Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (53)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

a...am uitat ca se vb de sucuri. am vz la tel un nutritionist acu ceva vreme si recomanda sa fie consumate cu moderatie..mai ales cele de fructe...deoarece contin f mut zahar. dadea exemplu..freshul de portocale....ca juma de litru il bem asa..ca pe apa....el rezulta dintr-un kg juma de portocale...intreba..in mod normal..mancam noi atatea portocale odata??? prcesul de masticatie are si el rolul lui.

concluzia...e recomandat dar cu mare grija...

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

a ....ca daca ziua nu-s prea activa...intrebare...au venit de la eureko pt asig de sanatate....spuneau de 54 euro/luna. stiu ca unele aveti cat de rentabile sunt aceste abonamente??? sunt in dilema. in conditiile in care in afara de vizitele din timpul sarcinii n-am prea avut de-a face cu doctori.

catalutzaaaaaaa LA MULTI ANI! ....SA FII SANATOASA SI NASTERE USOARA

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

buna dimi burticute!... ... catalutza sa fii o mamica sanatoasa , fericita si implinita, irina sa-ti umple sufletul si viata de bucurie!

mami de Radu Andrei(30.07.2000) si 32+ www.flickr.com/photos/43575800@N02/?saved=1" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

LA MULTI ANI, CATALUTZA!!!!!

NASTERE USOARA, DOCTOR BUN LANGA TINE, BEBE IUBITOR, SANATOS SI PAPACIOS!!

Cris, 31+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 8 sapt.!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

am schimbat si semnatura...am mai crescut si noi abia astept sa ma "intalnesc" diseara cu bb...

mami de Radu Andrei(30.07.2000) si 33+ www.flickr.com/photos/43575800@N02/?saved=1" target="_blank">poze

Mergi la inceput

RATUSCA, si eu am avut la ana doua scanduri ptr suport. singura chestie e s aai grija sa nu-ti zgarie cada si eventual sa nu alunece cadita de pe ele (benzi de cauciuc, ceva)

CRISTIES, bine ai revenit! mi-ai dat emotii, dar vad ca ai fost ocupata sa bifezi la listutza. bravo!!

ANDRE LINA, clisma poti s-o faci acasa, daca te ia travaliul usurel, sau daca mai ai ...control: un irigator, d preferat cu furtun lung si canula pe care sa nu o mai folos. apoi...pui cana (macar 1,5 litri de apa caldutza)deasupra capului pe ceva, stai in cada in picioare si...roll on. eu am facut o sg. data, la o operatie, da' nu mi-a placut deloc in timp ce: ma durea burta. dupa insa, o placere
acu' nu stiu daca tu vroiai procedura sau o stiai, dar... nu mi se pare nicio problemea daca iti fac la spital, ca tot astepti p-acolo destul si astfel te asiguri ca te golesti cat mai aproape de eveniment...plus k nu te chinui tu in pozitii contorsionate ptr o fata in travaliu...

poze
AMR 8 sapt.!!

Mergi la inceput

DECENUELA, multumim de cafea. si eu sunt in clubul leneselor (obosesc numai cand citesc ce de treaba fac onitza, cris mario, larisel si alte fete);
si nici macar cafea nu prea dau pe aici. dar dau din gura, se pune??
nu te mai scuza, ca suntem multe fete si facem diviziunea muncii, nu??

poze
AMR 8 sapt.!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sagetutza spune:

Decenuela ai PM!

am uitat ce vroiamm sa va spun.. poate imi aduc aminte cand ma intorc.
Neata, by the way...
cata

32+ Nicola-Teodora (deocamdata... mai negociem...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

neatza fetele

nu am mai intrat de joi si ati umplut 3 capitole....cand le-oi recupera nu stiu

noi tocmai ne revenim dupa o raceala crunta care m-a pus pe mine la pat pana sambata si apoi pe sot...ne-am dadacit unul pe altul si motanul pe amandoi

Ma duc sa citesc din urma si revin...probabil in 2 zile termin la cat ati scris

O zi placuta va urez

-----------------------------------------
30+ cu Dragos-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

Buna dimineata burtici fara somn!

CATALUTZA
Sa ai o nastere usoara si un bebe frumos si sanatos.

Ma primiti si pe mine in clubul leneselor? Nici eu nu reusesc sa ma organizez mai bine, de lene nu de alta. O tot intind de pe-o zi pe alta. Dar, acum, ca sunt in prenatal sper sa imi vina mintea la cap.

Azi trag o fuga pana in Auchan sa vad ce gasesc pt Ami. S-a deschis in 12 noiembrie si inca nu am fost. Mi-era de aglomeratie. Dar acum sunt viteaza si cred ca nici nu se mai inghesuie lumea ca in prima saptamana. Sper...

30+ (Amaris-Stefania)

Mergi la inceput