**Zmeurici de iulie-august 2009 (15)**
Raspunsuri - Pagina 3
flosideea spune:
buna ziua si de la noi!am avut ceva probleme cu pc`ul si am aproape un capitol de recuperat la citit...
o s`o iau asa usurel(atat cat ma lasa sefu ca`i la mine in brate)
Giova superbe filmarile si imi place mult cand vad cat de iubaret e Marco cu Edi!E un dolofanel Edi si un scump.citind din urma am vazut de streptococul ala ...offf,sa dea DD sa se faca bine micutul cat mai repede...nici nu`i de mirare ca era maraici...
buburuza pai ai baiat mare daca`si tine suzi singur!bravo voua!noi de cand cu dintisorii am cam abandonat suzi...
ponyRaducu e super scump....ce activitate are el acolo si ce galagie face!!
Felicitari tuturor mamicilor carora le`au venit banutii!!A durat cam mult asa`i?!alocatia pt bubulus eu stiu ca vine din luna urmatoare a nasterii...
INUTSA ai 2 voturi si de la mine si cand vine sotul mai bag 3...
blanca mai tarziu voi vota una bucata somnoroasa mica pt ca am apucat deja sa votez,dar mai pe seara o sa mai am vreo 4-5 telefoane in zona...eu cand vreau sa fac dus sau baie il pun pe Denis in scoica si`l iau cu mine de ma aud toti vecinii cantand "Ratustele mele","iepuras coconas" etc,dar sa stii ca nu scoate un sunet,vorbeste si rade..
Elenada superbi picii tai,superb botez si o mamica frumusica foc care nici nu zici ca a avut 2 minuni in burtica!
meleea felicitari pt diversificare!eu am mari emotii sa nu faca nazuri la papa pt ca sora mea asa a patit cu nepotica...ce se mai chinuia cu ea saraca.
Galarina foarte buna solutia...de facut nani...eu ii cant la ureche si`l tin lipit de mine cand chiar nu mai poate de somnic...in schimb ,centrul de activitati e identic cu al nostru...
mai am vreo 10 pag de citit dar am niste vecini tare binevoitori care s`au apucat iar sa bubuie,sa dea gauri si mi`au trezit cotoiul....
vA povestesc ce am facut noi in timp ce papa Denis,apoi termin de citit...noi marti am facut 4 lunite,motiv pt care miercuri am mers la bilant.avea 5890 gr si 67 cm.trebuia sa aiba 6000 gr,dar dr a zis ca din cauza racelii de la 3 luni cand n`a luat in greutate 1 sapt e super ok.ne`a facut si vaccinul(de la stat),nu tu reactii adverse,nu tu plans,nimic.apoi am fost de am luat cadou pt el,pt sot si nepotica(pe 20 a facut 3 ani).joi am fost sa facem revizia la masina si ne`au uscat de banuti...noroc ca doar la anu` mai trebuie...vineri am fost la ziua nepotelei.ne`am distrat de minune ,am papat tort,am refuzat sa dormim,dar n`am plans deloc.sambata am fost la socrii(placerea mea ),iar ieri shopping,la vot si acasa.
vally parca zicea ca zmeurica ei scoate limbuta.si Denis o scoate,se intinde cu amandoua manutele sa`l iei in brate,se freaca la ochisori cand ii este somnic,rade in hohote,are activitate cu jucariile si se amuza cand ma musca de deget,eu zic "auuu" si el strange si mai tare si rade.
ma duc sa pregatesc mancarica pt sot si ma pun la citit iar.va
Andreea,mamica de Denis-Stefan(17.07.2009)
tanimi spune:
fetele!
Giova, sanatate multa picilor tai! Te propun la titlul cea mai activa mamica de zmeurica si nu numai . Edi - dragalas foc, Marco - super inotator. Din 2, poate ne dai si noua un ginerica
Vazut atatea zmeurici frumoase ... Inutsa, Bubu, Vally (ce ochi frumosi are zmeurica ta ...), Meleea (esti tare frumusica, nu te mai stresa cu kg), Blanca (ce dragutze erati in parc, noroc ca era si tati cu voi ca altfel, sigur va rapea vreun print) Elenada (ce frumusei micutii crestini), Pony, Unguras (Maria Catalina e preferata sotului meu ) ... oare am uitat pe cineva?
