mi se pare mult! eu am abonam eureko si platesc 100E la 3 luni deci cam 22 E p luna (tva inclus) si mi se pare super tare. Am facut abon cand am ramas gravi, daca il faceam inainte aveam reduceri considerabile la ecografii si nastere dar pe langa eco si nastere care le platesc (eco cu 15 la suta redus) restu sunt gratis toate analizele pamantului, alte eco in afara de cele de sarcina etc, ok nu sunt gratis toxoplasma CMV etc astea care oriunde se platesc dar in rest orice ai nu face nimeni economie te verif de la a la z pe gratis, mie in calitate de omuletz paranoic si ipohondru care ma verifica anual la toate cele imi place 30+ Yannis |
pai si mie mi se pare mult...insa alea au venit la mine cu 2 pachete.asta ami ieftin in care daca ai sub 40 ani pl 54....si altul 87 pe luna. 22 e parfum....
31+
catalutza81 spune:
Buna fetele dragi!!! va multumesc din suflet pt urari!
Inca suntem stresati, cautam doctori ca acuma mi s-a pus pata pe CFR 2 si nu mai vreau altceva! am luat-o razna...
Am de recuperat 2 (!!!!!!!!!!!!) capitole, sunteti fantastice, nu reusesc sa va citsc asa repede!
In alta ordine de idei, Sagetutza ai dreptate, ca sa nu existe dubii, trebuie facuta cerere la angajator sa suporte diferenta... Dar e vb de diferenta dintre salariu net si indemnizatia de maternitate. Sunt putine cazurile in care 85% din brut e mai mic ca netul...de ex atunci cand ti se plafoneaza la 12 salarii minime nete pe tara sau cand ai avut perioade asimilate stagiului de cotizare in ultimele 6 luni care "trag in jos" media veniturilor pe lunile respective. Eu sunt in aceasta situatie. Nu cred ca o sa am probleme aici sa primesc diferenta si fara hartie, dar oricum fac hartia...ca sa dorm eu linistita :).
Si...am luat carucior!!!!!!!!!!!! uitati aici link: poze carucior vreau sa va spun ca e fix pe modelul de la inglesina si per perego daca nu am gresit ultima denumire
si fff usor de folosit. Pozele sunt direct de la doamna de la cre am cumparat, nu stiu cum a facut da mi l-a adus la 750 ron...carucior sport si landou, ca noi scaun de masina am primit de la cineva...cu scaun de masina (aka scoica) era 900 ron...super ieftin. V-as fi facut poze eu personal da l-am bagat asa de bine in pungi si apoi pe sifonier ![]()
![]()
ca va rog sa ma iertati ca nu il mai desfac. E cel pe rosu.
Va pup pe toate

ma duc sa citesc cele 2 capitole din urma...
Catalutza
27+
Irina
cris.dogarel spune:
lorex, esti o dragutza

chestiile astea ecologice mor/dau reactii adverse daca vin in contact cu oameni ne-ecologici, ca mine...![]()
![]()
![]()
si eu incerc sa evit multe dintre balariile din cosmetice, mancare, etc, dar nu cred ca pot castiga lupta cu "produsele capitaliste"

in plus, mi se pare un pic gogonata toata aceasta noua industrie bio-eco-organica. prea e elitista prin pret si accesibiltate..(tre sa fii madonna sau super bogatas sa ai totul eco-bio in viatza ta). si chiar daca ai avea "lucruri" bio, tre sa respiri aerul imputit (asta daca nu stai pe platoul tibetan), tre sa te...pupi cu oameni "infectati", tre sa faci fata la mediu, asa cum e el.
tot ce sper e sa nu avem noi si copiii nostri probleme majore de sanatate de la mediul asta. in rest, vom face slalom intre bio si ne-bio, dupa buget si convingeri.

