**Zmeurici de iulie-august 2009 (15)**

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Ungaras,,si nu te-ai culcat toata noaptea????Wow,o sa fii rupta de oboseala azi!!!!!Tare harnicuta ai fost!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Vally eu am masina cu uscator si pot sa-ti spun ca face toti banii.
Am folosit-o 2 ani fara uscator ca bleaga, nici nu m-a interesat.
Am bagat uscatorul in functiune cand a aparut bebe si am vazut ca stateam cu hainele intinse peste tot. Eu n-am balcon si cele cateva sarme din baie deja erau insuficiente.
Am zis ca-l folosesc numai pt. hainutele lui dar m-am obisnuit atat de tare cu el incat il folosesc si pt. noi.
Uite asa am scapat eu de intins/strans rufe.
E super...parerea mea.
Atentie insa ca nu merge orice la uscatorul ala, unele lucruri se strica. Trebuie citita bine eticheta.

Unguras si la mine e dezastru in casa.
Parca a trecut un uragan.
Bebe nu doarme mai deloc ziua si cere atentie, apoi plec la serviciu, cand ma intorc iar cu el in brate.
Seara e drept ca adoarme devreme (in ultimul timp 8-9) si sta cuminte in patuc pana a doua zi la 7 dar eu una pic lata langa el. Nu mai am putere sa ridic un pai.
A doua zi o luam de la cap si ma uit cu jale la casa mea.

Si mie imi cade parul...ca la balamuc.
Si totusi inca mai am o chica impresionanta. Naiba stie cum de se vede asa.
M-am tuns destul de mult insa n-am indraznit sa ma tund scut de tot de frica ca nu mai vad firele de par de pe manutele grasutului si asa ajunge sa le inghita.

"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."

Sufletelul meu
GATAAAA !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Aaaa...uitai sa precizez...azi e zi de sarbatoare: implinim 5 lunite.
Inca nu ne-am diversificat dar ne pregatim intens.
Am achizitionat 2 lingurite, 2 canute, 2 boluri si o batem pe bunica la cap sa aduca razatoarea de sticla pe care o are in dotare.
Scaun de masa ne-am luat, aparat de pasat avem, steamer avem, mai trebe un storcator de fructe si e lista completa.

Aaaa....mai trebe ceva...un mic mancacios

Totusi, inca nu ne apucam de teraba, mai asteptam insa suntem pregatiti.

"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."

Sufletelul meu
GATAAAA !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Pfuai ce mult ati scris! Asa ca scriu si eu ce-mi mai amintesc...

M-am tot uitat pe la poze si m-am distrat de videouri, au crescut zmeuriciile ca din apa, sunt niste frumosi!

Buburuzo, mi-a placut de inka de n-am mai putut! Si de mei-taiul lui pooh, sa le folositi cu placere. Eu inca tot credincioasa wrapului sunt, cel putin pana da iar caldura pe la noi.

Alinutza, ti-ai raspuns bine, dupa mine, dar eu zic... o gura de apa nu face gaura-n cer. Daca tu suspectezi ca ii e sete si el creste peste medie nu se intampla nimic daca ii oferi apa. Ma refer exact la ce ai spus tu: ca nu poate singur sa isi ia lapte de sete (fore-milk). Pediatrul meu (si e bun tipul, nu asa... de ex dupa vaccin mi-a zis sa nu-i dau antitermice) mi-a cerut expres sa-i dau apa sa nu-l supraalimentez cand a luat prea mult intr-o sapatamana chiar la inceput. Despre reflux: all gone. Chiar ieri ma gandeam ca nu a mai sughitat de vreo 2 luni, el asa facea, voma si sughita.

Motana, dpmdv nu vitaminele ma ingrijoreaza, ci cu ce se amesteca. Mi-e ca administrate continuu sa nu puna efort pe ficat toate ingredientele alea. Si vitaminele in exces pot face asta.

Noce, bine ai revenit...
Alina, sper sa fie bine pana la capat cu mama ta.

Si mie imi cade parul, dar din prima saptamana. Inca mai am cateva fire, si eu si pepitul, ca si el cheleste, dar deja m-am scurtat de doua ori. Inca odata si ma fac bubi...

Si cine mai vine pe panta autodiversificarii (io tot am vrut sa intreb, dar abia de cateva zile am aflat cum vine numele pe romaneste, haha si nu stiam cum sa zic)? Sa mai schimbam idei... Cine face asta la primul copil e o curajoasa, admit ca la al doilea si mai multi e deja banal, esti relaxata, rar mai merg mamele dupa "lege".

