Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (53)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

catalutza81 La multi ani! Sa ai parte de tot binele din lume!

Fetele multumesc din suflet pentru leacuri! S-a desumflat complet piciorul cu o foaie de varza tinuta la figider si apoi legata pe umflatura. Partea proasta e ca ma doare mai rau si imi amorteste
Azi voi face bagajul pentru spital. Medicul meu insista ca nasc la maxim 38 de saptamani asa ca ar fi bine sa incep macar pregatirile.

fetele

Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 29+ Sebastian Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Neata si de la noi.....ptr toate lumea,merg sa citesc si revin

Andreea 26+ -Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Am schimbat semnatura putin in avans ca sigur uit. Am stat 1 saptaman si 5 zile la 29 se saptamni

Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 31+ Sebastian Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

La multi ani, CATALUTZA!!!

Multa sanatate si toate cele bune!

Nico de Isabela si 28+ cu Irina

Mergi la inceput

Neatzaaa!

decenuela, multumim pentru cafea!

mariucasara, bine ca s-a dezumflat piciorul, dar tot nu e in regula ca te doare asa. Cu dr ai vorbit despre asta? Spor la impachetat!

gratiana, spor la cumparaturi, sa ne spui ce-ai luat frumos!

Si eu tot in clubul leneselor... macar eu cica am scuza, ca trebuie sa stau in pat. Asa macar nu ma simt vinovata ca nu fac mai nimic. Bagajul de spital... hmmm... cred ca dupa sarbatori ma apuc de el... sper sa stea fata cuminte in burtica. Ma apuc acum sa citesc despre alaptat, poate mai aflu ceva nou.

Mergi la inceput

A, larisel, am uitat sa zic: exista tratamente pentru estomparea vergeturilor, sa nu te superi ca au aparut, burtica ta face o treaba grozava crescand doua minuni odata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

LA MULTI ANI! CATALUTZA!!!

26+

Mergi la inceput

Nik0le Cu doctorul ma intalnesc abia pe 11 decembrie. I-am mai spus de problema dar nu era asa rau. Atunci mi-a zis sa iau paracetamol cand nu mai rezist, maxim 3 pe zi. Dar eu nu vreau medicamente ca am luat destule la inceputul sarcinii

Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 31+ Sebastian Petru

Mergi la inceput

andre_lina imi pare rau ca nu ai putut dormi sper ca ai rezolvat ceea ce aveai..si ciorbita de fasole cu ciolan am si eu

ratusca...ms m-a durut decat mijlocul aseara,in rest sigur bea si ratusca ca pun poze

ratusca baietelul frumos....

cristies....din pacate nu o sa dansam deloc....va fi un party fara muzica,ptr ca inca suntem in doliu(tatal meu nu a facut un an).....iar Mario ma intreaba zilnic...hai mami cand e? cat mai dureaza?deja i-am pregatit hainutele...e nerabdator...curatenia e apr gata...mai am de finisat...asteptam si de la tine pozici cu achizitiile

decenuela...eu sper sa o tina asa cu vremea..deh,sa fiefrumu sambata...pai pana la urma poze tre sa pui asa k mobilizeaza-te..si tre' sa se ocupe cnv si de cafea...k mirosea asa de bn dimi

cris.dogarel imi pare rau k ai papat cam muuuulte aseara/ieri..fii mai atenta la ce papai...mie nu-mi plac rodiile...normal k se pune k umplem pag astea aici

ale bn mkr k a trecut raceala

eu de bagajul de spital ma apuc dupa cununie..sa ma linistesc putin

Mergi la inceput

LA MULTI ANI CATALUTZA

sa fii sanatoasa,sa ai un bebe sanatos,mancacios si cumintel care sa te bucure

Mergi la inceput