Cris,
31+cu
Ema si
Ana(2003)
poze
AMR 8 sapt.!!
danyelana spune:
Neatza burtici,
Decenuela, merci pt cafea
si ma bucur ca ai reusit sa dormi mai bine in noatea asta. Apropos de intrebarea ta despre sucuri naturale, intr-adevar contin foarte mult zahar. Dieteticiana mi-a recomandat sa nu mai beau sucuri si mai ales de porto. 
Mamidepuiti, abia asteptam vesti de la eco. 
Cristies, ma bucur ca ai revenit, chiar incepam sa ne intrebam pe unde umblii. 
Noi nu am dormit prea bine, ne-am trezit cu partea dreapta, pe care dormisem, amortita si cu dureri de spate.
Abia asteptsa recuperez patul nostru ca cel al baiatului e cam moale si de aia ma dor toate. 
Pupici la burtici. 
Acum
31+ cu bb mic si scumpic
Arthur
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
Nik0le spune:
lorex, foarte interesante informatiile despre produsele bio, ce bine suna ce zici tu acolo...
lillyka, nu te necaji, sper sa rezolvi repede cu mobila! 
Salut sarbatorita
, foarte frumos caruciorul, bravo! La CFR2 am auzit ca dr Nayel ar fi bun, are cabinet prin Dr. Taberei, cred ca te-ar primi. Tin pumnii stransi sa rezolvati repede!
Nico
de
Isabela si
28+ cu
Irina
alexutzzza spune:
FEteleee va

pe toate si fug! treb sa ajung la primarie sa inregistrez casatoria de pe 4 IULIE!!!!!!!! In sfarsit dupa atatea luni si multe drumuri (actele au calatorit mai mult ca noi) Am toate stampilele de pe toate insulele Atena etc, toate prefecturile primariile, apostilele traducerile, legalizarile ministerele...

off si merg sa dau piept cu autoritatile romane! 

urati-mi bafta! Abia de azi imi schimb si numele! Sa vedeti daca reus sa iau numele lui ce drumuri mai am de facut: buletin, pasaport, permis, talon, PFA, conturi in banca, toate de schimbat! 

O sa le schib pe toate acuma ca bag burta la inaintare si zic ca-s gravi. V-am pus poze cu tot ce am luat ptr bb pan acum (putine) si cu burta de azi
http://community.webshots.com/album/575199219OqUoLp va dau asa ca ma grabesc tare lene mare sa ascund link sau sa pun la semnatura
30+
Yannis
catalutza81 spune:
Referitor la produse de curatat...eu pe jos am de gand sa spal cu apa si betadina dizolvata in apa. cand aveam catel
, asa spalam pe jos pt ca avea obiceiul fie sa imi bea din apa din lighean
pana sa il prind eu...fie sa linga tot ce era pe jos. Si nu a patit nimic si era mititel foc atunci....cred ca e o varianta buna pan ala detergenti bio care pun pariu ca au pretul dublu...
Am luat de la baby expo un pliant de la sensiblu, care zicea ca din 15 dec la farma sensiblu se gaseste Dermalin in pungi de 1 si 2 kg...ma gandesc ca poate au scos ce aveau pt a baga promotia asta. fata vara-mii are dermatita la care nimeni nu ii da de cap...asa ca o ascult cu sfinenie, sa nu carecumva sa spal cu detergent de adulti pt bb inainte de 3 luni...
Catalutza
27+
Irina
Nik0le spune:
alexutzza, BAFTA si multa rabdare, ai ceva drumuri de facut, vezi sa nu te obosesti prea tare, aminteste-ti ca dr a spus sa stai in pat!
ce burtica mica ai la aproape 31 de saptamani...
Nico
de
Isabela si
28+ cu
Irina
mamidepuiuti spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alexutzzza FEteleee va ![]() ![]() pe toate si fug! treb sa ajung la primarie sa inregistrez casatoria de pe 4 IULIE!!!!!!!! In sfarsit dupa atatea luni si multe drumuri (actele au calatorit mai mult ca noi) Am toate stampilele de pe toate insulele Atena etc, toate prefecturile primariile, apostilele traducerile, legalizarile ministerele...![]() ![]() off si merg sa dau piept cu autoritatile romane! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() urati-mi bafta! Abia de azi imi schimb si numele! Sa vedeti daca reus sa iau numele lui ce drumuri mai am de facut: buletin, pasaport, permis, talon, PFA, conturi in banca, toate de schimbat! ![]() ![]() O sa le schib pe toate acuma ca bag burta la inaintare si zic ca-s gravi. V-am pus poze cu tot ce am luat ptr bb pan acum (putine) si cu burta de azi 30+ Yannis |

) ... am oroare de acte 

... desi imi amintesc desenul animat cu ASTERIX
... lucrusoarele lui bb sunt tare frumoase...

... de burtica doream sa spun ceva:burtica e super! 

... "de unde" ziceai tu ca vrei sa slabesti?

...mami de Radu Andrei(30.07.2000) si
33+
www.flickr.com/photos/43575800@N02/?saved=1" target="_blank">poze