**Zmeurici de iulie-august 2009 (15)**

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

inutsa nu sunt chiar asa deplasate sfaturile.....eu ii dau suc de mar si morcov in proportie 30ml/10 ml s de la trei luni,i-am creat un plan inclinat cu perna si o paturica sa evit accidentele dupa alimentare....inncetaul cu regurgitarea..da de la 1 luna si uite ca e crscuta frumos,avem deja 14 zile de cand am diversificat si ne merge bine,e mult mai avansata decat varsta ei,sta deja in funduletz,apuca jucarii,nu mi se pare ca e inapoiata...si nici macar nu am alaptat.daca am urmat sfaturile pe care tu le consideri deplasate copilul meu nu e ramas in urma sau neconform cu stadardele,...asa ca....probabil ca daca am urmat aceste sfaturi sunt inapoiata si deplasata?Hai sa nu lunecam in chestia aia de a jigni pe cine nu face ca restul ok?

Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009
http://picasaweb.google.ro/lhmadalina/EVAMARIA#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Citat:
citat din mesajul lui eumada

RALLU sunt si eu de acord cu tine.Daca cineva nu face cum da tonul unu` gata e de blamat...pe principiul "cine nu e cu noi e impotriva noastra".ai dreptate Rallu poate si pentru ca esti medic.Si esti si patita...cu vaccinul ala..deci intr-un fel au hotarat altii pentru tine......Fara suparare pentru nimeni ...

pupam grasuneii
si mamicile

Madalina nunica Eva-Maria 14.08.2009

Eumada,poti sa fii putin mai clara,te rog!
Desi ar trebui sa tac pt ca stiu ca inca de 2 ori ai mai facut valuri la subiectul asta,cred ca este bine sa ne lamuresti ce afirmi,care da tonul,care se ia dupa care,etc.

Cred ca fiecare isi poate spune liber parerea si daca eu zic ca nu mi se par ok suculete,supici si alte meniuri la 2-3 luni,care-i problema ta si cu ce te-am deranjat,ce ton am dat?Sa nu eu am dat tonul ci altcineva?
De fiecare data am zis ca fiecare mama face cum si ce e mai bine pt copilul lui.
Nimeni nu neaga ca tot ce e vechi e rau insa lumea a evoluat si e legea firii sa schimbam si sa facem mai bine,cel putin sa credem ca facem mai bine.Nu neaparat ce e nou e mereu bun insa suntem o gramada de mamici cu surse multe si credibile de informatii,de ce nu am schimba si idei noi?
Uite ca am uitat sa ma laud si eu putin si eu sunt medic.Nu pediatru .

Rallu,stai linistita,nu esti ciufuta.Si eu am o gramada de probleme,mama e bolnava insa as vrea sa ma destind pe forum,sper sa gasim o cale de mijloc,multa toleranta si comunicare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidevladut
Blanca am vazut ca stai in Militari. Unde anume? Eu stau la Gorjului si poate ne vedem afara la plimbare cu bebelasii.

Mami de Vladut cel Dragut (04.02.2001) si Codrinel cel Voinicel(20.07.2009)

DA sa ne vedem, mi-ar placea. Eu stau aproape de complexul Sir, pe Veteranilor.

Mami de Eva Ilinca 25.07.09

"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Eu revin si spun ca nu am nimic cu nimeni dar sunt persoane care prezinta drept litera de lege ce afla ele.Si nu mi se pare corect..si lumea era entuziasmata de bomba atomica la inceput....

Eu sustin doar ca faptul ca ii dau la trei luni suc de morcov cate 10 ml nu ma face inapoiata daca nu respect de exemplu faptul ca trebuie hranit cu lapte pana la 6 luni..sau chestii de genul asta...da schimb de informatii e una dar pana la a afirma ca sunt inapoiata daca nu fac ce face X SAU Y din tari straine e cale lunga.Absorb si eu informatia dar aplic ce cred eu.....Rallu are dreptate cand zice ca se fac niste fixuri cu anumite chestii....nu cred ca jignesc pe cineva daca imi spun parerea....
Tot respectul pentru profesia de medic iti trebuie cap pentru asta nu gluma, si aprpo de sistemul romanesc eu m-am referit strict ca aici un medic cu suflet mi-a dat solutia care mi-a salvat sarcina.Din ce am, aflat in strainatate as fi fost lasata sa sangerez si sa hotarasca natura...ceea ce nu mi se pare corect,fetitza mea avea si are dreptul la viata si nu trebuiia sa ii dea nimeni decat dumnezeu acest drept,nu omul.

mentionez ca asa cum fiecare isi spune parerea asa am spus-o si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Ma bag si eu in vorba dar nu intru in polemica ci am nevoie de un sfat :

I-au aparut Evei in jurul guritzei multe bubite rosii ca niste cosulete asa, si altele culoarea pielii..destul de multicele cu totul. Dr. zice ca e de la hipersalivatie si d ela bagatul in gura a toate cele..mi-a zis sa ii dau cu Bepantene sau tot cu Nidoflor in strat subtire.

A mai avut care asa ceva? Cu ce ati dai zmeurelul in caz ca ati avut?

Sa o tin uscata acolo nu am sanse ..baleste incontinuu si indeasa in gurtia tot ce prinde..degete nu mai zic..

"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidevladut spune:

Citat:
citat din mesajul lui blanca000

Citat:
citat din mesajul lui mamidevladut
Blanca am vazut ca stai in Militari. Unde anume? Eu stau la Gorjului si poate ne vedem afara la plimbare cu bebelasii.

