Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (53)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

eu azi am facut-o lata cu mancarea: samburi de rodie (uneori cu tot cu semintze), suc de mere cu mandarine, ciorba de fasole, pui cu usturoi... si altele, nu la fel de explozive. le-am mancat la intervalele mele obisnuite, de 2-3 ore, dar ... s-au adunat probabil toate acolo si acum simt ca pocnesc de balonare si arsuri
Nu faceti ca mine, oricat v-ar fi pofta de chestii nashpa, mai ales combinate (eu n-am mai mancat usturoi de mult si.... imi place).

andre lina, off, de cateva saptamani zici de chestiile alea presante si stresante. cand te mai linistesti si tu? nu sufera nimic amanare sau... delegare la altcineva?

Cris, 31+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 8 sapt.!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

noi am fost la tati la birou ca nu l-am vazut petati de vineri dimineata si nu mai aveam rabdare pana diseara la 6 jumate deh noi suntem impreuna de un an si 4 luni numa, de 4 luni casatoriti so...romantismu e in floare si-mi place ca si el e haios si dulcel si intretinem dragalaseniile . Si i-am dus lui taaaaati un sandvis foarte bun cu paine poaspata am facut=o azi dimineata la masina de facut paine si a iesit pufoasa si gustoasa si era inca calda cand am facut o bunatate de sandvis . Si apoi ne-am oprit in Carrefour Vitan sa ma uit si io nene la raionu de bb. mi-au atras atentia cadite 40 si ceva de lei dar fara suport si fara picioare si sutien de alaptat 19 RON . Si sus la etajul galeriei comerciale era un magazin de textile nemtesc ptr toata familia si am luat un tricou cu maneca la 7 RON si doua seturi de...salopetica plusata cu tot cu picioare si tricou la 39 RON setu. Mie mami astea mi-a zis ca-s cele mai utile salopeticile astea ca nu dezbraci mereu bebe de maini ca cik noua pe frig cu maneci lungi o sa ne asa pana dezbracam toata ziua si imbracam manecile pe cand cu salopetica schimbi pampers si gata pui la loc nu mai dezbraci tot. O sa fac poze maine cu toate achizitiile lu bb si postez.

30+ Yannis

Alexutzzza, ce surpriza frumoasa pentru tati! Si mie mi-e asa de dor de perioada aceea de la inceput cand abia asteptam sa ne vedem dupa serviciu, mai ales ca eu sunt indragostita iremediabil de zambetul sotului Acum, din "Colostrina" nu ma mai scoate, il amuza teribil ca mi se tot scurge colostru din sani .

A, sa nu uit, mie mi-a venit o idee referitor la suportul pentru cada, ce-i drept a ramas inca la stadiul de idee, deci nu am testat inca. Pentru cine vrea sa faca baita in sala de baie, nu am putea folosi doua placi de parchet (din acela de se monteaza prin sistem click) pe care sa le pun perpendicular pe cada mare si apoi sa punem deasupra cadita lui bebe?

Ratusca 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

Fetelor ma doare capul de simt ca-mi plesneste.
Voi ce faceti in astfel de cazuri?
Remedii, ceva?

30+ Teodor

Bebe

Desi nu prea am avut dureri de capa pana acum, dar cand mi s-a mai intamplat am dormit iar cand m-am trezit durerea disparuse. Sa te feresti de curent ca atunci greu iti trece durerea.

30+ (Amaris-Stefania)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sagetutza

info pentru noi oamenii de rand si help!!! ppt cunoscatori, aviz cata. Tocmai ce mi-a adus aminte cineva de un pasaj din contractul colectiv de munca. Vi-l pun mai jos. Si cica am putea face cerere la firma la care lucram ca timp de 6 sapt. sa ne plateasca diferenta intre brut si prenatal. Poate ftele contabile sau cele care stiu mai multe...

CONTRACT COLECTIV DE MUNCA UNIC LA NIVEL NATIONAL

PE ANII 2007-2010

Incheiat conform art. 10 si 11 din Legea nr. 130/1996, republicata, inregistrat

la Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei cu nr. 2895/29.11.2006

la

CAPITOLUL 5

Concedii si zile libere

ART.66. - (1) In cazul in care salariata se afla in concediu de maternitate, unitatea va

compensa, pe o anumita perioada, diferenta dintre salariul de baza individual avut si

indemnizatia legala la care are dreptul.

(2) Perioada pe durata careia se acorda compensarea va fi stabilita prin contractele

colective de munca la nivel de unitate, dar nu mai putin de 6 saptamani.

(3) Diferentele de salarii vor fi acordate din fondul de salarii.

32+ Nicola-Teodora (deocamdata... mai negociem...)

Da, asa e Sagetutza, si asta si salariul acela mediu pe unitate pe care il primim la nastere tot datorita CCM-ului.

Ratusca 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

hai sa va binedispun...

Noapte, furtuna, un tip aude batai puternice in usa.
Merge sa deschida. Deschide si nu vede nimic. se mai uita pe-afara, nimic...
Da sa intre in casa si e tras de cracul pantalonului. se uita in jos si?
o moarte mica (vreo 5 cm); cu o coasa mica ;se uita fix in ochii lui.
Omul cade in genunchi si-o implora sa-l mai lase cu viata ca nu socoate ca i-a venit vremea
la care moartea zice tare:
GURA! hamsteru-i acasa?

35+ cu Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
primele poze
poze burtica
toate pozele

AMR ....5 SAPTAMANI... NUMAI DUMNEZEU STIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_2009 spune:

cris.dogarel si mie imi place mancarea si mananc mult odata apoi am probleme ori simt ca-mi plesneste burta oriam arsuri. Am gasit ceva la plafar se numeste Redigest care nu are contraindicatii pt gravi si iau 2 capsule pe zi ajuta la digestie. Vezi poate gasesti mai multe despre el pe net , eu iau de cateva zile si ma simt mai bine.

31 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

nu prea scriu eu la ora asta....dar pt ca la tv este ...meci de fodbal...si nu ma prea inte....

tocmai am venit de la un chinezesc...si sunt fulllll...si mi-e un soooomn..

citeasC CE-ATI SCRIS AZI SI REVIN

31+

Mergi la inceput

Buna seara,

Acum am terminta de citit si de raspuns

Noi astazi am fost la morfologia fetala de trim 3 si anuntam cu mandrie un bebe de 1,400 Kg Toate bune, doar afurisitele de artere uterine ale mamei au iarasi valori "sexi" de 0.8 Adevarul ca am lasat-o mai moale cu Aspenterul de frica ca, dupa saptamana a 28-a, lui bebe ii face rau. Dar, cum doctorul ne-a recomdat pana prin saptamana 32, ma apuc din nou de inghitit. of-of, mai-mai!

Cris, si eu cu rodiile, am facut pasiune, le mananc ca pe semninte, cate o juma de rodie la o partida . Imi plac pt ca sunt acrisoare

A venit sotul de la serviciu, cred ca ne bagam si noi in patut la caldurica.

O noapte faina va doresc!

Ratusca 29+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

nu prea scriu eu la ora asta....dar pt ca la tv este ...meci de fodbal...si nu ma prea inte....

31+

[size=6]

CHINEZEEEESC[/size=4] MA OMOOOOORI

primele poze
poze burtica
toate pozele

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andre_lina

[quote]citat din mesajul lui decenuela

31+

CHINEZEEESC MA OMOOOOOOOOORI

primele poze
poze burtica
toate pozele

Mergi la inceput