Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (53)
Raspunsuri - Pagina 17
alexutzzza spune:
LA MULTI ANI CATALUTZA!!!!

SANATATE, FERICIRE BB SANATOS, NASTERE USOARA CUM SI CU CINE VREI TU (dr nou sau sa vina dr tau oricum iti pui tu in gand, asa sa fie 
)...siiiiii evident asteptam sa dai de baut! 
30+
Yannis
cris_mario spune:
lilika eu am luat de pe mess,de akl si am scris cn sunt si unele fete mi-au dat accept..adik majoritatea![]()

Andreea
27+
-Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
cris.dogarel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alexutzzza decenula mie mi se pare mult! eu am abonam eureko si platesc 100E la 3 luni deci cam 22 E p luna (tva inclus) si mi se pare super tare. Am facut abon cand am ramas gravi, daca il faceam inainte aveam reduceri considerabile la ecografii si nastere dar pe langa eco si nastere care le platesc (eco cu 15 la suta redus) restu sunt gratis toate analizele pamantului, alte eco in afara de cele de sarcina etc, ok nu sunt gratis toxoplasma CMV etc astea care oriunde se platesc dar in rest orice ai nu face nimeni economie te verif de la a la z pe gratis, mie in calitate de omuletz paranoic si ipohondru care ma verifica anual la toate cele imi place 30+ Yannis |
si cu restul de 44 de euro ce faci, ii dai pe cioco aia de-o ascunzi de sotz??
Cris,
31+cu
Ema si
Ana(2003)poze
AMR 8 sapt.!!
mariucasara spune:
lilika
E normal sa ai emotii dar gandeste-te ca mai ai putin putinel si iti vei tine puiul in brate

cris.dogarel de la eco de 12 saptamani si pana acum s-a mentinut o diferenta de aproape 2 saptamani intre varsta calculata conf. UM si varsta ecografica. Ecografic bebe e mai mare cu 2 saptamni asa ca medicul banuieste ca se va naste mai devreme...Dar poate ne face o surpriza si sta pana la termen si se face de 4,5 kg![]()
Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si
31+
Sebastian Petru
mariucasara spune:
| citat din mesajul lui lillyka voi ati facut schimb de adrese de yahoo? mi-ar placea sa va adaug si eu pe mess dar nu vreau sa abuzez... cum se procedeaza? ne intrebam sau le luam de la contacte si le adaugam? 35+ Luca Alexandrupoze lucruri bebe AMR 2+ saptamani..aoleu... |
Poti sa le iei de la contacte ca oricum intreaba Yahoo daca esti de acord sa te adauge cineva in lista.

Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si
31+
Sebastian Petru
lorex spune:
| citat din mesajul lui cristies Lorex, tu vrei sa faci trei eco in 6 saptamani? Sincer e cam mult... mai ales daca nu ai nici o problema de urmarit. Si inca ceva... ce e aia detergent bio? Scrie si pentru mine compozitia aici ca tare nedumerita sunt... Bumbacul bio l-am inteles dar un detergent este un detergent... ce anume din el e bio? Ca eu varianta bio o stiu pe pietre la rau... Merci frumos. 32+![]() |
Iti explic cu placere!
Produsele de curatenie care se gasesc pe piata contin compusi chimici daunatori sanatatii, iritante.
Ne place cum miroase dupa ce facem curatenie, da, dar mirosul acela frumos ascunde in spate multi compusi chimici sau petrochimici care lasa urme extrem de toxice si total nesanatoase si care pe termen lung duc la alergii, in special la micutzii locatari care sunt mult mai sensibili.Vopselurile, produsele de curatat si produsele din plastic degaja vapori toxici.
Pana si substantele izolante, plafonul fals, mobila, degaja diverse mirosuri.
Detergentii bio nu sunt corozivi, toxici, alergenici, otravitori, caustici, nu au fosfati, coloranti, nu au derivati din petrochimie, au tensioactivi de origine vegetala, parfum natural discret deci toxicitate nula, capacitate de biodegradare de pana la 90% iar pentru producerea lor sunt folosite resurse regenerabile.
Curatenia casei va fi mai placuta fara gatul iritat dupa ce speli in baie sau lipsa mirosului dupa ce ai spalat aragazul. Iti va face placere sa faci curatenie, iar sanatatea ta nu va fi afectata in nici un fel.
Acuma sincer si eu am solutii chimice in casa pe care le folosesc, insa incerc sa pun concentratii mai mici. De ex la WC cu siguranta e nevoie de un dezinfectant, si cum nu stiu alta varianta in loc de domestos....pana gasesc ceva mai putin iritant il mai folosesc.
Recunosc ca ma ustura in gat si ma doare capul dupa ce-l folosesc din cauza asta de cand sunt gravi, spal fara el ,abia la final torn de jur imprejur, pun repede capacul si fug din baie
Ma intorc dupa jum de ora si trag apa, apoi din ce mai ramane mai intind si eu pe-acolo cu peria
Am si detergenti bio pt curatenia in casa...o sa-l pastrez special pt perioada in care bebe e f mic si nu vreau sa-l oblig sa suporte mirosul de ajax sau mr.proper.
Bine n-are cum sa-i faca si stiu atatia copii alergici ca nu vreau sa risc...imi amintesc ca bebeul unei vedete, nu mai stiu care, parca un actor de renume, a fost f afectat de nush ce boala si medicii au ajuns la concluzia ca e de la detergentii fol in casa.
Daca reusesc sa-mi amintesc revin cu detalii...
Mai stiu ca e f important sa clatim bine vasele spalate cu detergent si hainele ca sa nu ramana urme, care mai apoi intra in organism, din vesela prin ingerare si din haine prin piele.Si mai stiu ca balsamul de rufe nu e sanatos deloc.
Nu vreau sa va sperii, cu atat mai mult nu vreau sa va plictisesc. Ce imi doresc e sa fiti un pic mai cu bagare de seama cand turnati solutia de spalat pe jos in ligheanul cu apa, sau cand puneti detergentul in masina de spalat...poate ca nu e chiar nevoie sa turnati atat de mult

