Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (53)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Si eu am parul lung dar spre deosebire de Cris.dogarel, nu mai am breton ca a crescut si nu m-am mai tuns de la nunta. Acum as vrea sa ma vopsesc sa-mi tai varfurile si vroiam breton. Acum dupa ce te citesc nu stiu daca sa mai fac breton sau nu.

Catalutza
, sunt super achizitiile tale. Ai un carut frumi rau.

Alexutzzza, bafta cu actele si sper sa se rezolve cu cat mai putine drumuri. Iar despre hainutzele lui Yannis.... sunt suuper.

Pupici la burtici.

Acum 31+ cu bb mic si scumpic Arthur

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

catalutza ....frumu caruciorul....ori n-am fost eu atenta la disc de dinainte ori sunt ....n-am inteles faza ca ti l-a adus doamna la 750.....

daca sunt ed cumparat cred ca as fi interesata si io....

31+

da de la o doamna pe care am gasit-o pe net, am vb cu dna la telefon si mi l-a adus in doua zile. I-am zis ca o sa il iau dca imi place, deci daca ii gasesc cusur, nu il iau. Am fost la femeie acasa si l-am ridicat. Are si chestii sh, dar modelul asta de carucior il are nou nout. daca avrei ii scriu mail sa o intreb daca pot sa dau nr de tel si iti trimit pm. Acum discut cu ea despre un patut de lemn, zice ca undeva la un pret de 450 ron, cu aparatori, saltea si pilota...bun la pret, astept sa vad care e treaba cu lemnul etc. Am pus cateva intrebari ca sa ma lamuresc....

Catalutza 27+ Irina

Mergi la inceput

Nikole, si tie si sa treaca simptomele astea urate.

Vad ca tot vorbiti despre detergent pt bebe si ca nu il mai gasiti pe cel de la Sensiblu. Aici cel mai utilizat este unul care se cheama "Le Chat" (am luatsi eu dar nu l-am folosit inca ) da am prietene care au folosit Persil Sensitive sau Ariel Pureté & Douceur (cel alburiu-crem). Ele au fost multumite si una chiar avea bebele cu piele atopica si folosea Ariel fara probleme. Nu stiu cat de utile sunt informatiile astea dar totusi.

Pupici la burtici.

pozele mele

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

fetele am revenit si eu

multumesc de urari intr-adevar ma simt mult mai bine..drept urmare m-am apucat de mancare si curatenie si nu am reusit sa citesc nimic din urma..
Asadar, dupa 3 masini de spalat, o oala de sarmale si un pic de ordine prin casa ma bag si eu in patut oleca cu burta in sus. Ne revedem mai pe seara

-----------------------------------------
30+ cu Dragos-Andrei

Mergi la inceput

Fetele, cine face un capitol nou?...... Pleaseeee

Pupici

pozele mele

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

am actualizat si semnatura caci de joi pana azi am mai crescut oleaca

-----------------------------------------
31+ cu Dragos-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

Offff, fetelor, ca tare vorbarete mai sunteti!!!
Am alergat sa citesc tot din urma si abia acum am reusit... In we n-am intrat, ca de obicei suntem plecati de acasa, si cand suntem in fata calc tre sa facem cu randul, sa nu ne certam Am fost la plimbarica prin Herastrau, ca tot a fost vremea frumoasa, si am papat vata pe bat preferata mea... Ieri insa am avut o zi urata, m-am suparat pe sotzu si am si de suparare... Si cand am ajuns acasa si-a cerut iertare si a zis ca n-a vrut sa ma supere, ca e ultimul lucru pe care l-ar face acum, si mi-a facut suc de fructe si m-a pupacit si m-a tinut in brate... L-am iertat pana la urma, ca n-a fost nimic grav, dar mi-a placut cum s-a purtat ca sa-l iert

De saptamana viitoare raman acasa, abia astept!!! O sa am atunci mai mult timp sa stau cu voi la taclale si sa citesc si eu minunatiile de carti de pe mailul comun

toate burticile si aveti grija de voi!

28+
poze gravi
trusou bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

Nu mai e nimeni pe aici? Am ramas singurica???

28+
poze gravi
trusou bebe

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui evyme

Nu mai e nimeni pe aici? Am ramas singurica???

28+
poze gravi
trusou bebe

Nu esti singura Si eu sunt pe aici si astept ca cineva sa ne faca un nou capitol.

Pupici

pozele mele

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

evyme, ma bucur ca v-ati impacat! Vata de zahar... mmm...

Ma apuc sa mesteresc un capitol nou, sper ca n-am uitat de tot cum se face (ca de altele am uitat... ). Merge cam greu site-ul, rabdare va rog mult.

Nico de Isabela si 28+ cu Irina

Mergi la inceput