DA sa ne vedem, mi-ar placea. Eu stau aproape de complexul Sir, pe Veteranilor.

Nunta noastra 2004

Eu ies mult pe aleea castanilor, aproape de Veteranilor si cateodata mai merg si pana la Sir, depinde de vreme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Citat:
citat din mesajul lui eumada

Eu revin si spun ca nu am nimic cu nimeni dar sunt persoane care prezinta drept litera de lege ce afla ele.Si nu mi se pare corect..si lumea era entuziasmata de bomba atomica la inceput....

Eu sustin doar ca faptul ca ii dau la trei luni suc de morcov cate 10 ml nu ma face inapoiata daca nu respect de exemplu faptul ca trebuie hranit cu lapte pana la 6 luni..sau chestii de genul asta...da schimb de informatii e una dar pana la a afirma ca sunt inapoiata daca nu fac ce face X SAU Y din tari straine e cale lunga.Absorb si eu informatia dar aplic ce cred eu.....Rallu are dreptate cand zice ca se fac niste fixuri cu anumite chestii....nu cred ca jignesc pe cineva daca imi spun parerea....
Tot respectul pentru profesia de medic iti trebuie cap pentru asta nu gluma, si aprpo de sistemul romanesc eu m-am referit strict ca aici un medic cu suflet mi-a dat solutia care mi-a salvat sarcina.Din ce am, aflat in strainatate as fi fost lasata sa sangerez si sa hotarasca natura...ceea ce nu mi se pare corect,fetitza mea avea si are dreptul la viata si nu trebuiia sa ii dea nimeni decat dumnezeu acest drept,nu omul.

mentionez ca asa cum fiecare isi spune parerea asa am spus-o si eu

Eumada,te rog din nou,sa fii clara,care x si y din tari straine te-a facut inapoiata?
Stii,mie imi plac lucrurile clare si direct spuse.
Sigur ca Rallu are dreptate,uite aici obsesie romaneasca "decalotarea la baieti" dar asta nu te priveste pe tine ca tu ai fetita .
Cu pierdutul sarcinii,ti-a spus si mQQm acelasi lucru,nu ai de unde sa stii cum ar fi fost daca ai fi locuit aici.
Banuiesc ca nu degeaba unele fete au ales sa-si faca FIV prin Austria,Germania,Italia:si aici au grija de gravide,si aici oamenii sunt empatici,sufletisti,etc.
Ca ziceai ca se procura usor medicamentele si antibioticele in Ro,nu e neaparat un lucru bun.Statistic s-a dovedit ca in Ro se iau prea multe medicamente iar aici,pe forum,de sute de ori am citit de mamici nedumerite si furioase ca pediatrii au recomandat prea usor antibiotice.Cu medicamentele nu merge teoria ca "rau nu are ce sa-i faca".
Sper ca nu vrei doar un conflict intre mamicile din tara si cele de prin tari straine,cam asa se prefigureaza...din pacate!
In fine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

fiecare mamica face cum crede ca e mai bine pt. puiul ei.
Nu as vrea ca de acum incolo sa se creez conflicte sibisericutze.
Sunt o groaza de prolb. care pot crea conflicte, cum e sist. sanitar, homeopate sau alopate, alaptat exclusiv sau diversificatul devreme, decalotare/nedecalotare, .
Nu trebuie sa luam ad literam ce se zice aici, fiecare are dreptul la opinie si ramane sa alegem ce e mai bine pt. copii.

Inutsa asta cu trasul de cap, sa nu ramana fara gat am mai auzit-o, e tare de tot.
Noce super pozele, e un dulce Filip si seamana cu tine.

eu am terminat. acum calc ceva haine pt. weekend.
maine plecam la Felix, sauna piscina...sper sa ne putem relaxa cu copiii dupa noi.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Alina, sal'tare colega.
Habar n-aveam ce meserie ai.
Se pare ca suntem colege si la problemele cu parintii, numai ca la mine impricinatul e tata.
Sper sa trecem peste si sa fie amandoi sanatosi, sa-si vada nepotii mari.

In privinta disputei, clar n-am intentionat sa o incep.
De multe ori stau si ma gandesc daca sa zic ceva sau nu, ca poate imi pare rau dupa aceea,
In privinta sistemului sanitar singurul lucru pe care am vrut sa-l subliniez e ca, desi ca sistem e la pamant, totusi mai exista si doctori care sunt oameni si-si practica meseria cu daruire si placere (poate putini dar pe cuvant ca exista).
Nu mi-a placut faptul ca se generaliza "doctorii fac si dreg", daca se spunea in loc "unii doctori fac si dreg" pe bune daca scoteam vreo vorbulita.

Cat despre diversificare...inca cuget...si stau...si cuget...si stau si cuget.
Va anunt cand am terminat de cugetat

"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."

Sufletelul meu
GATAAAA !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

neata
numa nu va bateti....glumesc
controverst sub cu diversificarea....la urma urmei fiecare face cum crede ca e mai bine pt copil...cat despre sfaturi...nu degeaba se zice ca gravidutele si tinerele mame ar trebui sa poarte dopuri....
in fine....altceva mi-a sarit in ochi....cineva zice ca ar fi fost lasata sa sangereze pan hotaraste natura, daca ar fi fost afara....hai sa nu vb din auzite ci in cunostinta de cauza...
va doresc un weekend frumos
eu ma duc la masaj....am o zuza care ma maseaza cate 2 ore....si ce rau imi esteeeeeeeeeeeeeeeee
va

Mergi la inceput