**Zmeurici de iulie-august 2009 (15)**
Raspunsuri - Pagina 5
icmanu spune:
buna tuturor,
iar am avut o gramada de recuperat, nu prea mai am timp sa intru... asa repede trece timpul....
noi deja avem 4 luni jumate, 5,5kg si 67cm.
noi am inceput deja sa papam mere pasate, dar daca ar fi dupa ea ar manca orice. e o mancacioasa, o pofticioasa, cand ne vede ca mancam inghite in sec.
revin cu poze noi ca acum s-a trezit
pup toate zmeuricile
http://lilypie.com/pic/2009/10/12/ACUO.jpg
http://lb1f.lilypie.com/QRICp3.png
http://community.webshots.com/user/icmanu
flosideea spune:
neata fetele...la amiaza!sar`na de ,ca tare bine pica!
vally masina de spalat rufe cu uscator face toti banii,mai ales daca nu ai unde sa intinzi rufele.Sora mea are asa ceva pt ca stau la parter si nu au balcoane,in baie nu are nimic,iar sa pui pe un uscator e cam putin pt 3 persoane,imediat 4.Dar binenteles,trebuie sa te echipezi si cu un fier de calcat bun pt ca mai ales hainele din bbc se fac varza de sifonate.Dar tot merita!
giova pai nimic nu conteaza mai mult decat sa`ti vezi puiutii crescand,fiind fericiti...uiti de toate,asa`i.mie nu`mi vine sa cred cat de mult ne`a schimbat noua viata Denis,cat de minunat este sa primesti un zambet si sa fie suficient pt a darama un munte,d`apoi 2 minuni.cand descri cum arata casa ,parca ai fost la noi.nepotica are fff multe jucarii,de la carti de colorat la masinute,plusuri si mai stiu eu ce,jucarii de`ale lui Denis peste tot(chiar acum am un ditamai elefantul pe imprimanta),deci te inteleg perfect.eu in fiecare dimineata stran pe aici,seara imi vine s`o iau la fuga pt ca zici c`a fost al 3`lea razboi mondial .dar e frumos,asa ca nu ma plang...felicitari pt Marco si tinem pumnii sambata!!
revin ca nu ma lasa sefu sa scriu,de vreo 4 ori mi`a impins tastatura cu piciorusele!
Andreea,mamica de Denis-Stefan(17.07.2009)
flosideea spune:
Rallu la multe lunite!ai zmeurica mare mare!!Felicitari pt aprovizionarea cu necesarul pt diversificare,pasul asta trebuie sa`l faem si noi...
ufff...azi dimineata discxutam cu sotul cum sa facem ca sora mea poate naste oricand.cumnatul lucreaza la Buc,deci face naveta zilnic,sotul pleaca la serfvici cu masina,dar i`am zis sa devina pieton cateva zile sa pot fugi repede daca e sa se intample ceva.e asa rau cu o singura masina...dar abia astept sa`mi cunosc uriasul de nepotel!
Giova uitasem,tu ziceai de preturile de la next,nu?!pai cand am fost noi la Buc la shopping,era costumas de Mos pt bebei la 60 sau 70 ron,iar pe site era 15 euro.o hainuta tip paltonas pt bebei iar era mai scumpa cu vreo 15 lei fata de site...dar nu se compara ce au pe site cu ce gasesti,sincer!atat de multe lucruri frumoase am vazut pe site,nu ma plang nici de magazin,dar...oricum noi cred ca luna viitoare mergem iar,sa luam si cadouri...
Andreea,mamica de Denis-Stefan(17.07.2009)
uliiasi spune:
Buna, zmeuricile mele dragi! Mi- fost tare dor de voi!
Noi am lipsit sa zicem motivat....suntem consemnati sa stam in dormitor si sa nu intram in sufragerie, deci nu am avut acces la net. Abia ieri a reusit sa faca sotul sa mearga netul si pe laptop si de atunci am reusit sa recuperez ce-ati mai scris.
De ce nu am avut voie sa iesim din dormitor? Ca la mine in familie a venit nenorocita de gripa porcina si a facut complicatii pe la toata lumea. Din nefericire eram in Piatra exact atunci cand la mama la servici s-a confirmat gripa porcina la o fetita (mama i-a luat proba, asistenta fiind, dar mai erau si alti zeci de copii cu simptome de gripa). Toata saptamana mama n-a avut absolut nimic, iar cand venea acasa statea jumatate de ora si se dezinfecta pe toate partile. Noi trebuia sa plecam luni, iar ea duminica brusc a facut o bronsita acuta, tusea rau de tot,de-si scuipa plamanii, cu febra mare, etc. Luni a venit si tata de la servici cu frisoane, febra si tuse. Asa ca luni seara am zbughit-o repede la Bucuresti, iar marti a venit sotul meu acasa exact cu aceleasi simtopme. A avut febra vreo trei zile, tusea rau de tot, etc. Vineri mamei mele i s-a confirmat gripa porcina, intre timp a dat in pneuomonie la plamanul drept, i-au schimbat antibioticele, si acum e mai bine si ea si tata si Cristi.
Ideea e ca in tot timpul asta nu l-am scos pe bebe din dormitor, Cristi nu l-a vazut de o saptamana, decat prin geamul de la dormitor care da in balcon, stam cu masti tot timpul cand trec prin sufragerie sau merg prin bcatarie,etc. Fun! Baie i-am facut lui bebe la baie la chiuveta pt ca singura cu cadita nu ma descurc, e foarte puternic si da din toate cele si nu pot sa-l si tin si sa-l si spal in acelasi timp. Oricum zilele astea renuntam la toata carantina asta, care mie parsonal mi s-a parut putin deplasata, dar sotul meu a tinut mortis asa ca...ne-am conformat. Oicum pe bebe il scot azi afara ca e o zi minunata si n-o sa pierd asemenea vreme...
Si asta e cu noi...
Am inceput sa citim si noi multe despre diversificare, pe la 5 luni jumate o sa incepem noi, ca atunci voi fi in piatra si ne vom delecta cu subiectul asta si eu si mama.
Saptamana trecuta s-a intors si bebe meu de pe spate pe burtica singurel, am fost foarte happy, dar nu a mai repetat experienta de atunci. Mai asteptam...
Nu mai tin minte ce ati mai scris, dar de acum o sa fiu mai prezenta.
Va pupacesc mult de tot si ma bucur ca m-am intors!
Pup!
Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei (04.07.2009)
elenada spune:
Neata la amiaza
Am doi pitici fitosi. fac cu randul. Azi e ziua lui Matei. De la ora 7 tot maraie. Ana il mai acompaniaza si ea dar mai putin. Ea doarme acum. A adormit si matei pret de 15 minute iar acum s-a trezit si maraie
e obosit dar nu doarme
nici in brate nu e bine nici jos.
S-au invatat cu mot
cand sunt parintii mei la noi e tare bine ca nu au timp sa se plictiseasca.
Maine vin parintii mei . Abia astept.
Ma sunat tipa de la care am luat carutul. inca nu a primit mail de la producatori dar ea ma asigurat ca nu vom avea probleme si ca in cel mult o saptaman o sa imi trimita rotile sa le inlocuim pe cele rupte.
Nu stiu cum de am avut asa ghinion. Si chiar nu am chinuit carutul.
Sper sa se rezolve mai repede ca e greu fara.
Valy si noi ne-am luat masina cu uscator si e foarte buna. Eu dupa ce termina de spalat scot rufele si le intind putinn apoi le bag la uscat. In doua ore sunt uscate si parca nu sunt chiar asa de sifonate.
Oricum sunt mai sifonate decat daca le-as usca pe balcon.
Daca doriti sa votati un pitic o puteti face AICI
elena fericita de Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
pooh spune:
Giova,nu cred ca au magazin in szeged.....mie mi-a facut-o cadou vara-mea(sta la budapesta).....pretul in lei ar fi undeva intre 180-200 roni,nu stiu exact cat e forintul si mi-e lene sa cautFelicitari pt. Marco....evident,vrem pozeMQQM,szilva iz?Si eu poftesc la bautura,de numa'numa.....am mai baut cateva guri de vin/bere,dar culmea,eu vreau tarie.....tuica,mai precisNu sunt intreaga,stiu,stiu....Tare curioasa m-ai facut,de unde esti tu?Niste poze cu pepitel?Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
Giova spune:
tanimi ai dreptate cu site-ul..ma uitam si pe mothercare.com si e diferenta mica, cam 15 lei intre site-ul mama si cel de la noi. cred ca voi comanda si eu lui Edi costum de mos Craciun...acum nu stiu la care sa ma opresc.
si daca tot va place marco...nu vreti sa ne-o dati pe printesa sa o crestem de acum? si asa tanjesc dupa o fititza cu fundita....
Uliiasi of doamne...bine ca sunt ok ai tai si mare grija sa nu ia si piticul. felicitari pt. progrese.
Elena super ca vin iar ai tai...tare mult te ajuta. sa vina rotile alea mai repede, ca va si vad cu zmeureii in brate pe-afara.
mQQm am inteles cu vinul. deci si tu stii de silvoiz.
Icmanu bine ai revenit. asteptam poze!
am facut un strudel cu mere, foile le-am cumparat....
am zis ca nu mai fac nimic dulce, ca m-am ingrasat vreo 3 kg...am o burta.
va lasa ca urla Edi.
_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
pooh spune:
Si la mine e dezastru in casa.....Strang dupa 4 persoane....in fiecare seara imi propun sa strang lucrurile cat-de cat,insa cad lata de oboseala,si dimineata/inainte de masa nu stiu pe ce sa pun mana,cand ma lasa copchii.....Ce faceti bun de mancare?Eu am facut mamaliga cu branza,am niste ciorba de salata verdePooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
pooh spune:
Uliasi,imi pare rau ca ati trecut prin asta......bine ca sunt ok ai tai,si bine ca nu a luat si david virusulPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
Nocom spune:
Dragi mamici, va rog sa va rupeti doar 1 minut din timpul vostru si sa ajutati organizatie non profit - EMA, printr-un simplu vot
EMA este o asociatie non profit, ce are ca obiect de activitate un serviciu de urgenta pentru situatiile extreme. EMA este organizata si sustinuta pe baza de voluntariat,si de donatii. Unul dintre cei care au donat acestui "organism " un autotvehicul de interventie este SMURD -ul. EMA a fost infiintata de un pasionat off-roader pentru a ajuta pe cei la care ambulantele normale nu pot ajunge, adica sate izolate, varf de munte.... ( mai multe informatii, aici http://www.fundatiaema.ro/Despre-E.M.A.html)
Puteti ajuta acest ONG sa castige (din partea guvernului Romaniei) echipament necesar, accesand urmatorul link, si votand doar prin transmiterea adresei de e-mail. Daca vreti sa ajutati si voi, accesati..
http://www.charitygift.ro/513/58/1/6/Fundatia%20E.M.A.-Emergency%20Medical%20Assistance
As vrea sa va ganditi ca, daca voua sau celor dragi voua vi se face rau sunati la 112 si o salvare poate ajunge la timp la voi, dar oamenii si copiii din zonele greu accesibile nu au nici o sansa la supravietuire... Asta este sansa lor!
Numai astazi se mai poate vota!! Va rog dati mai departe la cat mai multi cunoscuti!
Multumesc
mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)