26+ 
alexutzzza spune:
mamidepuiuti bafta la eco! asteptam vesti bune! 
ale1212xa bine ca esti mai ok 
cris.dogarel
si eu obosesc cand aud ce treaba fac si ma simt lenesa si inutila si incerc sa ma mobilizez so ...ieri dupa masa am 

ca in weekend am stat cu cracii in sus , dar in timp ce io vroiam sa ma dau viteaza cu curatenia, a venit sotu mai devreme de la birou si m-a ajutat la rufe si gatit ![]()
lillyka offf orice da numa nu plange! 

boul e bou nu merita lacrimile tale, mobilizeaza te , ameninta-l la bani nu stu da nu plange! 
30+
Yannis
alexutzzza spune:
cris.dogarel hi hi hi,banii da si pe cioco si mai ales pe rata la Bubu sau pe Casco
Bubu = cea mai frumoasa mashinutza din lume!
Sotzul e gelos uneori, mai ales la inceput, zicea ca iubesc masina mai mult decat pe el! 
Bubu e roshie si e un Opel Corsa nou (2008) si sexy ![]()
30+
Yannis
lillyka spune:
| citat din mesajul lui alexutzzza mamidepuiuti bafta la eco! asteptam vesti bune! ![]() ale1212xa bine ca esti mai ok ![]() cris.dogarel ![]() ![]() ![]() ![]() ca in weekend am stat cu cracii in sus , dar in timp ce io vroiam sa ma dau viteaza cu curatenia, a venit sotu mai devreme de la birou si m-a ajutat la rufe si gatit lillyka offf orice da numa nu plange! ![]() ![]() boul e bou nu merita lacrimile tale, mobilizeaza te , ameninta-l la bani nu stu da nu plange! ![]() gata am bagat pe toata lumea...sper sa nu fi uitat pe careva...pe yahoo nu plang efectiv, doar ca in afara de mobila copilului mai avea de facut si un dresing mare, care era de fapt singurul dulap al nostru din casa pentru haine...si stam cu hainele pe canapea de aproape o luna...si imi e groaza ca nu ma pot apuca sa aranjez dulapul si hainele bebeului sa le spal si sa le pun la el in dulap ca nu am unde sa le pun...macar de as fi avut eu dulap de haine , le spalam si le puneam la mine in dulap...ca sa nu mai zic ca nu stiu cand o sa am timp sa aranjez dulapurile si sa fac curatenie generala inainte de bebe daca el in 2 sapt jumate iese din burtica... de aia sunt necajita...cumva o rezolvam noi, ca ii stiu si adresa de acasa...stiu destul de multe...doar ca nu as fi vrut nervi si scandal si intarzieri... ca sa nu mai zic ca noi aveam in plan sa chemam prietenii sa vada mobila lui bebe acuma...inainte de a se naste ca pe urma macar o luna sa nu vina toata lumea in vizita...si s-a dus si planul asta ca nu mai avem timp.... scuze ca m-am intins ca o placinta... 30+ Yannis |
35+
Luca Alexandrupoze
lucruri bebe
AMR 2+ saptamani..aoleu...
lorex spune:
![]()
am aflat acum ca se face si mobila ecologica ![]()
Mobila ecologica se deosebeste de mobila conventionala prin faptul ca adezivul folosit NU contine substante toxice ca de ex. formaldehida, pesticide sau substante volatile.
Mobila ecologica nu se trateaza cu lacuri ci doar cu uleiuri, lustre sau uleiuri de rasina naturale,
care confera lemnului capacitatea de a filtra aerul, inmagazinand chiar substante toxice. Lemnul tratat cu ulei este antistatic, ceea ce inseamna ca nu atrage praful.
Mai mult decat atat, pernele, panzele si umpluturile de perne nu contin fire sau aditivi sintetici, fiind din bumbac, lana etc.
Lemnul pentru mobila ecologica nu provine din Africa, America de Sud etc, de unde stim cu totii cum se exploateaza, ci din paduri europene.
26+