Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (53)
Raspunsuri - Pagina 10
cris_mario spune:
fetelor...eu va las,ma bag in patutz la Tv...m-a luat cu frig,cred ca de la curentul in care am stat azi..cu toate geamurile deschise
..sotul ink nu a venit....so,st singurica la tv,mai stateam,dar la mn pe hol este frig..brr
va pup pe toate

Andreea
26+
-Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
Andre_lina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cris_mario andre_lina ....daca dormi akm,mai poti dormi la noapte???....daca da e suuper bn ptr tine,eu nu mai dorm pana la 2/3 dk dorm akm mkr o ora![]() Andreea 26+ -Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze |
stati fara grija, ca nu am inchis un ochi... nici in pat nu am mai ajuns... si acum plec sa rezolv niste probleme stresante... tineti-mi pumnii
35+ cu
Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!primele poze
poze burtica
toate pozele
AMR ....5 SAPTAMANI... NUMAI DUMNEZEU STIE
Andre_lina spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui gratiana77
Spor la gatit. Ce faci bun de mancare? Eu nu mai stiu ce sa gatesc. Parca m-am plictisit de tot si vreau ceva nou si , bineinteles, usor de gatit. Aveti vreo idee? 30+ (Amaris-Stefania) |
io fac o pulpa de vitel la cuptor si am facut o ciorba de fasole cu ciolan afumat, doamne ajuta!
35+ cu
poze burtica
toate pozele
lorex spune:
tocinei bucovineni ???
WTF is that???
n-am auizt niciodata...
Alex, chiar si eu ma intrebam ce-i cu faza asta...nu prea am inteles...tu ai inteles?
Eu am gatit pui in punga din aia magic, am vazut reclama la TV si mi-au facut ppofta, cu cartofei din aia mici facuti intregi la cuptor, mamaliga si, desigur, branza ![]()
26+ 
lorex spune:
| citat din mesajul lui gratiana77 Cei de la celalalt ghiseu s-au oferit sa ma lase in fata dar nu am vrut eu: erau batrani, unul avea carja...Nu m-am putut baga in fata lor chiar daca au fost foarte binevoitori. Sunt convinsa ca daca erau tineri nu mi-ar fi acordat prioritate ca tineretul din ziua de azi...Dumnezeu cu mila. 30+ (Amaris-Stefania) |
Eu ma intreb ceva, nu dati cu pietre
, ma intreb...cand erati tinere si fara griji, va gandeati vreo clipa sa cedati randul sau locul unei femei insarcinate?Eu am fost intotdeauna politicoasa, in special cu batranii, insa cu gravidele...nu-mi amintesc..Nici nu stiam ca-i asa greu sa fii gravida, femeile gravide in general emana fericire si nu ma gandeam ca au nevoie de priorotate!!
De acum inainte cu siguranta voi fi mai atenta cu ele!!

26+ 
lucia2000 spune:
Fetelor ma doare capul de simt ca-mi plesneste.
Voi ce faceti in astfel de cazuri?
Remedii, ceva?
30+
Teodor
Bebe
Nik0le spune:
cris.dogarel
, p-aici sunt.
Felicitari pentru bebelina bine dezvoltata! Cu patania aia, vreau sa-ti spun ca esti tare pentru concluzia pe care ai tras-o, obiectele nu-s asa importante, experienta de viata, da.
mariucasara, sper ca pana acum ti-a trecut durerea de picior, sanatate multa iti doresc! La multi ani Sarei pentru ieri, sa fie sanatoasa! 
onitza, cum/cand reusesti sa le faci pe toate? Si servici si casa si copil si sot...
alexutzzza, danyelana, bucurati-va de perioada asta de
, e dulce tare! Sper sa fiti asa mereu cu sotii vostri!
lucia, spuneau fetele ca pentru migrene puneau pe frunte felii de cartof crud. Daca nu merge asa, poti incerca sa iei un paracetamol, e permis in sarcina.
sa-ti treaca!
Nico
de
Isabela si
27+ cu
Irina
ratusca_mica spune:
| citat din mesajul lui cris_mario pauza 5 min,vreau sa va anunt k nu scapati de mn ptr k am "instalat' biroul pe hol oricum nu sunt si nici nu cred k voi fi in stare sa raspund,dar mkr va citesc k sa fiu cat de cat la zi.....exceptand joi,vineri si sambata zile in care o sa trag chiulul motivat ![]() Andreea 26+ -Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze |
Felicitari pentru noul birou mobil!
Cum esti, OK dupa smotruiala?
A, si dupa cum zice si Bea, neaparat poze de la eveniment!!!
Ratusca
29+
Andre_lina spune:
| citat din mesajul lui lucia2000 Fetelor ma doare capul de simt ca-mi plesneste. Voi ce faceti in astfel de cazuri? Remedii, ceva? 30+ TeodorBebe |
eu iau un paracetamol simplu (nu sinus), un no-spa si imi leg felii de cartofi pe frunte. stiu ca pare babesc sau incomod, dar daca ii legi cu o bentita, sau o esarfa care nu aluneca, strans bine, o sa simti imediat ca functioneaza!
35+ cu
poze burtica
toate pozele

Puuuup!
si
Paul Constantin (28.11.2004) si