Noce, bine ai revenit!
Alina, refacere rapida mamei tale!
Noi am avut un w-end plin de ceata, ieri am iesit pe dealuri in cautarea soarelui
Daca vreti hainitze frumoase http://bebeshop.wordpress.com/
Nu stiu cum sunt, azi am facut prima comanda, si mi-au si dat mail sa imi zica a va ajunge la mine ~ in 4 decembrie
Pupam fetele cochetele si zmeuricile lor
www.picasaweb.com/gatarba
Nina & Iarina
pony spune:
Buna seara si de la noi,
giova vazut pozicile voi.Eu zic ca lui Edi o sa-i ramana ochii albastrii.E flacau ce mai..
Flosidea si Raducu meu a inceput sa scoata limbuta si sa scuipe...E lungut bebica al tau.La multi ani pentru cele 4 lunite
inutsa ce ochioasa e si printesa ta
Alina multa sanatate mamei tale
tanimi multumim pentru site
Fetele, stiu ca eu sunt printre primele mamicutze care au inceput diversificarea.Eu ma gandesc sa iau un scaun de masa dar sunt atat de multe..ca nu ma pot hotara.In plus ar trebui sa fie si ceva mai reglabil asa ca pentru 5 lunite.Voi v-ati gandit la ceva?
elenada spune:
hello dragutelor
Scrieti nu gluma. Ma chinui sa tin pasulcu voi dar greu tare.
Ma uimiti cum tineti minte tot ce cititi si raspundeti personificat pentru fiecare in parte. Trebuie sa imi notez ce citesc ca sapot scrie si eu ca voi.
Oricum am retinut discutia legata de diversificare si am citit chestiile date de Alinutza. foarte interesant si ma bucur ca am o pediatra citita desi e trecuta bine de 50 de ani.
Cand am fost la vaccinul de 4 luni ma asteptam sa imi dea deja meniul de diversificare dar nu a facut-o. Ma intrebat daca refuza copii laptele sau fac figuri. I-am spus ca nu si atunci a zis ca mergem incontinuare pe laptic si atat. Ai mei papa doar lapte praf. Au crescut bine si a zis ca nu are rost sa le chinuim stomacelul.
M-am plans eu ca papa mult laptic si totusi nu se satuara asa ca au inceput pe la 4 sa planga de foame. le fac biberon si papa jumatate sau trei sferturi dupa care adorm. Atunci a zis ea cred ca mai mult de gura mea sa le bag in laptic o cupa de cereale. Am facut si asta si nu am remarcat nici o schimbare. O cupa de cereale la 200 ml laptic facut nici nu se simte dar a zis ca mai mult nici sa nu ma gandesc sa le dau. L-eam dar doar doua seri si nu am observat schimbarea. O sa mai incerc cateva seri si daca e degeaba renunt.
Ceai nu vor sa bea piticii mei. Ma speriasem si eu ca vai nu se hidrateaza dar ea mi-a zis ca daca fac pipi mult si au scaune ok inseamna ca le este suficient lapticul.
Mi-a zis ea ca daca ma ingrijoreaza pe mine asa tare ca nu sunt hidratati sa incerc sa le dau putin suc de morcovi si de mar
dar nu mai mult de 30 de ml pe zi. Dar pt ca sunt singura cu copii nu am reusit sa le dau ca nu am avut timp sa le fac.
Asa ca papam noi laptic deocamdata ca mai e timp de diversificare.
Ma bucur ca am citit si recomandarile OMS asa ca pot sta linistita.
Blanca fumoase pozele in parc. Sunteti o familie tare frumoasa si reusita.
Pony se pare ca Raducu e tare smecher. papa numai cand vrea el si cu cine vrea el. Asa le place bebeilor astia sa ne faca uneori sa parem nebune.
