**Zmeurici de iulie-august 2009 (15)**

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Ce face tufa?

Acum am si eu putintel timp sa intru la PC si normal sa ma laud cu puiul meu .

Aveam de gand sa iesim afara dar cand am luato pe Eva in brate sa ne pregatim am vazuto ca era lesinata de somn asa ca am renuntat si am adormito..acum "sforaie"de zor in patut..deh! obosita dupa sedinta de pozici de azi .

Poate totusi reusim s aiesim caci maine facem vaccinul de 4 lunitze si nu cred ca o sa mai apucam sa facem plimbarica.

Ia sa vad ce ati scris....

Mami de Eva Ilinca 25.07.09

"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siacob spune:

mqqm felicitari ca ati scapat de reflux....noi nu, acum dau vina pe faptul ca isi indeasa mana in gurita....
blanca sa le purtati sanatoase
giova astept sa imi vina ajutoare (tata s-a anuntat in vizita) si plec la colindat dupa cizmulite...as prefera sa nu fie prea scumpe, le vreau doar de fitze de sarbatori. Strudel...suna foarte bine...si eu incerc sa ma controlez cu dulciurile...dar in zadar..rad tot ce prind
Cu parul nici eu nu stau foarte bine...de vreo luna cade intr-o veselie, deja am ritual de verificat manutele copilului, tot timpul gasesc cate-un fir...
Nici lui Beatrice nu ii place foarte tare in scoica in masina...plange putin apoi adoarme...din ianuarie trecem la scaun, poate va fi mai ok.
Uliasi sanatate multa familiei tale! Bine ca zmeurelul e ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siacob spune:

Blanca mortala Eva....si ce balute avem . Eu am renuntat sa fac poze caci pana fac poza e plina la gurita de bale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pony spune:

Buna si de la noi,
Icmanu, ma bucur ca e mancacioasa bebelina.Cum o tii tu cand ii dai sa pape?
Uliasi imi pare foarte rau pentru familia ta ca a contactat gripa asta.Sanatate multa!
Elenada imi pare rau de carut.Poate iti sosesc repede rotile, te astept la o plimbarica
Giova astept si eu niste strudel de-al tau Cum de ai atata timp?succes la concurs.Ii tin pumnii lui Marco
Blanca ce fata frumoasa ai!
Tanimi, eu m-am tuns scurt,,, si ce bine e, uneori uit sa ma mai pieptan
Mai fetelor, eu am citit tarziu mesajele vostre legate de scaunul de masa.(Polly)Am fost in cora si am luat unul Royal de la bertoni.Este reglabil, are mai multe pozitii, in fine nu e cine stie ce...L-am montat acasa si l-am pus pe Raducu in el.Doamne ce i-a mai placut, il analiza, datea din manute si vorbea mama mama pe limba lui.A mancat fara sa maraie.Cand s-o plictisi si de asta oare ce-mi mai ramane?
Aaa si avem si noi balute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

buna mamici!

al meu bebelont a inceput de 2 zile sa-mi faca scandal in parc. vrea sa stea la san sa mai ia cate o gurita de lapte, sa mai motaie, sa se mai uite in jur. deci ma ia drept suzeta.

giova bafta lui Marco la concurs!

uliiasi imi pare rau pentru ai tai ca au luat gripa asta. bine ca piticu' n-are nimic.

blanca frumusica foc domnisoara voastra! si ce freza moderna are

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si de Tudor Petru (22.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

am pus poze noi http://gs99.photobucket.com/groups/l317/FY23PHIU6R/?action=view¤t=S2022271.jpg

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si de Tudor Petru (22.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Blanca, esti prea sexy mamico. Uite asa mi-ai adus aminte sa mai port si eu rochite scurte.
Si noi mergem maine la vaccin. Sper sa nu maraie prea tare.

Eu inca nu m-am tuns. Stau cat pot cu parul lung . De fapt inca nu am gasit o frizura sa-mi convina.

de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally spune:

heiii salut zmeurici,

intr-un final ne-a venit e-mail de aprobare
cine mai doreste,cine mai pofteste sa voteze una bucatica Gloriuta
http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=1583#

citesc (ca am ramas in urma ) si revin

Vally de Gloria Adelina 13.08.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Buna seara

Vad ca va plangeti de caderea parului...asta se intampla din cauza faptului ca in sarcina,hormonii au dat stralucire pielii si au contribuit la un par frumos si stralucitor.Pe masura ce cantitatea de progesteron si de estrogen scade...parul cade urmand a se regenera ..dar in timp

Asta presupune ca sunteti niste fericite...scapati de hormoni..la mine inca e incarcatura hormonala foarte mare...ca eu am un par des gros lung si lucios....de numa....bine in namul meu toate femeile au parul asta dar......mi-a spus un dermatolog ca tunsul nu e o solutie...de cazut cade si ramane foliculul...si apropo...eu am incarcatura de hormoni mult mai mare ca am facut tratament cu hormoni injectabili timp de 5 luni.....ca sa pot duce sarcina....si o sa scap de ei..cine stie cand......mai sam 15 kg de dat jos.....am dat 20 si mai am 15......are grija guritza mea...zbantuita....mai dorm si alti bebei in brate?ziua se alinta de numa` si nu vrea altundeva decat in brate...
Am vazut diverse pareri ..dar eu raman la una singura chiar daca sistemul nostru sanitar e in colaps..la noi se paote totusi face ceva....ai acces mai usor la medicamente....la un tratament..ma gandesc la muffinutza..pe care doctorii de acolo nu au ajutat-o,la Rocco17 va aduceti poate aminte..in angl\lia i s-a spus ca de-abia la treia sarcina e bagata in seama...stiti ca a pierdut o sarcina la odiseea noastra...mi se pare barbar...sa nu incerci sa salvezi o sarcina
Eu in alta tara din ce am vazut in postarile voastre si din ce imi aduc aminte as fi fost lasata sa pierd minunea mea.....aici am salvat-o cu stradanii si mult efort..si nu cred ca e altfel decat copii care nu au necesitat tratament de mentinere si altele....decat copii care au aparut usor si care au fost purtati usor....

va pup..atat pe mamici cat si pe bebeii frumosi si deliciosi,jucausi si plangaciosi...

Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009
http://picasaweb.google.ro/lhmadalina/EVAMARIA#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanimi spune:

Fetele, am primit pe mess de la cumnatul meu asta:
lavinia filimon: nevoie urgenta de sange B3 NEGATIV - fata nou nascuta a colegului meu. Sotia lui a murit saptamana trecuta. Poate se gaseste cineva... Va rog sa trimiteti mai departe pana se gaseste o persona ce poate si doreste sa salveze acest bebelus.. Numarul de telefon il aveti aici : 0741 864 495 , 0765 262 424 Scuze de deranj si dati mai departe, va rog

Il dau si eu mai departe poate se gaseste cineva ...

www.picasaweb.com/gatarba

Nina & Iarina

Mergi la inceput