Maine vine boske mama, adica bunica lui. Aduce silvoiz (asa ii zic eu vinului ei cel dulce si aromat) si eu ma perpelesc cc ca nu pot sa beau si eu din el. Va dati seama cat e de bun ca eu care beau un pahar pe an vorbesc de vin???

Pishpirelul creste frumos, e linistit si dragutz, asteptam dintii, desi, nu stiu cum se face, dar eu uneori pot sa jur ca ii simt cand papa. Cand ma uit insa, nu e nimic acolo.

Nu mai stiu ce mai vroiam sa zic... a, da, giova, imi pare rau de problemele cu copiii, sanatate!

pepit
Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!
eu sunt la , afara e frig si ceata.
Sambata Marco va avea concurs la inot, credeam ca e organizat de gradinita, dar e de bazin si au fost selectati copiii care vor participa. asa ca ma bucur tare mult ca Marco face parte din cei selectati.

in rest nimic nou.....

eu cand conduc il duc pe Edi in fata, in scoica, dezactivez airbagul si asa merg cu el. la drum lung stau ambele scaunele in spate si tati cu ei. dupa ce-si ia carnetul imi reiau eu locul din spate.
si noi il mai scoatem cand urla, nu-l pot lasa sa se inegreasca acolo prins in centurile alea.

Siacob cizmulite de fetite sunt si la Z si am vazut si dintr-alea ieftinutze, dar superbe...pe la tarabele din Timisoara...cred ca sunt si la voi prin dragonul si altele asemanatoare.
Pooh mersi de link...vroiam sa-l vad pe balazs in el...dar tare zgarcita mai esti cu pozele. e fain modelul....stii cumva daca au mag si in Szeged? ca eu nu inteleg nimic din linkul ala. cam cat vine in lei acest mei-tai? nu mai stiu cat e forintul acum.
Balca si mie imi cade parul, acum am luat Revalid si parca e mai bine. Si eu ca si Pooh sunt cheala in parti, dar va creste din nou, am mai trecut prin asta. e ceva firesc, asa ca nu ai ce face...stai linistita ca nu vei ramane cheala.
Dorothy de mami Luisa! sa cresti mare si frumoasa, numai bucurii sa aduci parintilor!
Elenada sincer imi pare tare rau de carucior. sper sa se rezolve cat mai repede problema, e groaznic sa depinzi de ceva.
chiar crezi ca tinem minte tot ce s-a scris? la fel fac si eu, deschid 2 pag. in una citesc, in cealalta raspund...e mai usor asa si nu trebuie sa-mi notez nimic...asta ar mai lipsi...la cat timp liber avem.
Ungaras e mortala pitica cu papucii aia...vad ca-i plac si ei ca tare curioasa se mai uita la ei.
faceti cu randul la vaccin, unul in masina cu fetita celalat se vaccineaza si invers.
Pogos sunt ok baietii...astept sa vedem ce ne mai rezerva viitorul...ca nu e zi sa nu fie ceva.
Diversificarea nici eu nu o incep inca. sa vedem la 5 luni cat a luat in greutate, caci in 2 sapt. a pus 200 gr pe el. dar tot nu cred ca voi incepe, mai astept pana dupa sarbatori.
Pony eu am scaun de masa de la Chicco, Polly. era foarte la moda cand l-am luat in 2006, dar e ok...are vreo 3 pozitii la spatar, se regleaza si pe inaltime...da o cautare pe google. mai sunt altele mai misto, dar au preturi de preturi...si la cat l-am folosit la Marco...zau de merita bagata o suma mare in asa ceva. e ca si nou.

ma pun sa mai citesc si revin....

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

si casa mea e dezastru...sambata dupa ce pleaca tanti e totul super...parca nu e la noi! dupa 10 min. sunt masinute peste tot, reviste...cabluri (o noua pasiune de-a lui Marco), mai o jucarie de bb, un centru de activitate, un scutec, o soseta...si uite...e ca la balamuc.
Dim. incerc sa pun totul in ordine, cat pot si cat ma lasa Edi, fac mancare, spal vasele, mai si calc, in pauze pe comp si uite asa trece ziua.