Noua ni s-a rupt carutul. Dupa 4 luni de utilizare rotile din fata s-au rupt. M-am ferit de un carut ieftin ca am zis ca sunt proaste si se strica repede asa ca am optat pt unul putin mai scump si ne-am luat mare teapa. Sunt fete cu carucioare de gemeni de la primii pasi si nu au nici o problema.
E in garantie asa ca am sunat la firma de unde l-am luat. au zis ca vorbesc cu producatorul sa vada cum rezolvam problema. Mi-a zis sa stau linistita cu nu trebuie sa cumpar alt carucior. Sper sa rezolve problema ca chiat nu imi vine sa arunc pe geam 1200 ron si sa fiu nevoita sa mai dau alti bani pe un nou carut.
Chiar ma oftic. Piticii s-au obisnuit cu plimbatul afara zilnic si e jale cu ei daca nu ii scot. Azi i-am urcat in masina si am fost in vizita la prietena mea.
Maine sa vad ce mai fac eu cu ei.
hai ca m-am luat cu scrisul si am uitat de baia piticilor. Dorm si ei si taicasu de rup.
gata trebuie sa le dau desteptare.
pupici
Daca doriti sa votati un pitic o puteti face AICI
elena fericita de Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
flosideea spune:
elenada eu pt a raspunde deschid o pagina noua unde raspund pe masura ce citesc...nu as putea sa tin minte prea multe mai ales ca mai mereu sunt cu piciu si nu ma lasa sa ma "desfasor".
cam aiurea cu caruciorul.cum s`au rupt rotile????noi avem chicco trio(1400 ron)dar l`am luat cu gandul ca`i bun si pt bebe nr 2...deocamdata nu am avut surprize,dar la fel de bine vecina de sub mine are unul no name si se comporta super bine,asa ca....noroc ca`i in garantie!
blanca000 spune:
Hey,
sa mai scriem si noi acum inainte de culcare. pe Eva am bagato in pat, imbaiata si mancata..sa vedem cat o tine pana vrea tzitzic din nou..la mine speranta moare ultima si sper intr-o minune..sa se trezeasca pe la 4 asa...
Azi mi-a fost maraita spre seara...nu vroia nimic..ba chiar sa speriat de ceva si a avut o criza de plans cu suspine..era tati speriat si el ca a crezut ca a facut el ceva...si eu mot cu gura mare ca a intorso gresit sau ceva ..ufff cateodata sunt rautacioasa. Oricum cred ca ii era foame sau ceva..ca numai la san mancand ca haplea sa linistit.
Sara_amira multumim de aprecieri. Deci si la tine cade parul...offf o sa raman cheala de tot..in fata e asa de rar..si iau fier si degeaba.
Alina multa sanatate maimei, sa isi revina rapid. Zici ca Stefan se intoarce deja de pe spate pe burta? Sper..eu vad ca trebuie sa mai aspteptam pentru miscarea asta.
Pogos sa va fie de bine excursia la munte. Poze?
Bubu ce cool de wrapul..si Serban imi place din ce in ce ..zici ca si tie iti cade parul? ce facem....?
Ungaras noi cand mergem cu masina si se crizeaza o scot in scaun ca altfel nu am pace..eventual daca e criza mare o pun la san..se linisteste instant (ma rog, asta la drum lung)
Siacob cizmulitele Evei nu sunt de aici..sunt de la Paris ..cadou.
Inutsa super pozele cu familionu'.
Flosideea multumim de vot
Tanimi vazut si noi pozele cu voi si cu frumoasa grasunica Iarina . Iar tu arat foarte bine si esti f vesela in poze.
Elenada cum sa rupt caruciorul? Sa ti-l repare sua s ail schimbe urgent. Multumim .
