Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (53)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Mii de multumiri Catalutzei pentru listute!!!!
Esti asa de organizata, impreuna cu Larisel cred ca putem sa va declaram mamici exemplar de ordonata!

Bravo voua!!!

Eu le-am folosit cu varf si indesat in week-end, cand am facut o gramada de achizitii, din nefericire n-am terminat totul.

Vreau sa impartasesc din ce am aflat la curs (aviz amatoarelor care vor sa mearga singure la spital cu apa rupta -
Andre_lina). Asadar: exista doua tipuri de bagaje:

1) minim minimorum:
- tampoane de vata cu tifon
- tricou larg sau camasa pentru nastere
- BIC
- buletinul
- am uitat cum se numeste, pentru clisma
- papuci.
- mapa cu analizele din timpul sarcinii.

Restul bagajului il poate aduce cineva dupa...

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

Va spun si eu noapte buna si vise placute! Pe dimineata.

30+ (Amaris-Stefania)

Mergi la inceput

Cris_mario, ce dragut ca ai intrat in linie dreapta !!!!

Nu te obosi prea mult pentru ca trebuie sa si dansezi sambata, nu?

In ce stadiu mai esti cu curatenia?

Si inca ceva ce vroiam sa te intreb demult, ce zice Mario de acest eveniment? E fericit pentru tine?

32+

Mergi la inceput

Felicitari ratusca pentru rezultatele de la eco.
Vreau si eu intalnire cu bebe, ca mi-e asa de dor...

Lorex, tu vrei sa faci trei eco in 6 saptamani? Sincer e cam mult... mai ales daca nu ai nici o problema de urmarit.

Si inca ceva... ce e aia detergent bio? Scrie si pentru mine compozitia aici ca tare nedumerita sunt... Bumbacul bio l-am inteles dar un detergent este un detergent... ce anume din el e bio? Ca eu varianta bio o stiu pe pietre la rau... Merci frumos.

32+

Mergi la inceput

Cris.dogarel, ce poveste.... brrrrrr....

Mie azi mi s-a intamplat o chestie... incredibila. Am uitat cheile de la masina in usa si cineva mi le-a adus in Real... Nu mi-a venit sa cred. Nu cred ca citeste, dar as vrea sa-i mai multumesc inca o data.

Fetele, baile fierbinti ajuta la dilatarea uterului, asa ca nu incercati acasa decat cadn vreti sa provocati travaliul...

32+

Mergi la inceput

Am vazut ca toata lumea bea sucuri naturale. Eu citisem pe undeva ca organismul nu stie sa functioneze cu sucuri si de aceea cand simte de exemplu gustul de morcov incepe stomacul sa digere, iar daca nu i se da fibra... se poate ajunge la ulcere... Nu mai tin minte sursa...

Oricum va pun o reteta pentru sucul de sfecla:

200g mere
50g sfecla
90g telina
si obtineti:

179 calorii
Vitamina A 480
Vit C 23 mg
Potasiu 763mg
Magneziu 37mg

E luata dintr-o carte "Detox Plan".
Poate ajuta pe cineva.

32+

Mergi la inceput

Va ofer un paharel de laptic cald sa dormiti bine (desi vad ca din ce in ce mai multa lume se plange de insomnii...) si un sa visati frumos.

Noapte buna!!!

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Mii de multumiri Catalutzei pentru listute!!!!
Esti asa de organizata, impreuna cu Larisel cred ca putem sa va declaram mamici exemplar de ordonata!

Bravo voua!!!

Eu le-am folosit cu varf si indesat in week-end, cand am facut o gramada de achizitii, din nefericire n-am terminat totul.

Vreau sa impartasesc din ce am aflat la curs (aviz amatoarelor care vor sa mearga singure la spital cu apa rupta -
Andre_lina). Asadar: exista doua tipuri de bagaje:

1) minim minimorum:
- tampoane de vata cu tifon
- tricou larg sau camasa pentru nastere
- BIC
- buletinul
- am uitat cum se numeste, pentru clisma
- papuci.
- mapa cu analizele din timpul sarcinii.

Restul bagajului il poate aduce cineva dupa...

32+

bai.... nu uita tocmai de clisma... de cand caut sa stiu si eu ce tb sa facem... vreau sa fac clisma inainte sa nu stau stresata de ideea ca fac kk pe mine pe acolo

35+ cu Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
primele poze
poze burtica
toate pozele

AMR ....5 SAPTAMANI... NUMAI DUMNEZEU STIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sagetutza spune:

Neata fetelor....
Abia acum am rceuperat si cititul si am teminat si treaba, de fapt mai am 2 mail-uri de trimis.. si gata...
O pun pe TEO la culcare.. ca o sa creada despre "ma-sa" ca e o denaturata.
I-am dta si o salatica sa pape inainte de culcare.. Nu de lata dar 1 kg in plus sau minus ce mai conteaza....
se pune dk dau cafeauu pe la ora asta????
hai ca nu o dau le las pe fete pt mai tarziu.

32+ Nicola-Teodora (deocamdata... mai negociem...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatzaaaa.....bine te-ai gandit sagetutzocum sa dai cafea la 3....??? se raceste pana dimi....dar...una e sa i insomnii...alta e sa muncesti pana la ora aia...bataieeee

n-am mai reusit sa scriu nik aseara...eram asa de terminata...am dormit de la 10 la 5..ceea ce e....sarbatoare.

ieri mi-a trimis andre lina un link de pe bebeshop parca...si.azi il comand...si am aflat ca mi-l cum para o ruda...asta e bine.

joi am intalnire cu gandacul meu...abia astept...nu l-am vz de la 23 sapt ..sper ca totul sa fie ok...e asa de cuminte...oare sta si le...coace pt cand o iesi????

cred ca mi-am activat PM vreau si eu parola de mail.

am dum in real la DM...si aveau multe chestii pt copii...cosmeticale...scrie fara paraben....si 2 feluri de persil sensitive.

daca larisel si catalutzapot fi declarate printre cele mai meticuloase si ordonate viitoare maici eu voi fi in topul de la coada....mi-e lene si sa caut emoticonuri cand scriu..sa fac poze..sa le postez...sa vad cum se posteaza link-uri si tot asa....
dar...ma dau mare cu cafeaua de dim...

sa avem o zi frumu si sa aveti grija la raceala...vremea asta e f inselatoare si anormal de cald pt per asta

31+

Mergi la inceput