Flosideea ma bucur ca ai aparut. Marco e foarte iubaret cu Edi...mor cand ii vad, imi place cum se uita zmeurica la frate-su', il soarbe din priviri si e cu gura pana la urechi....abia astept sa creasca sa se joace impreuna. Imi lumineaza ziua amandoi...uit instant de toate problemele cand ii vad. sper sa se iubeasca si sa tina unul la altul, toata viata.
Tanimi sunt mai ieftine cele de la next d epe site, decat din magazin? parca al tau sot cumpara din Bucuresti. si pe mine ma intereseaza o costumatie de Craciun...dar la Marco nu gasesc si trebuie sa fie amandoi imbracati.
Noi deja ne-am incuscrit cu Maya lui Lorelay, dar putem sa avem mai multe prietene, nu ne suparam...de abia ma obisnuiesc cu gandul ca intr-o zi vor pleca de langa mine. Marco nu prea e interesat de fete, Sara de la el din grupa e moarta dupa el, nici nu o baga in seama...si e o dulceata de fetitza...
rallu vad ca ati achizitionat de toate pt. noul cap. din viata bebelushilor. la cat mai multe lunite, la fel de bune!
mQQm ma bucur ca vine bunica, cred ca de abia astepti si ea e fericita sa-l cunoasca pe pepitzel. Eu la Marco am inceput destul de timpuriu cu diversificarea, la 4 luni cand i-am intordus formula. acum las pe mai tarziu, nu am chef de gatit, ca si asa stau prost cu timpul liber...pe care il petrec pe forum, in loc sa vad de mine.
Silvoiz eu stiu ca e o dulceata de prune groasa si fara zahar...tu stii ca e vin....un pahar sau cateva guri nu cred ca strica. eu mai beau si bere si cateva guri de vin cand mi-e pofta.

o zi faina sa aveti...fug sa adun de prin casa, caci imediat se trezeste gogoasa.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanimi spune:

Cine vine la o ?

Ce m-am mai linistit, vad ca nu o sa fiu singura mamica de zmeurica cheala ... Eu ma gandeam ca la mine e si de la cele 2 minunate anestezii la diferenta de nici 3 luni intrre ele, dar acum ca vad ca si voi sunteti in aceeasi situatie m-am mai linistit.

Giova costumatia de craciunita sotul meu a luat-o din magazin din bucuresti cu 86 ron iar pe site e 90 de ron, deci diferenta nesemnificativa. Plus ca in magazin au gama tare saracutza din pacate. In schimb, body-urile de la mothercare sotul zice ca in magazin erau intre 145 si peste 200 de ron !!!!! Si draga mea, stiam ca Edi e promis, eu ma gandeam la Marco ...

Am pus si noi aseara in functiune scaunelul de masa (Chicco Polly si al nostru) nu pentru a papa, ci asa, pentru "diversificare" in ceea ce priveste trecerea timpului pana la baita ... E ok asa pentru ... lounge ... are o 3 pozitii la spatar si Iarinei ii place mult ca e putin ridicata si vede, iar eu sunt linistita ca nu e chiar in fundulet (in ultima vreme doar in fund ar sta si cel mai mult ii place pe marginea scaunului sau patului, cu piciorusele atarnate sa poata sa le balangane si sa le vada). Acuma nu stiu cat de bun este pentru celalalt tip de diversificare, va spunem dupa ce incepem (io sper ca numai dupa sarbatori o sa fie asta).

O zi frumoasa !!!

www.picasaweb.com/gatarba

Nina & Iarina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Neata!
Fetele, va multumim de aprecieri la adresa Biei. Bia va pupiceste!

pooh mi-a zis chiar ieri cineva ca Bia incepe sa imi semene din ce in ce mai mult, iar eu bineinteles ca sunt tare fericita

giova Edi creste pe zi ce trece, iar Marco se vede ca are multa energie, numai la joaca il vezi. Bravo ca a fost selectat!

ungaras si eu la fel patesc: toata ziua dupa bb, de abia daca reusesc sa fac ceva. Aseara am facut mancare, Bia cu sotul dar plangea , s-a mai prins orezul de fund, da ce sa-i fac, daca a trebuit sa mai calmez terorista. Noaptea si eu as avea timp, dar a doua zi as fi varza, e verificata treaba

Of, de par nu mai spuneti, si mie ime cade de numa-numa. Numai fire de par am pe haine, daca trec cu mana prin par , raman cu smocul in mana. E jale. Astept si eu sa creasca la loc mai tarziu, cum au zis mamicile cu "stagiu"

---------------
Inesa, cea mai fericita de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Bianca la 4 luni

bebelusha din burtica

cum a aparut pe lume Bianca-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_1979 spune:

Buna fetele !
Votati-ne si pe noi
http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=1580

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Giova, nici eu nu incep pana in ianuarie sub nici o forma cu solidele. Sper sa se placa copilul cu bunica, am planuri, hihi. Silvoiz e intr-adevar gemul de prune (silva-iz), dar vinul asta de care zic e asa de dulce si aromat, plus ca e rosu, ca eu l-am botezat asa. Si Oliver plange in masina, si uneori pana oprim raguseste de plans. Ce sa-i fac, e interzis atat sa-i scoti de acolo cat si sa-i pui in fata.

pepit
Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput