Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (53)
Raspunsuri - Pagina 12
alexutzzza spune:
| Citat: |
A, sa nu uit, mie mi-a venit o idee referitor la suportul pentru cada, ce-i drept a ramas inca la stadiul de idee, deci nu am testat inca. Pentru cine vrea sa faca baita in sala de baie, nu am putea folosi doua placi de parchet (din acela de se monteaza prin sistem click) pe care sa le pun perpendicular pe cada mare si apoi sa punem deasupra cadita lui bebe? Ratusca 29+ ![]() |
uite www.okbaby.it/bagnetto/prod_ro.php?item=onda_evolution&p=1&img=01" target="_blank">aici o solutie mai profi

[e toate siteurile zice ca se pot da cu suport optional da nicaieri nu-mi arata suportii aia albi care se pun p cada mare 
30+
Yannis
alexutzzza spune:
aaa gata am gasit
www.jucariidejucarii.ro/bebelusi/produse-pt-baie/cadita-ergonomica-onda-evolution/" target="_blank">aici
30+
Yannis
alexutzzza spune:
AAAA siRATUSCA fekicitari bb e grasunel ptr valorile tale sexy
, val mele sunt bune si la 29s 0 zile avea 1251g
30+
Yannis
Andre_lina spune:
| citat din mesajul lui cris.dogarel eu azi am facut-o lata cu mancarea: samburi de rodie (uneori cu tot cu semintze), suc de mere cu mandarine, ciorba de fasole, pui cu usturoi... si altele, nu la fel de explozive. le-am mancat la intervalele mele obisnuite, de 2-3 ore, dar ... s-au adunat probabil toate acolo si acum simt ca pocnesc de balonare si arsuri ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nu faceti ca mine, oricat v-ar fi pofta de chestii nashpa, mai ales combinate (eu n-am mai mancat usturoi de mult si.... imi place). andre lina, off, de cateva saptamani zici de chestiile alea presante si stresante. cand te mai linistesti si tu? nu sufera nimic amanare sau... delegare la altcineva? ![]() ![]() Cris, 31+cu Ema si Ana(2003)poze AMR 8 sapt.!! |
OOOF... din pacate unii o fac lata si eu tb sa le descurc... si pt asta alerg ca nebuna de dim pana seara... si tot cei ce le fac se plang ca mor de inima... iar eu ce sa mai zic ca in cateva sapt nasc.... vorbeam cu o prietena ca mie mi se rupe apa la volan... si merg singura la spital... asa ca sa imi pun bagajul in portbagaj pt orice eventualitate!
35+ cu
Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!primele poze
poze burtica
toate pozele
AMR ....5 SAPTAMANI... NUMAI DUMNEZEU STIE
cristies spune:
Buna gagici,
Scuze de intarziere dar vreau si eu sa urez toate cele bune sarbatoritelor acestei perioade, fericire si sanatate si bineinteles LA MULTI ANI pentru miremia, Sara-Maria, ALINAOPREA, deutza81, ematimerman, DDna, misele, catalutza81.
31+
ratusca_mica spune:
| citat din mesajul lui alexutzzza AAAA siRATUSCA fekicitari bb e grasunel ptr valorile tale sexy 30+ Yannis |
A, multumim!
Asa mi s-a parut si mie, ca m-am uitat intr-o carte de gravi si zicea acolo ca la 30 sapt media e de 1,100 kg, deci suntem amandoua peste medie Cu suportul asta de cadita, nu stiu ce sa zic, ma tot gandesc ca o sa umplu casa de chestii pe care le folosim cateva luni si ulterior va trebui sa le depozitam pe undeva, lucru care imi este total dezagreabil
Asa, daca resapez ceva ce exista deja prin casa... Ratusca
29+
cristies spune:
Alexutzza, ca te vad activa la ora asta www.smartbuy.ro/sbPD_Primii-Pasi-Interfon-digital-Primii-Pasi-pentru-copil_117990#" target="_blank"> pe asta am dat 225 lei la targ .Nu l-am probat, dar am vazut (acasa) ca are si vibratii.
Editat: am schimbat site-ul, din pacate nu mai sunt detaliile. Sunt insa pe net...
32+
ratusca_mica spune:
Tocmai am terminat de citit cursul de alaptare a doamnei dr. Culcer, a fost foarte interesant, mai ales ca are si poze exemplificatoare pentru anumite afectiuni ale sanului (eu nu as stii de exemplu sa recunosc o mastita sau alte cele).
Cred ca cea mai importanta idee (de altfel repetata de multe ori in curs) este aceea ca alaptatul la san este solutia optima atat pentru mama cat si pt copil si, in plus, laptele matern este cel mai bun medicament in tot felul de afectiuni ale sugarului.
Deci, rabdare maxima si cat mai putine biberoane in casa! ![]()
Ratusca
29+ 
ratusca_mica spune:
| citat din mesajul lui cristies Alexutzza, ca te vad activa la ora asta pe asta am dat 225 lei la targ .Nu l-am probat, dar am vazut (acasa) ca are si vibratii. 32+![]() |
Nu apare nimic la linkul respectiv, ce este?
Ratusca
29+

Ema si
Ana(2003)