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei
Nunta noastra 2004
pogos spune:
buna seara!
am citit tot ce ati scris...dar putine lucruri imi vin acum in minte.
am vazut ca multe ati inceput diversificarea. eu am hotarat sa mai astept, pana dupa sarbatori. si voi incepe ca la ana cu sucuri. insa mie mi-a fost frica de citrice, asa ca suc de portocale am introdus tarziu. si acum voi face la fel.
cat despre vitamine, eu le-am evitat. eu la ai mei copii le-am dat doar calciu o perioada scurta cat mi-a fost indicat, vit C si vit D. sper sa nu fie nevoie nici de-acum incolo.
giova sper ca flacaii tai sunt bine.
blanca multumim. pun si poze.
alinutza, mamica citita, multumim pentru materialul despre alimentatie.
alina, sanatate mamei tale. am inteles ca asteptati rezultatele biopsiei. tin pumnii sa fie bune.
vally, parca tu intrebai de masina de spalat cu uscator. eu nu am asa, dar am inteles de la cine are ca se cam sifoneaza rufele.
cred ca merg la somn.
noapte buna!
Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si de Tudor Petru (22.07.2009)
flosideea spune:
blanca eu zic ca fier iei degeaba.este normal sa ne cada parul,eu mai am cam jumate din podoaba capilara ,numai dimineata adun de pe perna cam un pumn de par,plus pe parcursul zilei...e jale,imi vine sa plang pt ca eu aveam par des si fir gros...ufff,las ca trece!
eu va sj va urez noapte buna!
ungaras spune:
Pooh, multumesc, o sa imi iau si eu ca nu mai merge asa.
Tanimi, , e si preferata sotului meu
Blanca000, noi avem masina doar cu trei locuri in fata si ea sta in mijloc intre noi si scaunelul legat, in nici un caz nu o pot scoate din scaunelul ei. Doamne fereste in caz de ceva... mai bine o las sa planga.
Eu am hotarat in noaptea asta sa nu merg la culcare, Am zis ca daca tot nu pot sa fac nimic ziua din cauza fetei, nu ma lasa deloc, pot sa fac noaptea. Am deschis geamurile jos in sufragerie, am curatat parchetul, am sters praful, am curatat covorasul, apoi am trecut la bucatarie unde am sters una cate una pana am facut luna. E 3 ceasul dar nu imi e somn deloc.Fata mea doarme de la ora 1 cred ca e timpul sa pape si ea ceva.Snack cum spuneti voi.
Si mie imi cade parul si am fost saptamana trecuta si am taiat un pic din el. Mi-au spus ca o sa am parul ca innainte dupa ce nu mai alaptez. Nu imi place ca Maria-Catalina are tot timpul firele mele de par in manute; manutele merg in gurita... m-as tunde scurt.AA!si zmeurica mea pierde perisorul.Zic ca de craciun o sa fie cheliuta.
Noua ne-a venit invitatia pentru vaccinul impotriva gripei mexicane si suntem programati la 4 vineri. Nu am vrea sa luam fata cu noi ca acolo-i multime de copii si riscul sa capete ceva e prea mare. Mai ales ca ea nu primeste vaccinul ca-i prea mica. Nu avem nici cu cine sa o lasam. Ma gandesc sa mearga sotul primul si stau eu cu ea in masina si apoi sa merg si eu. Sa vedem cum facem.
zmeuricile.
Sotul meu are si el preferatii lui:Raducu si Balazs
http://picasaweb.google.nl/glasiuli
pooh spune:
Neata!!Balazs azi noapte s-a trezit prima oara la 1,dupa aceea la 4,la 6,la 7.30,si acum doarmeParca nici n-am avut copil care sa doarma toata noaptea neintreruptInutsa,vazut pozeleSeamana cu tine Bia!Giova,pun poze zilele astea.....http://www.liliputi.hu/index.php?m=product&a=productList&catId=14 de pe siteul asta il am mei-taiul meu,l-am primit cadou.....e modelul al doilea,verde,cu cerculete colorate.....vezi ca scrie in lb. maghiaraPe greenbaby am avzut multe modele frumoase....Marco e ok?Edi e un dulce,ce buci are.....Elenada,nasol cu caruciorulTin minte cat de mult mi-a placut caruciorul vostru.....Sa vi-l schimbe cat mai rapid,tare greu e fara.....Blanca,parul cade pe baza hormonala.....mie dupa prima sarcina mi-a cazut muuult,7-8 luni sigur,poate si mai mult.....Si eu sunt cheala in fata....ca barbatii.....doar ca noua o sa ne creasca parul inapoi(cel putin asa sper)Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)